Albát se felejtsed ki.Csabi írta:ezzel a pike suarez páros triumviratussa nőtte ki magát
Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezzel a pike suarez páros triumviratussa nőtte ki magát
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na végre akkor összeállt egy teljesen saját nevelésű kp náluk Arthurral meg vele
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Higu - és ezt mi, Madrid-drukkerek tudjuk a legjobban - nem csak a válogatott meccseken képes hibázni, a BL egyenes kieséses szakaszában sem remekel: a Lyon elleni ziccer rontása szimbolizálja a legjobban, miért nem lehet klasszisnak tekinteni.Faust írta:https://index.hu/sport/futball/2018/08/ ... a_america/
Ezt most csak így idebiggyesztem, óriási aranyköpések vannak benne. Az egy dolog, hogy már a első mondatban zseniális csatárnak van beállítva, na de hogy Aranyfog tehet róla, hogy Messi semmit nem nyert a válogatottal...
A pofám leszakad, komolyan.
A cikk pedig tipikusan Index színvonalú, gyenge fércmű, nagyon erőltetett következtetésekkel
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
https://index.hu/sport/futball/2018/08/ ... a_america/
Ezt most csak így idebiggyesztem, óriási aranyköpések vannak benne. Az egy dolog, hogy már a első mondatban zseniális csatárnak van beállítva, na de hogy Aranyfog tehet róla, hogy Messi semmit nem nyert a válogatottal...
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ahányszor kupadöntőn vagy béelldöntőn bebaszta léc alákuszkusz írta:ő melyik évben volt alapember?H.E.H.E. írta:egyet se geci
castillából nacho és carvajal az utolsó két ember.
la masiából volt az a pár, amig összenyerészkedett a barca pár béellt, pont ugyanott jár a két klub, hébehóba vagy 1-2 játékos, aki saját nevelésként húzóember lesz, de az elmúlt 100 évben az extrát mindig a külföldi megasztárok tették oda.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
az átlagéletkort igazából a levitézlettnek titulált igazolásokra írtam. nekem a coutinho, umtiti, dembélé, semedo és az arthur, lenglet, malcom vonallal nincs problémám. persze volt jó pár félre sikerült igazolás, kétségtelen.Berti írta:Nem az életkorról beszéltem, hanem amblok az átigazolási politikákról. Milyen tipológiájú embereket igazol a csapat.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lesliejr írta:Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
Cucurella, Arthur, Malcom, Alena, Lenglet, Semedo, Munir, Dembélé mind 24 év vagy az alatt van. Umtiti, Coutinho, Rafinha, Roberto legjobb évei meg most jönnek. Van egy klasszis kapusunk aki még 10 évig toppon lehet.
Orio Busquets, Riqui Puig szintén szép jövő előtt állnak a maguk 18-19 évével, jövőre el fogjuk hozni Frenkie-t az Ajax-ból.
Valverde focijába illik és valóban addig kell facsarni Messit ameddig csak lehet.
ez a Cucurella,Arthur,Alena,Munir,Rafinha sor nem tudom mennyivel több mint kósza remény.
Lenglet korrekt igazolás, Semedo egy lassú középpályás ellen nem kezd a saját posztján ez elég érdekes, Dembele eltűnt az éterben az sem lepne meg ha most nyáron elmenne, Malcom most jött majd meglátjuk mi lesz vele. Coutinho jól kezdett Umtiti meg egyértelműen bevált ez nem kérdés. megmondom őszintén ebben a névsorban én nem látom a jövő Barcáját így szerintem ezek az igazolások félrementek.
Umtiti,Coutinho,Roberto,Ter Stegen akikről azt gondolom hogy pár év múlva is ott lesznek, talán Lenglet ha beválik.
az meg hogy a Real hány fiatalt épített be az Carvajal,Varane és Casemiro a többiek öregebbek és most voltak csúcsra járatva és lassan lehet cserélgetni.
ő melyik évben volt alapember?H.E.H.E. írta:egyet se geci
Nem az életkorról beszéltem, hanem amblok az átigazolási politikákról. Milyen tipológiájú embereket igazol a csapat.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
az elmúlt 3 nyár barca igazolásainak átlagéletkora kb. 23-24 év. a real hány fiatal játékost épített be a csapatba az elmúlt években?Berti írta:Ez az.ziro4vr írta:Volt pár jó éve, amikor nálunk is szívesen láttam volna, de az már régebben volt. Jól fog illeni a kissé levitézlett, zsoldostahó állományba, amelyből szívesen mazsolázgat a Barcelona mostanság.
Max az elvakult Barca fanok, akik tartják, hogy minden fasza ami ott folyik.
Lényegében lehet ez is egy irány, de a mi fiatalokból építünk csapatot elképzelésünk valahogy sokkal szimpatikusabb.
- ateeemadrid
Emberelőnybe mondjuk biztos nem kerülünk, de 10 a 10 ellen legalább fair meccsek lesznek.Raúlito írta:Nem is az ára a problémás, hanem a viselkedése illetve szerintem a játékstílusukhoz sem passzol... Ami pozitívum, hogy ezentúl mi kerülhetünk emberelőnybe egy El Clásicon
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
AKiket most felsoroltál, nagy része már egyszer megbukott, vagy nem sikerült beépíteni, vagy nem is biztos hogy marad.lesliejr írta:Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
Cucurella, Arthur, Malcom, Alena, Lenglet, Semedo, Munir, Dembélé mind 24 év vagy az alatt van. Umtiti, Coutinho, Rafinha, Roberto legjobb évei meg most jönnek. Van egy klasszis kapusunk aki még 10 évig toppon lehet.
Orio Busquets, Riqui Puig szintén szép jövő előtt állnak a maguk 18-19 évével, jövőre el fogjuk hozni Frenkie-t az Ajax-ból.
Nem illik.
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Nem is az ára a problémás, hanem a viselkedése illetve szerintem a játékstílusukhoz sem passzol... Ami pozitívum, hogy ezentúl mi kerülhetünk emberelőnybe egy El Clásicon
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En ugy olvasom a tobbseg jo igazolasnak gondoljalesliejr írta:Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
- wZoLee7
Viselkedes? Ha Piket elviselik, Neymarral sem voltak olyan gondok amiket ne tudtak volna elsikalni, vele sem lesznek.
- ateeemadrid
Én akárhogy is nézem, 30 millióért egy Vidal a mai piacon ajándék. A képességekkel meg semmi gond nincs nála, sokkal inkább a viselkedésével, de ez akkor is lófasz pénz érte.Raúlito írta:Addig jó, amíg Paulinho - bár rajta sokan nevettek, aztán az egyik húzóemberük lett - meg Vidal képességű játékosokat igazolnak, nem pedig Rabiot vagy Kantét
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- wZoLee7
Vidal erosen serulekeny mostanaban nem? Azert spanyoloknal ott betomorulo, kozelrol vedekezo kicsit rugdosos kis csapatok vannak. Lasd Bale esete, itt jobban kijon nala