R24:
Sikerült kicsit félre értelmezni, amit írtam
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Csak arra akartam rámutatni, hogy Pereztől sem kell annyira hasra esni, mert az utóbbi időben semmit sem csinált. Annó mit is történt? Intézett egy nagy rakás pénzt banki hitel formájában, majd megvette a legjobb játékosokat magas áron, magas fizuval. A hívószó nem a személye volt, vagy a Real Madrid, hanem a pénz és CR személye, akit viszont nem Perez szerzett meg. Ezzel az anyagi bombával elindultunk a lejtőn fölfelé. Ami neki köszönhető, hogy ezt a hitelt szépen az idő folyamán visszafizette a klub. Ez egy nagy dolog. Az viszont, hogy mennyi mindent nyertünk az elmúlt időszakban nem az ő érdeme, viszont köze, az volt hozzá. Addig baszogatta az edzőket, míg végül majdnem az állásába került és csak ZZ mentette meg a seggét, aki nem tűrte, hogy beleugasson a dolgába.
Átigazolás: nem az a bajom, hogy nem veszünk C játékosokat, az nagyon helyes, csak azt a tévhitet akartam megingatni, hogy Perez miatt annyira vonzóak vagyunk mindenkinek, hogy két kézzel kapálóznának, mert ide akarnak igazolni. Elbukta De Gea-t, Neymart, Pogbát, Mbappet, most úgy néz ki Hazardot, hogy csak pár fontosabbat említsek. Előre láthatóan úgy jósolom, hogy ha ez a garnitúra kimegy (már pedig elég koros a csapat jobbik fele), akkor vagy visszaesünk, vagy ismét bankot kell robbantani, csak most nem lesz elég 400 millió, mint 10 éve.
Tojok a MU gazdasági mutatóira, csak Perez mellett a legfontosabb érv mindig, hogy gazdaságilag erősek vagyunk meg stabilak. Persze, ez megint csak dicséretes, és hatalmas dolog, de kicsit arra hajaz, mint mikor csinál valaki egy jól menő céget, aztán nem fejleszt, nem ruház be. Egy ideig megy a szekér, de utána elkezd stagnálni, majd szép csöndben mindenki elhúz mellette. Se stadion, se extra szponzor, se különleges bevétel holott szarrá vertük a világot és a legnagyobb klub vagyunk a jelen futballban és a történelemben is, mégsem vagyunk annyira vonzóak, mint kellene. Neki ez lenne a dolga, nem az, hogy belepofázzon a kezdőbe.
Mindegy. A lényeg annyi lett volna, hogy Grande Perez szobrát egy kicsit összefirkáljam, mert nem szín aranyból van az szerintem.