Értékeld a legutóbbi meccset
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Mi az hogy Mayorallal megyunk neki a szezonnak es Raul nem gyozte meg az edzot
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Babinho írta:Ramos ugye visszajött tegnap, valószínű akkor szombaton játszik. Innentől tehát nincs barátságos meccsRealista24 írta:Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Kíváncsi vagyok egyébként tényleg mennyire lesz a BL elődöntő miatt ez most presztízs is szombaton.
Jesszus utánna meg roma, milan...mi a francnak csináltunk ennyi olaszt erre a nyárra?
Meg akartuk mutatni Ronaldonak hogy mennyire szar a ligajuk... dehat igy jott ossze.
ZIDANE
Ramos ugye visszajött tegnap, valószínű akkor szombaton játszik. Innentől tehát nincs barátságos meccsRealista24 írta:Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Kíváncsi vagyok egyébként tényleg mennyire lesz a BL elődöntő miatt ez most presztízs is szombaton.
Jesszus utánna meg roma, milan...mi a francnak csináltunk ennyi olaszt erre a nyárra?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Én megnéztem Karim gólját, elég is volt.
Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
eyetets lvl worldclass, ne vitatkozz veleGalacticos írta:Komolyan egy kozeppalyas telejsitmenyet egy videobol allapitod meg h mennyit vallalt?wxyz írta:Néztem most összefoglalókat a meccsről.
Ödegaard csalódás, közepes teljesítményt hozott, keveset vállalkozott. Így nem fogja meggyőzni Lopeteguit a maradásáról.
Naprol napra alulmulod sajatmagadat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem láttam a meccset, csak hosszabb összefoglalót, de Ceballos abszolút pozitiv csalódás volt.
Odriozola nagyon lelkes volt, de még messze nem látom benne azt mint ami Carvajalban van.
Vinicius kb hozta azt amit vártam tőle, de ez számomra kevés.
Odegaardnak drukkolok, mert hatalmas potenciált látok benne.
Túl sokat nem lehet leszűrni egy ilyen meccsből. Várom hogy visszajöjjenek a vezérek és körvonalazódjon Lopetegui elképzelése.
Odriozola nagyon lelkes volt, de még messze nem látom benne azt mint ami Carvajalban van.
Vinicius kb hozta azt amit vártam tőle, de ez számomra kevés.
Odegaardnak drukkolok, mert hatalmas potenciált látok benne.
Túl sokat nem lehet leszűrni egy ilyen meccsből. Várom hogy visszajöjjenek a vezérek és körvonalazódjon Lopetegui elképzelése.
Attól még, hogy visszajárt labdáért, nem jelenti azt hogy védekező középpályást játszott. Case szerepe teljesen más. Ennyi erővel Iscot is tehetnénk oda.wxyz írta: Ceballos volt a pozitívum. Jó nézni ahogy azonnal játsza meg a labdákat. És most mélyebben játszott, ami jól állt neki. Lehet jobb megoldás lenne Casemiro helyére, mint Kovacic.
Kroos, Ödegaard, Ceballos középpályát megnéznék a következő mecccsen.
- Galacticos
Komolyan egy kozeppalyas telejsitmenyet egy videobol allapitod meg h mennyit vallalt?wxyz írta:Néztem most összefoglalókat a meccsről.
Ödegaard csalódás, közepes teljesítményt hozott, keveset vállalkozott. Így nem fogja meggyőzni Lopeteguit a maradásáról.
Naprol napra alulmulod sajatmagadat.
Néztem most összefoglalókat a meccsről.
Vinicius nem volt rossz, de ugyanaz a barbár még mindig, mint a brazil ligában volt. Amikor lehúzta az alapra és lefutotta védőjét utána izomból, agyatlanul telibe rúgta a Balet. Felesleges trükközések, pontatlan passzok jellemzték.
Látva, hogy egy Digne kerül hasonló összegbe már nem tartom rossz üzletnek. 45 millió euró lassan már olcsónak fog számítani.
Mivel valószínűleg nem fog jönni senki remélem maradni és játszani fog.
Ceballos volt a pozitívum. Jó nézni ahogy azonnal játsza meg a labdákat. És most mélyebben játszott, ami jól állt neki. Lehet jobb megoldás lenne Casemiro helyére, mint Kovacic.
Vinicius nem volt rossz, de ugyanaz a barbár még mindig, mint a brazil ligában volt. Amikor lehúzta az alapra és lefutotta védőjét utána izomból, agyatlanul telibe rúgta a Balet. Felesleges trükközések, pontatlan passzok jellemzték.
Látva, hogy egy Digne kerül hasonló összegbe már nem tartom rossz üzletnek. 45 millió euró lassan már olcsónak fog számítani.
Mivel valószínűleg nem fog jönni senki remélem maradni és játszani fog.
Ceballos volt a pozitívum. Jó nézni ahogy azonnal játsza meg a labdákat. És most mélyebben játszott, ami jól állt neki. Lehet jobb megoldás lenne Casemiro helyére, mint Kovacic.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezt szinte mindenki osztjaKerlon írta: theonak már a mozgása felkúr. Nála a labda nézi a lábát, hogy tudja vezetni?????? KI IGAZOLTA LE?????? KI JAVASOLTA ŐT?????? kirúgni.
de nyugalom, a vezetőség is látja, megy kölcsönbe a Sociedadba, és vissza sem jön már szerintem
Raúl de Tomas-ban több van mind Mayoralban, cserének maradjon Raúl
Mayoral amúgy miért van még mindig itt?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
tavaszra csere lesz ha így folytatjaH.E.H.E. írta:bbvbol messze a vadlo a legszarabb egyszeruen kabare
első meccs, sok fiatallal, messzemenő következtetést nem lehet levonni belőle
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
Szerintem nem jobb szélsőként kéne játszatni,nem találkozik eleget a labdával.dannen írta:nem volt gyenge, jo volt. szerintem csak igy jott ki, de ha a kovi meccsen is csak ennyit kap az gyanus.Kerlon írta:MOst nézem, hogy Ödegaard félidőbe be, 30 perccel később meg le. Kroos állt be mozogni.
Összeségében gyenge volt vagy csak így cserélgettünk?
Jó lesz ez gyerekek.
Viniciusnak meg nagyon örülök.
Bele kell nevelni,hogy mennyen rá a védőkre kíméletlenül ha lehetősége van rá.
Valaki írta is ezt.
Azért egy Hazardot még elfogadnék,de reméljük hogy a fiatalok robbantani fognak.
Viniciusnak meg nagyon örülök.
Bele kell nevelni,hogy mennyen rá a védőkre kíméletlenül ha lehetősége van rá.
Valaki írta is ezt.
Azért egy Hazardot még elfogadnék,de reméljük hogy a fiatalok robbantani fognak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
MOst nézem, hogy Ödegaard félidőbe be, 30 perccel később meg le. Kroos állt be mozogni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
ami nekem szemet szúrt Viniciusnál az az volt hogy rendre a vonal mellett volt és ez baromira lekorlátozza a helyzetét mert kb mindig csak befele tud menni. ha egy jó 3 méterrel bentebb lenne akkor befele és kifele is indulhatna ami sokkal veszélyesebb lenne minthogy úgyis csak befele tud menni készüljünk rá. egyébként jól mozgott csak ez megragadt.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale
Remy írta:Amúgy imádom ezeket, hogy túl fiatal és nem maradhat itt, stb. CR, Messi, Bappe hol voltak 18 evesen? Ha jó, akkor robbani fog, ha nem, akkor kuka. Nem egy Getafeban fog kijonni, hogy mennyire jo. Balfasz csapattarsakkal korbeveve.
Azért ez nem teljesen igaz...Vannak akik később érnek be és vannak akik korábban.... Kane-t például az Arsenal eltanácsolta fiatalon.... Most meg ?! Aztán még mindig csak 24 éves.
Drogba pl. szintén 26 fölött lett igazi topcsatár. Nem mindenki Mbappé... Plusz közel sem feltétlenül emelkedő lesz az ö teljesítmény görbéje... Most 19 évesen ennyire jó attól még nem feltétlen lesz 25 évesen 2x ennyire jó...
Ez szerintem személyenként változik. Asensio is jó példa erre. Simán stagnál a srác. Nem lett jobb mint 1 éve volt. Sőt....
Lehet évekig nem is fog számottevően fejlődni.
Mbappé is iszonyat nagy tehetség és durván berobbant de még ő is megakadhat. Nem olyan könnyű új Ronaldonak vagy Messinek lenni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A norvégot ezert sem adnam mar kölcsön. Korszakvaltas van a csapatnal, most vagy soha lehetőség. Megvannak a tarsak, lehet focizni.
Rajta latszott hollandiaban is, hogy joval elorebb tart a tarsainal.
Rajta latszott hollandiaban is, hogy joval elorebb tart a tarsainal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nem értek egyet veletek. Van aki később érik be és teljesedik ki. Pl Modric is szépen felépített karriert csinált fokozatosan egyre jobb csapathoz kerülve. Sok játékosnak jót tesz a rendszeres lehetőség, ahol megtalálja a játékát és azt a legjobb szinten is tudja hozni.
Mondjuk Ödegaardnál azt érzem, hogy neki kellenek az ügyes csapattársak, akivel megérteti magát.
Mondjuk Ödegaardnál azt érzem, hogy neki kellenek az ügyes csapattársak, akivel megérteti magát.
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is így látom.Egyszeri és megismételhetetlen alkalom lesz ez a fiataljainknak robbantani.Ha most kölcsönadjuk mire visszatér itt lesz egy bappe vagy neymar vagy barki aki miatt esélye nem lesz megmutatni magát.Remy írta:Amúgy imádom ezeket, hogy túl fiatal és nem maradhat itt, stb. CR, Messi, Bappe hol voltak 18 evesen? Ha jó, akkor robbani fog, ha nem, akkor kuka. Nem egy Getafeban fog kijonni, hogy mennyire jo. Balfasz csapattarsakkal korbeveve.
Hazardot már csak Bale miatt is hoznám.Gareth a vadló lesből tudna támadni,úgy hogy mindenki hazardtól várja majd a csodát így valszeg összeroppantják az elvárások de azért én bízok benne,nem is nagyon van más választásom.
Bale-ben még az a jó ha felsül akkor a következő megasztárnak nem Cr-hez mérik majd hanem a flop Balehez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Én is így gondolom, de csak akkor, ha kellő mennyiségű percet kap, ha rászolgál. Ehhez viszont megfelelő vezetés kell.Remy írta:Amúgy imádom ezeket, hogy túl fiatal és nem maradhat itt, stb. CR, Messi, Bappe hol voltak 18 evesen? Ha jó, akkor robbani fog, ha nem, akkor kuka. Nem egy Getafeban fog kijonni, hogy mennyire jo. Balfasz csapattarsakkal korbeveve.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amúgy imádom ezeket, hogy túl fiatal és nem maradhat itt, stb. CR, Messi, Bappe hol voltak 18 evesen? Ha jó, akkor robbani fog, ha nem, akkor kuka. Nem egy Getafeban fog kijonni, hogy mennyire jo. Balfasz csapattarsakkal korbeveve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots