Babinho írta:Nem tetszik Icardi híre. Nem tudom nekem ilyen Cassano féle semmilyen klasszis, őt se értettem sose miért tartották nagyra. Icardi gólerős, ez biztos. De a játék többi elemében abszolút nem kiemelkedő, sebességben sem. A megmondóember asszonya sem teszi szimpive.
Kovacic továbbra is menne. Hát kíváncsi vagyok ide lesz e igazolás, vagy Llorente és Ceballos több játékpercet kap e. Bővíteni kellene a keret mélységét, a pad minőségét, mert az már tavaly sem volt elég.
Kovacicnak meg nem sikerült ami mondjuk a védelemben Varanenak igen. Kivárt 3 évig, majd amikor jöhetne az áttörés megunja. Na ebből szokott az lenni, hogy máshol sem jönnek be a számítások. Amúgy nagyon tehetséges, a megindulásai, és amit a labdával tud az klasszis. De a posztján ennél több kell. Remélem egy opció azért belefér az eladásába.
60-90 milliós igazolásnál ne is remélj opciót. Amúgy meg a középpályán pont megvagyunk, bár ha ő megy, akkor a két fiatal marad, akikről túl sok nem derült ki. Illetve Llorrente tök alkalmatlan ide, ez szerintem fix. El kellene adni, de semmiképpen nem kéne rááldozni a perceket jövőre. Amúgy a kp pont telített, a támadó részlegben érzek hiányosságokat, illetve a balhátvéd lóg kicsit, de gondolom oda van pár szükség megoldásunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K