Mindegyik D verzió. Csak az egyik 100 millio es évi nettó 14, a masik töredéke.doncsontos írta:ráadásul atleticos.... akkor sokkal inkább cavani(még leírni is rossz volt )
Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
attól mert itt játszanak még lehetnek tahók.poronty írta: Szerintem megvoltunk "tuskók" nélkül az elmúlt néhány évben.
Ramos,Carvajal,Casemiro időnként Lucas is odateszi magát. Marcelo is elborult már párszor. nincs ezekkel semmi baj kellenek az ilyen emberek.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Igen es amugyis ceronaldo sem itt jatszik. Kurvanagy tahó ő is.Realista24 írta:Ha Ramos nem nálunk játszana akkor őt tartanád tahonak.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha Ramos nem nálunk játszana akkor őt tartanád tahonak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Szerintem megvoltunk "tuskók" nélkül az elmúlt néhány évben.Costa meg Mandzukic amekkora parasztok olyan hasznosak is. minden csapatba kell egy tuskó.
Látom. Nem kell nekem a Real-ba egy 32 éves rakkolós csatár, akinek a legnagyobb haszna akkor van, ha bunkerfociba védekezni kell vagy ívelgetős fociba beadásokra érkezni a hosszún. Ha már nagyon akarunk egy ilyet, akkor hozzuk vissza Marianot benne van lendület és ügyesebb is.Néha láss is ne csak nézz.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Jó kis rakkolós tahó az a mandzukic én is szivesen látnám ha utánunk hajítják.Amíg bappé nem hozható vagy nem jelenik meg a következő csatárcsillag nekünk ilyen Nistelrooy 2.0-ban kell gondolkozni.Jobb mintha hoznánk egy herriként betonkezdőnek aki a nyakunkon marad 10 évig.
Ha mindenáron hozni akarunk valakit előre akkor a Cavani-mandzukic-Lewa(ha nem kérnek értük nagy összeget) vonal a jó ebben a helyzetben.A lengyelért valószínüleg sokat kérnének de a másik 2 szerintem mozdítható olcsón.
Ha mindenáron hozni akarunk valakit előre akkor a Cavani-mandzukic-Lewa(ha nem kérnek értük nagy összeget) vonal a jó ebben a helyzetben.A lengyelért valószínüleg sokat kérnének de a másik 2 szerintem mozdítható olcsón.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Amúgy meg Ramost csatárba!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Costa meg Mandzukic amekkora parasztok olyan hasznosak is. minden csapatba kell egy tuskó.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Néha láss is ne csak nézz.poronty írta:Miért akarna bárki hozni egy 30 éves gólképtelen csatár mellé egy 32 éves gólképtelent, aki ráadásul suta és lomha is azt nem értem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
húú az ütneKerlon írta:Én egy jó Vardyt hoznék.
mondjuk diego costa is
de csak mert mindketten szeretnek boxolni
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Én egy jó Vardyt hoznék.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ráadásul atleticos.... akkor sokkal inkább cavani(még leírni is rossz volt )
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Miért akarna bárki hozni egy 30 éves gólképtelen csatár mellé egy 32 éves gólképtelent, aki ráadásul suta és lomha is azt nem értem.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
Csatárgondokra Bappe érkezéséig ideiglenes megoldásnak Mandzukicot hoznám. Agilis, bírja a tétet, egyre kevésbé patkány, sőt talán mintha kifejezetten szipmatikussá enyhülne a győznivágyása, és eléggé Benzema komplementere ahhoz, hogy okosan lehessen használni őket. A kora miatt valószínűleg azzal sem lenne gondja, ha nem kezdő évi 40 meccsen.
Sportfilozófia: Roger Federer
Szerintem Benzema kezelésbe veszi a helyzetet és a sokat mondogatott aranylabdára fog rámenni, ezért meg sem áll olyan 50 alatt idén.
btw gratulálok az adidasnak, hogy a nyári felkészülés idejére fekete edző szettet adtak a fiúkra.
btw gratulálok az adidasnak, hogy a nyári felkészülés idejére fekete edző szettet adtak a fiúkra.
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En szonte biztosra veszem h lesz erkezo ez ugyben. Viszont nincsenek olyan centerek akikert megerne fizetni es hosszutavon megoldast jelentenenek (a mozdithato kategoriabol), siman eltudom kepzelni hogy 442 vagy 4312 ben fogunk jatszani Benzemaval ez Bale el elol mint alap kezdonk
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mar a tavalyi szezon is megmutatta, hogy kell egy ertelmes csatar Benz moge/melle/ele. Eleg furcsa lenne, ha megint ugy mennenk neki egy szezonnak, hogy nincs normalis alternativaja Benzemanak. Raadasul meg a golzsakot is eladtak. Meg egy Hazard-Mariano pakkal is felnek ettol a szezontol, nelkuluk meg plane gaz a helyzet.wZoLee7 írta:Juniusban,az ment hogy paran tavoznak, tavozni akarnak, akiknek meg menni kellene, legalabb kolcsonbe maradnak. Mostanra azert mar ez megvaltozott, es jonnek a hirek h kik mehetnek kolcsonbe. Erzesem szerint augusztusban menni fog Odegaard, Vinicius, Llorente, ha a meccsek alatt ugy latja a stab h megtudjuk oldani hazon belul vagy hozunk valakit akkor Theo is.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Juniusban,az ment hogy paran tavoznak, tavozni akarnak, akiknek meg menni kellene, legalabb kolcsonbe maradnak. Mostanra azert mar ez megvaltozott, es jonnek a hirek h kik mehetnek kolcsonbe. Erzesem szerint augusztusban menni fog Odegaard, Vinicius, Llorente, ha a meccsek alatt ugy latja a stab h megtudjuk oldani hazon belul vagy hozunk valakit akkor Theo is.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Én a bajnoki címet szeretném most leginkább. A BL-ben bármi lehet, de ha már az elődöntő meg lesz az egy óriási eredmény lenne. A kupában is legalább egy döntőt szeretnék. Az európai szuperkupát és a klubvilágbajnokságot meg be kell húzni. Jobb csapatjátékot és egy jó szezont várok Baletől is (ha nem Sanitas lesz belőle ).
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
egyrészt nincs kit, másrészt penzema mindent belő mostantól.petiamadridista írta:Nem lesz ez így jó.
Azért vki komolyabbat mindenképpen hozni kéne.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan