most bocs, hogy megint visszakanyarodok ehhez, de most én tényleg nem vagyok jártas, hogy mennyibe kerül egy honlap, de én azt el nem tudom képzelni, hogy amikor teletipp úr átvette a honlapot, akkor már 500.000 mínusz volt és akkor azonnal ennyit és a későbbiekben még milliókat kellett az oldal működésébe fektetnie...Hogy mit csináltam az oldallal? Konkrétan megmentetem a megszűnéstől. Már közel 500e mínusz volt, az egyszerű túléléshez azonnal ennyit, s még millókat kellett a későbbiekben is áldoznom rá.
hogy lehet ilyen drága egy honlapot működtetni?... egyszerűen nem tudom elképzelni... komolyan érdekel egy konkrét szám, hogy 1 hónap kb mennyibe kerülhet, mert ezt sehogy se tudom elhinni.
de a kedvencem
A szerlesztőkről annyit, hogy a madridistát eddig csupa amatőr Real fun szerkesztette KZolit kivéve talán, Éppen most lesz az, amikor egy Megyei Napilap egykori sport újságírója írja a cikekket egy részét...
és most komolyan mégis mitől lesznek ettől jobbak a cikkek?... arról nem is beszélve, hogy ha azt mondom, hogy kb negyed annyi hír lesz, akkor lehet már túlzok....