Nem akarok én belédállni, de csak nem hagy hidegen, mert megnézted, tehát érdekelt és aztán jössz és beszélsz is róla. Úgyhogy nem értelek.Kerlon írta:Megnéztem őket, de attól még se a sikerük, se a kudarcuk nem vált ki belőlem semmit se. Aztán megjegyeztem, hogy a Vidi játékosok mégis mit ünnepeltek ennyire.Santi írta:Ehhez én csak annyi fűznék hozzá, hogy engem pl hidegen hagy a tenisz, ezért nem is járok a tenisz topikba.
Ha idejösz és leírod mindenkinek, hogy téged ez hidegen hagy, akkor valójában nem is hagy hidegen a téma.
Amúgy én elfogadom azt, ha valaki ennek tud örülni, de aki belém köt azt miért zavarja? Vagy minek jön ide csak fröcsögni, amikor sírhat az F1 topikban is a Mercedes makkjai miatt?
Az F1 topik nemtudom hogy jön ide, vagy engem nem érdekelhet ez is meg az is? Vagy az pl nem érdekelhet engem, hogy miért írkálsz hülyeségeket?
Próbálod előadni a "szarok a magyar fociba, mert fertő az egész, hidegen hagy" szöveget, erre mégis ittvagy és beszélsz róla. Azt elhiszem és meg is értem, hogy nem tetszik az, ami ma "magyar foci" címen folyik itthon, azt is megértem, hogy nem tetszik az, hogy vannak emberek, akik a legkisebb részsikereinktől is olyan boldogak, mint aki VB-t nyert. Viszont az, hogy téged hidegen hagy a téma, ennek ellenére mégis ittvagy és foglalkozol vele, azt nem értem, mert üti egymás a két dolog.
Mind1, erre még válaszoltam, de innentől kiszálltam ebből, mert már lehet télleg úgy jön le, pedig nem volt kötekedő a szándékom, továbbra sincs gondom a személyeddel, csak a leírtakkal.