Értékeld a legutóbbi meccset
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
már nagyon álmos voltam, de annyit még láttam, hogy mintha két teljesen különböző csapat lett volna a pályán tőlünk a két félidőben.
sztem kb pár hétig lennék ilyen felfogással edző, de én zokszó nélkül kicsapkodnám az embert, aki nem teljesít, legyen akármilyen név. nagyon szembetűnő volt, hogy a második félidőben a fiatalok, korábbi perememberek odabasztak egy lapáttal, első félidőben meg ment a betanult berögződött sablon, amivel már sok bajnokságot buktunk el pl az elmult években.
nálam béla, isco, cravajal akármennyire vinnyog nem játszana többet.
de nincs ilyen tökös edző sajnos.
sztem kb pár hétig lennék ilyen felfogással edző, de én zokszó nélkül kicsapkodnám az embert, aki nem teljesít, legyen akármilyen név. nagyon szembetűnő volt, hogy a második félidőben a fiatalok, korábbi perememberek odabasztak egy lapáttal, első félidőben meg ment a betanult berögződött sablon, amivel már sok bajnokságot buktunk el pl az elmult években.
nálam béla, isco, cravajal akármennyire vinnyog nem játszana többet.
de nincs ilyen tökös edző sajnos.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
15 percet játszott. Nekem sokkal jobban tetszett, mint a múltkor, agilisabb volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Odegaard milyen volt?2.felidot mar nem tudtam kovetni
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azert a 2017-es tavaszi BL es bajnoki meneteles minden volt, csak otvar nem. De igen, tobbnyire nem volt latvanyos ZZ alatt a jatekunk.petiamadridista írta: Azért azt ne felejtsük el, h Zizou, bár egy Isten, de a csapat alapjátéka az első fél évét leszámítva ótvar volt...
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem jobb/szebb lesz a jatekunk mint ZZ alatt. Azt hogy eredmenyes is lesz-e jo kerdes. Ami a meccs alapjan jol latszott az az hogy magasan letamad a csapat es labdaszerzesek utan azonnal toljuk a kapu fele a labdat. Egyebkent meg rovidpasszos epitkezes megy, tobbet probalkozunk kozepen inditasokkal nem minden tamadast a szelen vizsunk. Ez elmeletileg kedvezhet az olyan jatekosoknak mint benzema isco modric ceballos kovacic.petiamadridista írta:Egyébkén vmiért azt érzem, hogy nem leszünk rosszak.
Kell egy támadó még, nagyon kell.
De szerintem jó lesz ez a csapat. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a riválisok nagy költekezései nem, de a mi minimalista piaci mozgásunk vmiért be fog jönni.
Azért azt ne felejtsük el, h Zizou, bár egy Isten, de a csapat alapjátéka az első fél évét leszámítva ótvar volt...
Az új edzőbára kíváncsi leszek ebből a szempontból.
Lenduletet a csapatba Asensio Lucas es Vinicius tud hozni jelenleg,oket szerintem mindenkeppen itt kell ratrani.
Bale tovabbra is idegen testnek hat. Ennek ellenere ok meg fogja rugni a goljait ha elmerulik a nagyobb serulesek. Ha nagyjabol vegig jatssza a szezon akkor 30 gol varhato tole ha a szabadrugasokat es a 11-eseket is o lovi. Emiatt nem lehet szerintem eladni iden.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Egyébkén vmiért azt érzem, hogy nem leszünk rosszak.
De szerintem jó lesz ez a csapat. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a riválisok nagy költekezései nem, de a mi minimalista piaci mozgásunk vmiért be fog jönni.
Azért azt ne felejtsük el, h Zizou, bár egy Isten, de a csapat alapjátéka az első fél évét leszámítva ótvar volt...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Luninnak voltak bizonytalansagai, de vedett nagyokat is, Casilla helyet szerintem atvehetne.tubatibi írta:Aki látta a tegnapi meccset.
Lunin, Vinicius, Ceballos játéka milyen volt?
Valamiért azt érzem, hogy az ukrán kapussal nagyot fogtunk.
Vini amikor beallt akkor aktiv volt, Asensioval erzik egymast. De hamar beleszurkult, viszont en biztos itt tartanam, ha nem jon Hazard.
Ceba szepen es gyorsan teszi-veszi a labdat, szerintem Lopi boven fogja jatszatni.
Aki látta a tegnapi meccset.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
nem gondoltam volna hogy a tavalyi mercatot is alulblehet mulni. de iden ugynezki erre hajt perez.
A jobbszélen játszott. Sok visszapassz, párharcokat nem vállalt. De mentségére szól, hogy 30 perc alatt egy lötyögős meccsen nehéz villogni és társak is kellenének, az edzésről linkelt sarkazott indítását ennyi idő alatt megismételte, csak a társ bealudt, későn indult be rá.Galacticos írta:Komolyan egy kozeppalyas telejsitmenyet egy videobol allapitod meg h mennyit vallalt?wxyz írta:Néztem most összefoglalókat a meccsről.
Ödegaard csalódás, közepes teljesítményt hozott, keveset vállalkozott. Így nem fogja meggyőzni Lopeteguit a maradásáról.
Naprol napra alulmulod sajatmagadat.
- BlancoMark
Azert ne menjunk mar at ilyen Valencia-Sevilla szintre konyorgom, bar lehet meg ott se alapoznanak ket 5 golos csatarra.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mi az hogy Mayorallal megyunk neki a szezonnak es Raul nem gyozte meg az edzot
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Babinho írta:Ramos ugye visszajött tegnap, valószínű akkor szombaton játszik. Innentől tehát nincs barátságos meccsRealista24 írta:Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Kíváncsi vagyok egyébként tényleg mennyire lesz a BL elődöntő miatt ez most presztízs is szombaton.
Jesszus utánna meg roma, milan...mi a francnak csináltunk ennyi olaszt erre a nyárra?
Meg akartuk mutatni Ronaldonak hogy mennyire szar a ligajuk... dehat igy jott ossze.
ZIDANE
Ramos ugye visszajött tegnap, valószínű akkor szombaton játszik. Innentől tehát nincs barátságos meccsRealista24 írta:Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Kíváncsi vagyok egyébként tényleg mennyire lesz a BL elődöntő miatt ez most presztízs is szombaton.
Jesszus utánna meg roma, milan...mi a francnak csináltunk ennyi olaszt erre a nyárra?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Én megnéztem Karim gólját, elég is volt.
Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Eyetestet nem tartok, a meccseknek nincs tétje, augusztus 15én találkozunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
eyetets lvl worldclass, ne vitatkozz veleGalacticos írta:Komolyan egy kozeppalyas telejsitmenyet egy videobol allapitod meg h mennyit vallalt?wxyz írta:Néztem most összefoglalókat a meccsről.
Ödegaard csalódás, közepes teljesítményt hozott, keveset vállalkozott. Így nem fogja meggyőzni Lopeteguit a maradásáról.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem láttam a meccset, csak hosszabb összefoglalót, de Ceballos abszolút pozitiv csalódás volt.
Odriozola nagyon lelkes volt, de még messze nem látom benne azt mint ami Carvajalban van.
Vinicius kb hozta azt amit vártam tőle, de ez számomra kevés.
Odegaardnak drukkolok, mert hatalmas potenciált látok benne.
Túl sokat nem lehet leszűrni egy ilyen meccsből. Várom hogy visszajöjjenek a vezérek és körvonalazódjon Lopetegui elképzelése.
Odriozola nagyon lelkes volt, de még messze nem látom benne azt mint ami Carvajalban van.
Vinicius kb hozta azt amit vártam tőle, de ez számomra kevés.
Odegaardnak drukkolok, mert hatalmas potenciált látok benne.
Túl sokat nem lehet leszűrni egy ilyen meccsből. Várom hogy visszajöjjenek a vezérek és körvonalazódjon Lopetegui elképzelése.
Attól még, hogy visszajárt labdáért, nem jelenti azt hogy védekező középpályást játszott. Case szerepe teljesen más. Ennyi erővel Iscot is tehetnénk oda.wxyz írta: Ceballos volt a pozitívum. Jó nézni ahogy azonnal játsza meg a labdákat. És most mélyebben játszott, ami jól állt neki. Lehet jobb megoldás lenne Casemiro helyére, mint Kovacic.
Kroos, Ödegaard, Ceballos középpályát megnéznék a következő mecccsen.
- Galacticos
Komolyan egy kozeppalyas telejsitmenyet egy videobol allapitod meg h mennyit vallalt?wxyz írta:Néztem most összefoglalókat a meccsről.
Néztem most összefoglalókat a meccsről.
Vinicius nem volt rossz, de ugyanaz a barbár még mindig, mint a brazil ligában volt. Amikor lehúzta az alapra és lefutotta védőjét utána izomból, agyatlanul telibe rúgta a Balet. Felesleges trükközések, pontatlan passzok jellemzték.
Látva, hogy egy Digne kerül hasonló összegbe már nem tartom rossz üzletnek. 45 millió euró lassan már olcsónak fog számítani.
Mivel valószínűleg nem fog jönni senki remélem maradni és játszani fog.
Ceballos volt a pozitívum. Jó nézni ahogy azonnal játsza meg a labdákat. És most mélyebben játszott, ami jól állt neki. Lehet jobb megoldás lenne Casemiro helyére, mint Kovacic.
Vinicius nem volt rossz, de ugyanaz a barbár még mindig, mint a brazil ligában volt. Amikor lehúzta az alapra és lefutotta védőjét utána izomból, agyatlanul telibe rúgta a Balet. Felesleges trükközések, pontatlan passzok jellemzték.
Látva, hogy egy Digne kerül hasonló összegbe már nem tartom rossz üzletnek. 45 millió euró lassan már olcsónak fog számítani.
Mivel valószínűleg nem fog jönni senki remélem maradni és játszani fog.
Ceballos volt a pozitívum. Jó nézni ahogy azonnal játsza meg a labdákat. És most mélyebben játszott, ami jól állt neki. Lehet jobb megoldás lenne Casemiro helyére, mint Kovacic.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ezt szinte mindenki osztjaKerlon írta: theonak már a mozgása felkúr. Nála a labda nézi a lábát, hogy tudja vezetni?????? KI IGAZOLTA LE?????? KI JAVASOLTA ŐT?????? kirúgni.
de nyugalom, a vezetőség is látja, megy kölcsönbe a Sociedadba, és vissza sem jön már szerintem
Raúl de Tomas-ban több van mind Mayoralban, cserének maradjon Raúl
Mayoral amúgy miért van még mindig itt?