Értékeld a legutóbbi meccset
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Amúgy imádom ezeket, hogy túl fiatal és nem maradhat itt, stb. CR, Messi, Bappe hol voltak 18 evesen? Ha jó, akkor robbani fog, ha nem, akkor kuka. Nem egy Getafeban fog kijonni, hogy mennyire jo. Balfasz csapattarsakkal korbeveve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy meccs, ebbol nem lehet semmit levonni. Egyszeruen nem szabad egy 18 eves sracot itt tartani akitol sokat varunk, jon egy rosszabb idoszaka es szetszedik, nem fogja birni. Meg ha meg is allna a helyet Bale es Asensio mellett, akkor sem tartanam itt, hosszutavon tobbet nyerhetunk ha letol 1-2-3 szezont egy elsoosztalyu csapatban. Boven vanak olyan spanyol csapatok ahol orulnenek neki es az edzok tudnak fejleszteni. 20-21 evesen meg ha meg mindig lesz benne potencial johet es beepithetjukBlancoMark írta:Nagyon tetszett Vini mozgasa.
De hogy a francba fejlodott ennyit abbol a ketballabas mivoltjabol egy ev alatt???
- Süti
Én beismerem ha tévedek.... lehet példát venni.H.E.H.E. írta: ilyet nem mondhatsz ezen a fórumon
hiszen ügyetlen, szar
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- BlancoMark
Nagyon tetszett Vini mozgasa.
De hogy a francba fejlodott ennyit abbol a ketballabas mivoltjabol egy ev alatt???
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Lol hat amiota itt van olyan direkt a jatekunk hogy sirvafakadok.
Mi kell meg neki? Szazmillios focista, aztan serulekeny de szerencsere meg szar is.
Mi kell meg neki? Szazmillios focista, aztan serulekeny de szerencsere meg szar is.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
+1, qumma cépdzsi91 írta:Annyira király lenne ez a mez a tavalyi bl számokkal-betűkkel.
egyszerű rá a válasz, nem jobb szélen kéne játszatni, illetve direktebb játékban érvényesülhetne jobbanH.E.H.E. írta:bbvbol messze a vadlo a legszarabb egyszeruen kabare
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Vinicius nem lesz itt egesz evben, de engem nala is jobban zavar Bale. Ha most lehoz egy szar szezont eladhatjuk bagoert es akkor mar nagyon igazolasi kenyszerben leszunkdzsi91 írta:Annyira király lenne ez a mez a tavalyi bl számokkal-betűkkel.
Érdekes lesz az eu szuperkupa mert azért csak bekéne húzni,hogy lopit békén hagyják,viszont ha kikapnánk lehet gyorsan hozna Perez még egy támadót.
Nekem ez a bbv kész öngyilkos osztagnak tűnik suicide squad
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Az első félidőt láttam, amikor kivételesen nem akadt. Először valami angol nyelvű kommentárral néztem, fogalma nem volt, ki kicsoda a pályán, neveket nem mondott, csak vartyogott végig. Azt meg nem értettem, idegesített is. Mentségére legyen mondva, a habfehér mezben pályára lépők jelentős részét magam is most láttam először. Közben kerestem gyorsan valami spanyol nyelvű adást, az már komolyabb volt.
Lényegre visszatérve, bár elgogult vagyok Ceba felé, jól is játszott, de amíg láttam, addig szerintem Llorente volt a legjobb. Nagyon csipkedte magát a srác. A haknimeccseken bemutatott jó meg rossz teljesítményeket magam mindig próbálom helyén kezelni, előbbi gondolatra visszatérve nem hinném, hogy pl. Llorente ezt a teljesítményét nagyban is hozza majd (pedig nem olyan rossz, mint ahogy sokszor beállítjuk). Azok a meccsek lesznek majd beszédesek, ahol a kezdőcsapat 80-90 százaléka, mindkét oldalon, legalább köszönőviszonyban van az általában meccsekre nevezett kerettel. Ez most nem az volt. Ennek ellenére örültem Llorente és Ceba jó játékának, Odriozola egyenlőre kereste magát, a belső védelem gyenge volt, Karim szép gólt szerzett. Alexis meg tavaly óta sem lett szebb ember. Theo és Casilla gyenge ide, de ha a hírek igazak, akkor nekik megköszönjük az eddigieket. Nem is baj. Vini játéka nekem is tetszett, elsőre nem volt rossz, de majd később meglátjuk, mire elég. Az viszont érdekes, hamvába holt koncepció lesz, ha Bélát akarjuk felépíteni az új Ronaldónak. Ahhoz ő nagyon nagyon kevés. Ödegárdékat a második félidőben már nem láttam, keresek valami hosszabb összefoglalót.
Lényegre visszatérve, bár elgogult vagyok Ceba felé, jól is játszott, de amíg láttam, addig szerintem Llorente volt a legjobb. Nagyon csipkedte magát a srác. A haknimeccseken bemutatott jó meg rossz teljesítményeket magam mindig próbálom helyén kezelni, előbbi gondolatra visszatérve nem hinném, hogy pl. Llorente ezt a teljesítményét nagyban is hozza majd (pedig nem olyan rossz, mint ahogy sokszor beállítjuk). Azok a meccsek lesznek majd beszédesek, ahol a kezdőcsapat 80-90 százaléka, mindkét oldalon, legalább köszönőviszonyban van az általában meccsekre nevezett kerettel. Ez most nem az volt. Ennek ellenére örültem Llorente és Ceba jó játékának, Odriozola egyenlőre kereste magát, a belső védelem gyenge volt, Karim szép gólt szerzett. Alexis meg tavaly óta sem lett szebb ember. Theo és Casilla gyenge ide, de ha a hírek igazak, akkor nekik megköszönjük az eddigieket. Nem is baj. Vini játéka nekem is tetszett, elsőre nem volt rossz, de majd később meglátjuk, mire elég. Az viszont érdekes, hamvába holt koncepció lesz, ha Bélát akarjuk felépíteni az új Ronaldónak. Ahhoz ő nagyon nagyon kevés. Ödegárdékat a második félidőben már nem láttam, keresek valami hosszabb összefoglalót.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- H.E.H.E.
bbvbol messze a vadlo a legszarabb egyszeruen kabare
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Annyira király lenne ez a mez a tavalyi bl számokkal-betűkkel.
Érdekes lesz az eu szuperkupa mert azért csak bekéne húzni,hogy lopit békén hagyják,viszont ha kikapnánk lehet gyorsan hozna Perez még egy támadót.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- H.E.H.E.
amugy nagyon jól látszódott a teljesen eltérő filozófia és elképzelés, a brazil és a spanyol felfogás között.
míg a brazil gyerek kicsibe, gyors kényszerítővel akarta kihozni a labdát a védők közül és megcsinálni a helyzetet belőle, addig közben a spanyol nem a brazil irányába indult, hanem bebújt a védő mögé és a kapu felé, pont mindig a másik dolgot csinálta, mint amit a brazil akart.
mondanom se kell, melyik a szebb, látványosabb és szívemhez közelebb álló.
nem véletlen az sem, hogy ennyi éven át nézhetetlen focink volt, a kupák ellenére is.
vinyó jó lesz, igazi balfaszok lennénk, ha kölcsönbe adnánk.
annyi, hogy fejben erősíteni kell, hogy merjen nekimenni a védőnek, ne féljen, ha elveszíti.
míg a brazil gyerek kicsibe, gyors kényszerítővel akarta kihozni a labdát a védők közül és megcsinálni a helyzetet belőle, addig közben a spanyol nem a brazil irányába indult, hanem bebújt a védő mögé és a kapu felé, pont mindig a másik dolgot csinálta, mint amit a brazil akart.
mondanom se kell, melyik a szebb, látványosabb és szívemhez közelebb álló.
nem véletlen az sem, hogy ennyi éven át nézhetetlen focink volt, a kupák ellenére is.
vinyó jó lesz, igazi balfaszok lennénk, ha kölcsönbe adnánk.
annyi, hogy fejben erősíteni kell, hogy merjen nekimenni a védőnek, ne féljen, ha elveszíti.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- H.E.H.E.
ilyet nem mondhatsz ezen a fórumonNem rossz a srác, ha nem igazolunk senkit akkor padra akár meg is tarthatnánk.
hiszen ügyetlen, szar
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
Szerintem nem Robinho. Sokkal robosztusabb a felépítése. Kicsit ilyen Seedorf féle. Szerencsére nem tűnt ügyetlennekk és beszarinak, viszont látszik, hogy még a gyors döntések nincsenek meg neki. Nyilván ebben tud majd fejlődni, ha európához szokik.Csabi írta:nem láttam a meccset, csak a bővített összefoglalót. vincsenzó mozgása egyazegyben robinho. kb hasonló karrierje is lesz sztem. ami nem rossz, de nem ő lesz a húzóember ha gáz van. rdt-ből lehet jó cserecsatár, csak kapjon is lehetőséget. mourinho meg nem vitte túlzásba a cseréket, 3-at cserélet, lehet azt hitte BL elődöntőt játszik a csapata
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
Azert mindket kapott golnal a tartalekok szornyu helyezkedese okozta a vesztunket, elsore nem volt ez rossz, bar mu...de akkor is
- Süti
Hosszú összefoglalót, meg Vini vs. MU videót néztem.
Nem rossz a srác, ha nem igazolunk senkit akkor padra akár meg is tarthatnánk.
Ceballos remélem így elkapja a fonalat hosszú távon is. A vak is látja hogy elképesztően sok van benne. Ebből a szempontból örülök JLo érkezésének, ZZ alatt szerintem már nem velünk kezdené a szezont.
Nem rossz a srác, ha nem igazolunk senkit akkor padra akár meg is tarthatnánk.
Ceballos remélem így elkapja a fonalat hosszú távon is. A vak is látja hogy elképesztően sok van benne. Ebből a szempontból örülök JLo érkezésének, ZZ alatt szerintem már nem velünk kezdené a szezont.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Theo azonnali hatállyal mehet. Én néztem "élőben" a meccset, tett róla, hogy ne aludjak be, gáz...
Odriozola játéka, és hozzáállása tetszett a legjobban, úgy érzem, hogy végre kincsre bukkantunk. Vinicius is jó volt, első meccséhez képest. Aki beállt a második félidő közepén bal hátvédnek, nagyon magabiztos volt elől, hátul, azonnal marasztalnám ha nincs jobb elérhető játékos, Theo kárára. De Tamás, Ödegaard hozzáállása is bejött, hogy őrült a kis Raúl, amikor "gólt szerzett".
Oscar pedig elhitte magáról, hogy ami egyszer sikerült neki a City ellen, az minden meccsen fog, stadionbú ki kétszer is... Ennyi erővel lőhetett volna az első perctől Ceballos, mert neki kétszer is bejött már.
Kíváncsian várom a Juventus elleni meccset, remélem már a keményebb mag fog együtt kezdeni, és Lunin ismét kap lehetőséget, több mint egy évtizedre meg lenne oldva a kapusposzt, ha beválik. Hajrá!
Odriozola játéka, és hozzáállása tetszett a legjobban, úgy érzem, hogy végre kincsre bukkantunk. Vinicius is jó volt, első meccséhez képest. Aki beállt a második félidő közepén bal hátvédnek, nagyon magabiztos volt elől, hátul, azonnal marasztalnám ha nincs jobb elérhető játékos, Theo kárára. De Tamás, Ödegaard hozzáállása is bejött, hogy őrült a kis Raúl, amikor "gólt szerzett".
Oscar pedig elhitte magáról, hogy ami egyszer sikerült neki a City ellen, az minden meccsen fog, stadionbú ki kétszer is... Ennyi erővel lőhetett volna az első perctől Ceballos, mert neki kétszer is bejött már.
Kíváncsian várom a Juventus elleni meccset, remélem már a keményebb mag fog együtt kezdeni, és Lunin ismét kap lehetőséget, több mint egy évtizedre meg lenne oldva a kapusposzt, ha beválik. Hajrá!
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
odegaard mar mar ugy lat a palyan
mint mesut. nagyot lehetne nyerni vele ha belehetne epiteni.
mint mesut. nagyot lehetne nyerni vele ha belehetne epiteni.
Megnéztem az összefoglalót. Ahhoz képest, hogy mi még sehol se tartunk és zöme fiatal volt, simán rúghattunk volna neki 3-4-et, ha Ödegaard nem kúrja fölé zavartalanul és Mayoralt nem szereli De Tomi. theonak már a mozgása felkúr. Nála a labda nézi a lábát, hogy tudja vezetni?????? KI IGAZOLTA LE?????? KI JAVASOLTA ŐT?????? kirúgni.
K
K
vagy a jovo alipiojairol.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Most miert? Mindket kepen tehetseges es jokepu fiatalok szerepelnek, teli ambicioval, meglasd majd, a jovo aranylabdasairol beszelgetunk...Anthony írta:Engem ezektől az aváktól ráz ki itt a hideg @Csabi @RealAsensio