Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. augusztus 3., péntek 9:07

Mi az hogy Mayorallal megyunk neki a szezonnak es Raul nem gyozte meg az edzot :lol: :ozil:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 2., csütörtök 11:21

Babinho írta:
Realista24 írta:Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Ramos ugye visszajött tegnap, valószínű akkor szombaton játszik. Innentől tehát nincs barátságos meccs :lol:
Kíváncsi vagyok egyébként tényleg mennyire lesz a BL elődöntő miatt ez most presztízs is szombaton.

Jesszus utánna meg roma, milan...mi a francnak csináltunk ennyi olaszt erre a nyárra?

Meg akartuk mutatni Ronaldonak hogy mennyire szar a ligajuk... dehat igy jott ossze. :lol:
ZIDANE

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 2., csütörtök 10:12

Realista24 írta:Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Ramos ugye visszajött tegnap, valószínű akkor szombaton játszik. Innentől tehát nincs barátságos meccs :lol:
Kíváncsi vagyok egyébként tényleg mennyire lesz a BL elődöntő miatt ez most presztízs is szombaton.

Jesszus utánna meg roma, milan...mi a francnak csináltunk ennyi olaszt erre a nyárra?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 2., csütörtök 8:06

Én megnéztem Karim gólját, elég is volt. :mrgreen:

Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 2., csütörtök 7:58

Galacticos írta:
wxyz írta:Néztem most összefoglalókat a meccsről.

Ödegaard csalódás, közepes teljesítményt hozott, keveset vállalkozott. Így nem fogja meggyőzni Lopeteguit a maradásáról.
Komolyan egy kozeppalyas telejsitmenyet egy videobol allapitod meg h mennyit vallalt?
Naprol napra alulmulod sajatmagadat.
eyetets lvl worldclass, ne vitatkozz vele
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2018. augusztus 2., csütörtök 7:47

Nem láttam a meccset, csak hosszabb összefoglalót, de Ceballos abszolút pozitiv csalódás volt.
Odriozola nagyon lelkes volt, de még messze nem látom benne azt mint ami Carvajalban van.
Vinicius kb hozta azt amit vártam tőle, de ez számomra kevés.
Odegaardnak drukkolok, mert hatalmas potenciált látok benne.

Túl sokat nem lehet leszűrni egy ilyen meccsből. Várom hogy visszajöjjenek a vezérek és körvonalazódjon Lopetegui elképzelése.
wxyz írta: Ceballos volt a pozitívum. Jó nézni ahogy azonnal játsza meg a labdákat. És most mélyebben játszott, ami jól állt neki. Lehet jobb megoldás lenne Casemiro helyére, mint Kovacic.
Kroos, Ödegaard, Ceballos középpályát megnéznék a következő mecccsen.
Attól még, hogy visszajárt labdáért, nem jelenti azt hogy védekező középpályást játszott. Case szerepe teljesen más. Ennyi erővel Iscot is tehetnénk oda. :)

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. augusztus 2., csütörtök 7:44

wxyz írta:Néztem most összefoglalókat a meccsről.

Ödegaard csalódás, közepes teljesítményt hozott, keveset vállalkozott. Így nem fogja meggyőzni Lopeteguit a maradásáról.
Komolyan egy kozeppalyas telejsitmenyet egy videobol allapitod meg h mennyit vallalt?
Naprol napra alulmulod sajatmagadat.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. augusztus 2., csütörtök 7:36

Néztem most összefoglalókat a meccsről.

Vinicius nem volt rossz, de ugyanaz a barbár még mindig, mint a brazil ligában volt. Amikor lehúzta az alapra és lefutotta védőjét utána izomból, agyatlanul telibe rúgta a Balet. Felesleges trükközések, pontatlan passzok jellemzték.
Látva, hogy egy Digne kerül hasonló összegbe már nem tartom rossz üzletnek. 45 millió euró lassan már olcsónak fog számítani.
Mivel valószínűleg nem fog jönni senki remélem maradni és játszani fog.

Ceballos volt a pozitívum. Jó nézni ahogy azonnal játsza meg a labdákat. És most mélyebben játszott, ami jól állt neki. Lehet jobb megoldás lenne Casemiro helyére, mint Kovacic.
Kroos, Ödegaard, Ceballos középpályát megnéznék a következő mecccsen.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 1., szerda 17:49

Kerlon írta: theonak már a mozgása felkúr. Nála a labda nézi a lábát, hogy tudja vezetni?????? KI IGAZOLTA LE?????? KI JAVASOLTA ŐT?????? kirúgni.
ezt szinte mindenki osztja :cens:
de nyugalom, a vezetőség is látja, megy kölcsönbe a Sociedadba, és vissza sem jön már szerintem :salute:

Raúl de Tomas-ban több van mind Mayoralban, cserének maradjon Raúl
Mayoral amúgy miért van még mindig itt? :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 1., szerda 17:44

H.E.H.E. írta:bbvbol messze a vadlo a legszarabb egyszeruen kabare
tavaszra csere lesz ha így folytatja :mrgreen:

első meccs, sok fiatallal, messzemenő következtetést nem lehet levonni belőle

yeaP17
Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano

HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 1., szerda 17:09

dannen írta:
Kerlon írta:MOst nézem, hogy Ödegaard félidőbe be, 30 perccel később meg le. Kroos állt be mozogni.

Összeségében gyenge volt vagy csak így cserélgettünk? :hmmm:
nem volt gyenge, jo volt. szerintem csak igy jott ki, de ha a kovi meccsen is csak ennyit kap az gyanus.
Szerintem nem jobb szélsőként kéne játszatni,nem találkozik eleget a labdával.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. augusztus 1., szerda 16:27

Jó lesz ez gyerekek.
Viniciusnak meg nagyon örülök.
Bele kell nevelni,hogy mennyen rá a védőkre kíméletlenül ha lehetősége van rá.
Valaki írta is ezt.
Azért egy Hazardot még elfogadnék,de reméljük hogy a fiatalok robbantani fognak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 1., szerda 15:29

MOst nézem, hogy Ödegaard félidőbe be, 30 perccel később meg le. Kroos állt be mozogni.

Összeségében gyenge volt vagy csak így cserélgettünk? :hmmm:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. augusztus 1., szerda 15:15

ami nekem szemet szúrt Viniciusnál az az volt hogy rendre a vonal mellett volt és ez baromira lekorlátozza a helyzetét mert kb mindig csak befele tud menni. ha egy jó 3 méterrel bentebb lenne akkor befele és kifele is indulhatna ami sokkal veszélyesebb lenne minthogy úgyis csak befele tud menni készüljünk rá. egyébként jól mozgott csak ez megragadt.

markmadrid
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Di Maria, Coutinho, Bale

HozzászólásSzerző: markmadrid » 2018. augusztus 1., szerda 14:54

Remy írta:Amúgy imádom ezeket, hogy túl fiatal és nem maradhat itt, stb. CR, Messi, Bappe hol voltak 18 evesen? Ha jó, akkor robbani fog, ha nem, akkor kuka. Nem egy Getafeban fog kijonni, hogy mennyire jo. Balfasz csapattarsakkal korbeveve.

Azért ez nem teljesen igaz...Vannak akik később érnek be és vannak akik korábban.... Kane-t például az Arsenal eltanácsolta fiatalon.... Most meg ?! Aztán még mindig csak 24 éves.

Drogba pl. szintén 26 fölött lett igazi topcsatár. Nem mindenki Mbappé... Plusz közel sem feltétlenül emelkedő lesz az ö teljesítmény görbéje... Most 19 évesen ennyire jó attól még nem feltétlen lesz 25 évesen 2x ennyire jó...

Ez szerintem személyenként változik. Asensio is jó példa erre. Simán stagnál a srác. Nem lett jobb mint 1 éve volt. Sőt....
Lehet évekig nem is fog számottevően fejlődni.

Mbappé is iszonyat nagy tehetség és durván berobbant de még ő is megakadhat. Nem olyan könnyű új Ronaldonak vagy Messinek lenni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 1., szerda 14:13

A norvégot ezert sem adnam mar kölcsön. Korszakvaltas van a csapatnal, most vagy soha lehetőség. Megvannak a tarsak, lehet focizni.

Rajta latszott hollandiaban is, hogy joval elorebb tart a tarsainal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 1., szerda 14:06

Nem értek egyet veletek. Van aki később érik be és teljesedik ki. Pl Modric is szépen felépített karriert csinált fokozatosan egyre jobb csapathoz kerülve. Sok játékosnak jót tesz a rendszeres lehetőség, ahol megtalálja a játékát és azt a legjobb szinten is tudja hozni.

Mondjuk Ödegaardnál azt érzem, hogy neki kellenek az ügyes csapattársak, akivel megérteti magát.
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. augusztus 1., szerda 14:05

Remy írta:Amúgy imádom ezeket, hogy túl fiatal és nem maradhat itt, stb. CR, Messi, Bappe hol voltak 18 evesen? Ha jó, akkor robbani fog, ha nem, akkor kuka. Nem egy Getafeban fog kijonni, hogy mennyire jo. Balfasz csapattarsakkal korbeveve.
Én is így látom.Egyszeri és megismételhetetlen alkalom lesz ez a fiataljainknak robbantani.Ha most kölcsönadjuk mire visszatér itt lesz egy bappe vagy neymar vagy barki aki miatt esélye nem lesz megmutatni magát.

Hazardot már csak Bale miatt is hoznám.Gareth a vadló lesből tudna támadni,úgy hogy mindenki hazardtól várja majd a csodát így valszeg összeroppantják az elvárások de azért én bízok benne,nem is nagyon van más választásom.

Bale-ben még az a jó ha felsül akkor a következő megasztárnak nem Cr-hez mérik majd hanem a flop Balehez.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 1., szerda 14:01

Én is így gondolom, de csak akkor, ha kellő mennyiségű percet kap, ha rászolgál. Ehhez viszont megfelelő vezetés kell.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 1., szerda 13:57

Amúgy imádom ezeket, hogy túl fiatal és nem maradhat itt, stb. CR, Messi, Bappe hol voltak 18 evesen? Ha jó, akkor robbani fog, ha nem, akkor kuka. Nem egy Getafeban fog kijonni, hogy mennyire jo. Balfasz csapattarsakkal korbeveve.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: