Vagy ramegy az oszunk Lopi probalgatasaira es tavaszra er ossze a brigad aztan jon a (tizen)negyedikdzsi91 írta:Nekik kikell most taposni a maradékot ami messiben benne van.Elég cink lenne,ha jövőre sem nyernek bl-t miután mi képletesen azért nemet mondtunk rá ezzel a korszakváltással.
Real Madrid vs. Barcelona
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Coutinhonak gondolom kell egy cimbi.ferni írta:Willian is augusztusban 30 lesz, nagyon nem gondolkodnak előre.BBeno írta:Gerard Romero confirms Willian is Barcelona's priority right now.
jo lenne meg elottuk leigazolni hazardot. nehogy emiatt is emelkedjen az ara.
Nekik kikell most taposni a maradékot ami messiben benne van.Elég cink lenne,ha jövőre sem nyernek bl-t miután mi képletesen azért nemet mondtunk rá ezzel a korszakváltással.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
annyira el vannak nyomva nemzetkozi szinten hogy szerintme ok most nem a jovore gondolnak. a jelenben kell kimaxolni egy keretet amig messinek van kedve. onnantol ok is tudjak hogy az EL helyekert fognak menni ha nem lesz a messi.
Willian is augusztusban 30 lesz, nagyon nem gondolkodnak előre.BBeno írta:Gerard Romero confirms Willian is Barcelona's priority right now.
Gerard Romero confirms Willian is Barcelona's priority right now.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
persze dumbele azért gondolom szivesen elfogadja a mocskos kapitalista pénzt.
bár amilyen ostoba ember, gondolok itt a barcás első pár hónapjára, nem csodálkozom semmin
bár amilyen ostoba ember, gondolok itt a barcás első pár hónapjára, nem csodálkozom semmin
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Amúgy a Marca is ezzel foglalkozik
A Barcánál is a régi mag elfogy. Messi, Suárez, Rakitic, Busquets... És náluk a fiatalokban se nagyon lehet bízni. Bár ez az Arthur majd meglátjuk mit tud Európában. Utóbbi években azért a brazilok nem remekelni jártak át ide.
A Barcánál is a régi mag elfogy. Messi, Suárez, Rakitic, Busquets... És náluk a fiatalokban se nagyon lehet bízni. Bár ez az Arthur majd meglátjuk mit tud Európában. Utóbbi években azért a brazilok nem remekelni jártak át ide.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Jogos, kitudja meddig élősködék még a Barcán.Realista24 írta:Azt az Icardit, akit Messi kirakott a válogatottból?Kerlon írta: Szerintem lenne rá szükségük, mert nincs balszélsőjük. Amúgy lassan nekik is csatár gondjaik lesznek. Hazaviszik majd Icardit és tovább bővül a la massia csoda.
Dembelé elvileg radikális muszlim
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
dembi bumbi nem az?
Azt az Icardit, akit Messi kirakott a válogatottból?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt az Icardit, akit Messi kirakott a válogatottból?Kerlon írta:Szerintem lenne rá szükségük, mert nincs balszélsőjük. Amúgy lassan nekik is csatár gondjaik lesznek. Hazaviszik majd Icardit és tovább bővül a la massia csoda.Csabi írta:nagy kópé ez a barca, el akarják vinni hazardot előlünk, pedig semmi szükségük rá, így csak emelik az árát. de hát mi is ezt csináljuk, André gomes miatt perez a mai napig a hasát fogja
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem lenne rá szükségük, mert nincs balszélsőjük. Amúgy lassan nekik is csatár gondjaik lesznek. Hazaviszik majd Icardit és tovább bővül a la massia csoda.Csabi írta:nagy kópé ez a barca, el akarják vinni hazardot előlünk, pedig semmi szükségük rá, így csak emelik az árát. de hát mi is ezt csináljuk, André gomes miatt perez a mai napig a hasát fogja
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Próbálkoznak, de csak Willianra várnak, tudja ezt mindenki. Az árát sem tudják emelni.Csabi írta:nagy kópé ez a barca, el akarják vinni hazardot előlünk, pedig semmi szükségük rá, így csak emelik az árát. de hát mi is ezt csináljuk, André gomes miatt perez a mai napig a hasát fogja
Pérez nem csak Andréval szopatta le őket, de a Neymar bizniszt is csúnyán el kellett vinniük illegális irányba, aztán berántottuk Asensiót, Cebát és Rodrygót meg Viniciust is előlük
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagy kópé ez a barca, el akarják vinni hazardot előlünk, pedig semmi szükségük rá, így csak emelik az árát. de hát mi is ezt csináljuk, André gomes miatt perez a mai napig a hasát fogja
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
En nem olvastam sehol, hogy a Real Madridot emlitette volna konkretan. De akkor Mea Cupla, elkerulte a figyelmemet.
Merci Zizou!
de. nyilatkozta hogy a realba igazolna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem mondta ki?ericco írta:En ugy emlekszem, nem mondta ki, melyik klubba igazolna szivesen. Csak annyit, hogy mindenki tudja. En nem tudom, szoval lehet ez a Barca is.BBeno írta:nem is ertem ezeket a barca hazard pletykakat mikor kijelentette hazard hogy mit akar es hova akar menni.
Az elmúlt hetekben csak úgy háromszor.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
En ugy emlekszem, nem mondta ki, melyik klubba igazolna szivesen. Csak annyit, hogy mindenki tudja. En nem tudom, szoval lehet ez a Barca is.BBeno írta:nem is ertem ezeket a barca hazard pletykakat mikor kijelentette hazard hogy mit akar es hova akar menni.
Merci Zizou!
nem is ertem ezeket a barca hazard pletykakat mikor kijelentette hazard hogy mit akar es hova akar menni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barcelona prepared to offer Dembele to Chelsea in exchange for Hazard.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema