Spanyol bajnokság
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Spanyol bajnokság
4 even keresztul a Realon kivul mindenkit utottek, legyen az Barca vagy Bayern. Mit kell ezen magyarazni? Nem a Realhoz meg a Barcahoz kell oket hasonlitani jatekban. Hanem ahhoz, hogy egy kozepcsapatbol, akiket agyonvertunk evekig kinottek magukat Europa top5 csapata koze, legalabbis a 2014 ota ezt mutatja a BL.
Nem dőlt meg semmi, mert nem jött be nekik ez a próbálkozás.kierkegaard írta:
Az atletico első bl döntő bukása után Simeone áttért a 4-3-3-as formátumra. Ahol is sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a támadásra, ami egy újabb bl döntőt eredményezett. Szóval itt meg is dőlt a véleményed.
8 között nem emlékszem már kiket vertek ki. Előtte a büntetőkkel két 0-0 után a PSVt. Elődöntőben bunkerrel, kontrákkal és Müller szerencsétlenkedésével a Bayernt. Az első meccsen volt letámadás, amit korábbi szezonokban is haszbáltak. Legalább a negyeddöntőben volt nagyobb hangsúlyú támadófocijuk?
-
Az atletico első bl döntő bukása után Simeone áttért a 4-3-3-as formátumra. Ahol is sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a támadásra, ami egy újabb bl döntőt eredményezett. Szóval itt meg is dőlt a véleményed.wxyz írta: Ha sokoldalúak lennének nemcsak a bunker és a daralás menne nekik.
Legalább olyan focisták kellenének, mint a Chelseabe igazoló Jorginho. Ne mondja nekem senki, hogy ilyet nem lehet találni.
A darálásról annyit, hogy ha valóban néznéd a meccseiket (de akár egy statisztikai táblázatot) akkor láthatnád, hogy egy alapjáraton szabályos csapatról van szó. Egy Real Madrid, Barcelona ellen, a meccs negatív hevében odarúgások vannak ez tény. Viszont ne tessék elfelejteni Marcelo, Pepe, Ramos, Xabi megmozdulásait egy régebbi El Classico során.
A múltbéli Atletico keret Diego és Turan távozása után nem volt a legalkalmasabb arra, hogy csak támadó focira játszanak, főleg megfelelő, gyors szélsők hiányában.
Semennyivel se jobb egy Jorginho mint Saul, kár ezt túldramatizálnod mint az eddigi éleslátásaidat.
Ha sokoldalúak lennének nemcsak a bunker és a daralás menne nekik.ikelemen5 írta:Kire? De most komolyan.
Szerintem mindkettő nagyszerű, sokoldalú játékos.
Legalább olyan focisták kellenének, mint a Chelseabe igazoló Jorginho. Ne mondja nekem senki, hogy ilyet nem lehet találni.
R24 megelőzött.Kerlon írta: azért jutottak velük rendre BL 4 közé meg, nyertek bajnokságot és velük végeznek simán a Sevilla meg Valencia szintű csapatok ellen. Istenem...
Találtak egy edzőt, aki feljebb hozta őket erről a szintről.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
elvileg úgy mondták fel a szerződésüket hogy "jogos indokkal" amire még nem volt precedens. szerintem a bíróság is a játékosoknak fog igazat adni. a saját szurkolóik bementek az edzőkomplexumukba és megverték a játékosokat. ez bőven elegendő ahhoz hogy ne érezzék magukat biztonságban és azonnal távozzanak. a Sporting szar helyzetben van mert hatalmas anyagi bukás a dolog de szerintem ehhez joguk volt a játékosoknak. más kérdés mondjuk Dost esete aki elment majd visszament oda ahol megverték. elég érdekes.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ah. Igy mar világos. Érdekes helyzet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Gondolom úgy, hogy a saját szurklóik verték össze őket az edzésükön.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hat ugye paran fogtak magukat es es kijelentettek hogy elhagyjak a csapatot az ex elnok miatt. ilyen gelson is es rui patricio is aki a wolvesba igazolt azota. bas dost is elment de az uj elnok erkeztevel visszament. na ebbol vannak most a gondok hogy egyoldaluan hogy bonthattak fel a jatekosok a szerzodesuket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Back up story van?BBeno írta:na erre vártam
Sporting have made an official complaint against Atletico Madrid for Gelson Martins' transfer disputing the legality of rescinding the contract in the ultra's attack's aftermath
olyan nincs hogy egy ilyen játékost ingyen szerezzenek meg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na erre vártam
Sporting have made an official complaint against Atletico Madrid for Gelson Martins' transfer disputing the legality of rescinding the contract in the ultra's attack's aftermath
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Gelson Martins---> Atlético Madrid. Hivatalos.
-
Koket valahogy megemesztem na de sault... Aki az u21es tornan is a legjobb volt ceballos mellett.wxyz írta:Pont az ilyen Sevilla-Valencia szintű Kokekat és Saúlokat kellene lecserélni, ha sikeresebbek akarnak lenni.
Nagyon jo jatekos aki tavaly ugy hozott le jo meccseket hogy nem is a posztjan jatszattak, hanem kiraktak szelre. Ezert is pozitivum a reszukrol, hogy jott a sportingos jatekos, igy visszakerulhet a helyere.
Most kell szintet lepni a csapatnak es simeonenak egyarant, hogy kihasznalja a keretben rejlo lehetoseget.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Illetve van edzőjük, van taktikájuk.Kerlon írta:Nem majdhogynem. Real, Barca, City, Bayern, Atletico. Aztán kezdőben mondjuk egy Juve, PSG, Pool felveszi velük a versenyt, de szerintem a keretük mélyebbb és jobb.Galacticos írta:De elore az a lemar griezman martins costa nagyon jonak tunik..
Hatul megvannak, kapusuk top kapus, kp is az egyik legerosebb.
Kemeny hogy ott tartunk hogy majdhogynem top5kerete van a matracosoknak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem majdhogynem. Real, Barca, City, Bayern, Atletico. Aztán kezdőben mondjuk egy Juve, PSG, Pool felveszi velük a versenyt, de szerintem a keretük mélyebbb és jobb.Galacticos írta:De elore az a lemar griezman martins costa nagyon jonak tunik..
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
De elore az a lemar griezman martins costa nagyon jonak tunik..
K
K
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ott van még Partey is középre nekik. Jómunkásember és volt már pár szép dugója.
azért jutottak velük rendre BL 4 közé meg, nyertek bajnokságot és velük végeznek simán a Sevilla meg Valencia szintű csapatok ellen. Istenem...wxyz írta:Pont az ilyen Sevilla-Valencia szintű Kokekat és Saúlokat kellene lecserélni, ha sikeresebbek akarnak lenni.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Vagy mindenkinél. Zidane-nál, Ronaldo-nál. Is. Szerintem egy jó kis iparos játékosok, pont Simeone taktikájába valók.CS0ki írta:Messire meg Ronaldora. Esetleg a francia másodosztályban van egy 18 éves xy gyerek, aki tök jól mozgott egy felkészülési meccsen, és wxyz szerint jobb, mint Saul meg Koke együtt.Kire? De most komolyan.
Messire meg Ronaldora. Esetleg a francia másodosztályban van egy 18 éves xy gyerek, aki tök jól mozgott egy felkészülési meccsen, és wxyz szerint jobb, mint Saul meg Koke együtt.Kire? De most komolyan.