Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 24., kedd 20:18

mondjuk nem is tudom mit várhattunk a Sociedadtól, miután az edzőjük már a meccs előtt feladta a meccset... szánalmas.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. szeptember 24., kedd 20:09

ezek az acélos spanyol csapatok rettentő sokáig bírnak összeszedetten játszani. :lol:

szánalom...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 24., kedd 20:05

na Neymarnak már van gólja a Ligában.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 20:04

Azért ùgy látom a barcát se kell félreni...:D Busi kicsit combon talpalta Mascheranot :D. Egész jó a meccs eddig... Neymar bomba :mrgreen:

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 24., kedd 19:32

'shutterisland írta:
0-0-nál Neymar két "ziccert" is kihagyott, mindkétszer Messitől kapta a lasztit.
Ezután következett az a támadás, amikor megszerezték a vezetést a katalánok. Messi vitte a labdát, láthatóan kinézett balra, ahol teljesen üresen álldogált Neymar, és várta a passzt. Fontos, hogy Messi kinézett, és látta a társát...
Végül a passz helyett inkább belement két cselbe, hogy aztán átvezesse a labdát a jobb oldalra, ahol érkezett Pedro, leadta a labdát és 0-1.
Nem gondolom, hogy messzemenő következtetéseket le lehet ebből vonni, de mindenképpen érdekes volt látni.
Kérdés, hogy mi van emögött, vagy egyáltalán van-e valami mögötte?
De lehet csak én gyártom az összeesküvés elméleteket...
ne haragudj meg, de ha ilyet lehoz valami magyar oldal (pl. az nso) mondjuk ronaldoval, karimmal meg di mariával, akkor tökre fel lennétek háborodva, hogy megint milyen szánalmas kavarás, stb.
Nem haragszom meg. :)
Csak leírtam, amit láttam, és kíváncsi voltam, hogy miért lehet ez szerintetek... ahogy leírtam, úgy történt, és nem értettem a dolgot, ennyi.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 24., kedd 19:31

Thiago. Egyetértek.

Nen, majd minden meccseteket nézem, mait is várom. Nem irtam, h rossz lenne. Kezd beilleszkedni. Arra akartam kilyukadni, h szerintem mindenki látni akarja már a santosos neymart, mindenki ezt várja. A varázst. Elvégre nem a passzaira és a jó csapatjátékára kapott videonként 4-5 millios megtekintést. Csalodott vagyok, mert nem látom nálatok ezeket, max elvétve még, pl.: amit shutter linkelt a sevilla ellen. Mindenki ezt várja. Ez az ő különlegessége. Irtam is, drukkolok neki, hiszen amilyen stilust képvisel, azt imádom. Vettetekbegy illúzionistát vele, hatalmas fogás, de eddig nem adta meg nekem, vagy a népnek azt a bizonyos érzést.

Robinhott irtam egy példának. Hasonlo szitu, brazil, santos, skillek tömkelege, reménység. Ő a legelső pályára lépésénél megadta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realbeckham 2013. szeptember 24., kedd 19:35-kor.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Thiago11
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 24., kedd 19:18

realbeckham írta:
Neymarral szemben, mintha fogyna a türelem. A sajtó is visszhangot ad ezeknek, jönnek az Isco-s összehasonlítások, a "Neymar who" karikatúrák. Nos, az egész világ arra vár(t), hogy a Neymar-Messi kettős hengerel, varázsol. Eddig semelyikük nem mutatott ámulatba ejtő, áll leesős performanszt, Neymar meg főleg. Oké, szoknia kell, no de most, a konföderációs kupa legjobbja, puskás díjas, "a világ 3. legjobbja" by: sport1, stb...stb... rengeteg univerzális jelzővel illették már, én is többet várnék. Eddig csapatjátékos, de semmi több, semmi egyéni veszély. Megkapja, tíz 1v1-éből 2bejön, a (többi 8nál elesik) utána továbbpasszolja. ilyen csapatjátékosokkal tele van a liga, minden bajnokságban vannak ilyenek. Ha ekkora a hypeja, akkor nyűgözzön már le....csináljon már 3 elasticot, meg fake rabonnát, utána lője ki a pipát, a világ 3. legjobb játékosa. Ha ő az, akkor Isco hanyadik? :hmmm: maradjunk inkább a valóságban.

Szóval szerintem is a Brazil alul marad az elvárásoknak eddig. Tata nyugalomra int és Neymart is. Mondván idő kell neki, hosszú szezonja volt, konf. kupát is megjárta, idő kell. bizalmat kap, mert eddig Neymar játszotta az egyik legtöbb percet. okéoké :coffee: Azért nálunk anno Robinho a Cadíz ellen mutatott egyfajta antrét :shifty:

Várom már az esti meccset nagyon. Szívből kívánom, hogy Neymar duplázzon, mutasson (nekem) olyat, amivel tele van a jutub, ha beírom a nevét...olyan skilleket, amitől Lio megint üti a levegőt, mert olyat ő tőle senki soha nem látott, mert amúgy szeretem, imádom showt, Dinho óta nem volt varázslója a Barcának. Egy 2:3-al kiegyeznék.
Az Iscoval való összehasonlítás szerintem baromság. Persze mindenki tudta, hogy nagyon jó játékos, főleg a tavalyi szezon alapján, de közel sem kapott akkora hypot mint Neymar, nem nézik nagyítóval minden megmozdulását, egy gyengébb meccs miatt nem ugrik neki a sajtó. Ha Neymar is úgy érkezett volna mint Isco, nem lett volna akkora csinnadratta körülötte egész más lenne a megítélése. (amúgy én személy szerint őt és Ancelottit tartottam a legnagyobb erősítéseteknek) Neymar idáig nagyon jól teljesít és sokak várakozásával ellentétben nem szürkül el, „butul le” a játéka bátran vállalkozik, mindig benne van a veszély, nem egy meccsünkön volt a csapat legjobbja. Mellesleg ha úgy vesszük hozott egy kupát nekünk.
Számomra várakozáson felül teljesít, én úgy gondoltam ez az év még nagyon tanulóidő lesz, nem nagyon fog villogni, ennek ellenére rengeteget adott a csapatnak és elég sok látványos megmozdulása van. Lehet, hogy nem láttad a meccseinket vagy mást gondolunk látványosságról. Az, hogy a 3. legjobb játékosnak mondják meg hülyeség. Igazából szerintem jóindulattal is csak top 5-öt lehetne felállítani. De nyilván valamiből hírt kell csinálni.
Ugyanez lesz Bale-lel is. Ha nem jönnek meccsenként a 30 méteres bombagólok rá fognak szállni, ti pedig hiába tudjátok, hogy mennyit ad a csapatnak. Viszont, ha 50 millióért érkezett volna nem lenne sajtóvisszhang.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 24., kedd 16:08

0-0-nál Neymar két "ziccert" is kihagyott, mindkétszer Messitől kapta a lasztit.
Ezután következett az a támadás, amikor megszerezték a vezetést a katalánok. Messi vitte a labdát, láthatóan kinézett balra, ahol teljesen üresen álldogált Neymar, és várta a passzt. Fontos, hogy Messi kinézett, és látta a társát...
Végül a passz helyett inkább belement két cselbe, hogy aztán átvezesse a labdát a jobb oldalra, ahol érkezett Pedro, leadta a labdát és 0-1.
Nem gondolom, hogy messzemenő következtetéseket le lehet ebből vonni, de mindenképpen érdekes volt látni.
Kérdés, hogy mi van emögött, vagy egyáltalán van-e valami mögötte?
De lehet csak én gyártom az összeesküvés elméleteket...
ne haragudj meg, de ha ilyet lehoz valami magyar oldal (pl. az nso) mondjuk ronaldoval, karimmal meg di mariával, akkor tökre fel lennétek háborodva, hogy megint milyen szánalmas kavarás, stb.

Realista24 írta:Nem értem a Neymar fikázást, a Neymar who feliratú szaroktól meg egyenesen rosszul vagyok.
Aki nem látja, hogy Neymar mennyire dinamikus és hasznos, az csak a statokat nézi a meccs végén.
ezt most betűről betűre.

idővel biztosan jönni fognak a gólok is, egyelőre annyi, hogy az állóvizet megmozgatja, és a gólpasszok már azért megvannak.
ami viszont legjobban tetszik benne, hogy rengetegszer visszaszerezte a labdát, ha eladta, kb ennek is köszönhető a sok sárga.
a kedvencem viszont eddig ez tőle.

iscoval egyébként szerintem annyiból nem fair az összehasonlítás, hogy isco a spanyol futballban nevelkedett fel, ráadásul (ha nem is sok,de) bl tapasztalata is van, míg neymar kis túlzással csak térképről ismerte európát és a közeget.

neymar jól nyitott, isco még jobban, ennyi.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 24., kedd 15:59

Ahogy GT is írja, nagy számban nyeri meg a párharcokat, kreatív, nincs megijedve, stb.
Először meglepődtem azon a zsinórba 3 sárgán,de aztán átgondolva arra jutottam,hogy várjunk még vele,bele kell szokni az eu. közegbe,és úgytünik,hogy kezd a gyerek magára találni...
Sajnáltam anno hogy nem mi igazoltuk,(le :cens: om milyen a famyly,engem nem érdekel),szerettem volna madridba látni,de most hogy Isco ilyen,amilyen nem bánom már....
Attól független nyomon követem,mert érdekel mire viszi,meg ugye sose tudni,hogy nem cseréli e valamikor a piros-kéket fehérre.. :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. szeptember 24., kedd 15:35

pintertibi írta:Ma a Sociedad egy erős xre jó, igaz?! Legalábbis remélem
Elfáradni látszik a Sociedad, erős nekik ez a kettős terhelés, pedig szimpatikusak, nagyon.. :roll: :roll:
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

pintertibi
Kedvenc játékosaid: Benzema, Varane, Modric'

HozzászólásSzerző: pintertibi » 2013. szeptember 24., kedd 15:01

Ma a Sociedad egy erős xre jó, igaz?! Legalábbis remélem

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 24., kedd 14:59

Nem értem a Neymar fikázást, a Neymar who feliratú szaroktól meg egyenesen rosszul vagyok.
Aki nem látja, hogy Neymar mennyire dinamikus és hasznos, az csak a statokat nézi a meccs végén.
Lehet van pár sárgája, és nincs gólja, de kétségem nincs felőle, hogy top5-ös játékos lesz rövid időn belül.

Ahogy GT is írja, nagy számban nyeri meg a párharcokat, kreatív, nincs megijedve, stb.

Lesz vele gondunk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 24., kedd 14:53

realbeckham írta:GT,
A Neymaros részhez. Ahhoz képest, ahová a média rakta a gyereket. A dobogó 3. fokára, a világszenzáció, a legfényesebben ragyogó csillag, ahhoz képest nem lehet hasra esni tőle. Sztem ezért a türelmetlenség. Sokan várták 12.12.21.-én az apokalipszist is...

4gólpassz? Valóban szép, de valljuk be, a Barca játékképében, labdajáratásában, ötösig kigurigázott rendszerében "könnyebb" gólt, gólokat, gólpasszokat rugni, adni, mint bármely más gárdában. Főleg a bajnokságban. Majd meglátjuk, én ellene nen vagyok...sőt!!! Ideje van bőven, tehetsége is...a többi Messin múlik.
Értem, ahhoz képest, amit a média elvár tőle, valóban nem nagy durranás eddig, de hát mindannyian tudjuk, hogy a médiával többnyire nem érdemes foglalkozni.

Ez így azért eléggé le van egyszerűsítve szerintem, most nem is mennék bele a dologba részletesebben, mondjuk abból a szempontból igazad van, hogy könnyű dolga van, mert ha a tizenhatoson belül oda tudja passzolni Messinek, akkor az az argentin befejezőképességét tekintve elég nagy százalékban gólpassz.

De én nem is elsősorban a gólpasszai miatt gondolom azt, hogy jól kezdett, hanem amiatt, hogy tényleg hihetetlen módon benne van a veszély szinte minden egyes megindulásában, cselében, lövésében, valóságos felüdülés nézni a játékát a tavalyi Pedro-Alexis páros után. Új életre kelt a bal oldalunk. Ráadásul több embert is tud lekötni, mint a többi szélsőnk, így kevesebb játékos jut Messire. :) Mert Sánchezékre legtöbbször elég egy ember, úgyse kezdenek el cselezgetni, csak visszapasszolják, ha meg véletlenül a cselt választják, akkor úgyis elszerencsétlenkedik sokszor (főleg a chilei...). Ezzel szemben a brazil az első emberét nagy arányban megveri, úgyhogy jobban oda kell rá figyelnie a védelemnek.

Na mindegy, befejeztem a témát, én így látom a dolgokat, lehet velem vitatkozni, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő. :) Elvégre még mindig csak 21 a srác.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 24., kedd 14:43

GT,
A Neymaros részhez. Ahhoz képest, ahová a média rakta a gyereket. A dobogó 3. fokára, a világszenzáció, a legfényesebben ragyogó csillag, ahhoz képest nem lehet hasra esni tőle. Sztem ezért a türelmetlenség. Sokan várták 12.12.21.-én az apokalipszist is...

4gólpassz? Valóban szép, de valljuk be, a Barca játékképében, labdajáratásában, ötösig kigurigázott rendszerében "könnyebb" gólt, gólokat, gólpasszokat rugni, adni, mint bármely más gárdában. Főleg a bajnokságban. Majd meglátjuk, én ellene nen vagyok...sőt!!! Ideje van bőven, tehetsége is...a többi Messin múlik.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 24., kedd 14:42

Kercsó írta:3 :)
egyet a Valencia ellen
egyet a Sevilla ellen
és egyet hétvégén a Rayo ellen

nem támadásképp mondom, de használj valami hivatalosabb statisztikákkal foglalkozó oldalt, a wikipédia és transfermarkt már nem buli
Megnézem az összes meccsünket, és magamnak írogatom a gólokat és a gólpasszokat, a wikipédiát meg a többi hasonló oldalt ilyenkor nem használom. :)

De igazad van, a negyedik gólpasszt, amire emlékeztem, a BL-ben adta Piquének, bocs a téves infóért.

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. szeptember 24., kedd 14:38

az ilyen előre feladott mérkőzések miatt képes az ilyen irdatlan mennyiségű góltermelésre a bolha.
no mindegy.
GT37 írta:Négy bajnokin négy gólpasszt adott
3 :)
egyet a Valencia ellen
egyet a Sevilla ellen
és egyet hétvégén a Rayo ellen

nem támadásképp mondom, de használj valami hivatalosabb statisztikákkal foglalkozó oldalt, a wikipédia és transfermarkt már nem buli
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. szeptember 24., kedd 14:24

Real Sociedad edzője, Jagoba Arrasate szerint; könnyű mondni, hogyan kell Messit megállítani, de megtenni sokkal nehezebb. Ő a Világ legjobbja, és ezer módon képes megverni bárkit és gólt szerezni.
Előre mossa a kezeit...ez nem sok jót jelent. :coffee:

Tádám
El Siete
Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Tádám » 2013. szeptember 24., kedd 14:22

Nem tudom volt-e róla szó korábban, én most láttam a hétvégi Barca meccs összefoglalóját...

Kérdés, hogy mi van emögött, vagy egyáltalán van-e valami mögötte? :hmmm:
De lehet csak én gyártom az összeesküvés elméleteket... :shifty: :mrgreen:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!

Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !

VARANE

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 24., kedd 14:15

GT37 írta: Még mindig jobb, ha ilyeneket nyilatkozik, mintha azt teszi, amit Fatih Terim :arrow: "Le fogjuk győzni a Madridot". :D
hát pont hogy nem...
a Galatánál ezt el is hitték és csak Ikernek meg Lopeznek volt köszönhető, hogy nem a Galata rúgta az elsőt...
aztán Drogba lesérült és végül ki lettek tömve a törökök.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. szeptember 24., kedd 13:59

realbeckham írta:Real Sociedad edzője, Jagoba Arrasate szerint; könnyű mondni, hogyan kell Messit megállítani, de megtenni sokkal nehezebb. Ő a Világ legjobbja, és ezer módon képes megverni bárkit és gólt szerezni. Tudjuk, hogy Neymar nagyon gólt akar rúgni, de Messi legalább annyira, mivel nem volt eredményes szombaton.

Na most, értem én, hogy tisztelni kell az ellent és a nyilatkozatokban illik ennek hangot is adni, de az ilyenek túlzások. Minek kell az amúgy már az istenekig magasztalt Lionelt állandóan nyomni és fényezni. Platini is nemrég alkotott megint a bolhának. Miért nem Pedrot dicsérgette és hozta szóba, legalább ő most tényleg rászolgálna ezekre a jelzőkre. Ááá hagyjuk......A Sociedad képes megfigni a Barcát, remélem a meccsre nem ilyen nyalizósan mennek majd ki.
Még mindig jobb, ha ilyeneket nyilatkozik, mintha azt teszi, amit Fatih Terim :arrow: "Le fogjuk győzni a Madridot". :D
realbeckham írta:Neymarral szemben, mintha fogyna a türelem. A sajtó is visszhangot ad ezeknek, jönnek az Isco-s összehasonlítások, a "Neymar who" karikatúrák. Nos, az egész világ arra vár(t), hogy a Neymar-Messi kettős hengerel, varázsol. Eddig semelyikük nem mutatott ámulatba ejtő, áll leesős performanszt, Neymar meg főleg. Oké, szoknia kell, no de most, a konföderációs kupa legjobbja, puskás díjas, "a világ 3. legjobbja" by: sport1, stb...stb... rengeteg univerzális jelzővel illették már, én is többet várnék. Eddig csapatjátékos, de semmi több, semmi egyéni veszély. Megkapja, tíz 1v1-éből 2bejön, a (többi 8nál elesik) utána továbbpasszolja. ilyen csapatjátékosokkal tele van a liga, minden bajnokságban vannak ilyenek. Ha ekkora a hypeja, akkor nyűgözzön már le....csináljon már 3 elasticot, meg fake rabonnát, utána lője ki a pipát, a világ 3. legjobb játékosa. Ha ő az, akkor Isco hanyadik? :hmmm: maradjunk inkább a valóságban.

Szóval szerintem is a Brazil alul marad az elvárásoknak eddig. Tata nyugalomra int és Neymart is. Mondván idő kell neki, hosszú szezonja volt, konf. kupát is megjárta, idő kell. bizalmat kap, mert eddig Neymar játszotta az egyik legtöbb percet. okéoké :coffee: Azért nálunk anno Robinho a Cadíz ellen mutatott egyfajta antrét :shifty:
Szerintem pedig nagyon jól kezdett Neymar. Négy bajnokin négy gólpasszt adott, a gólhoz centik kellettek volna több alkalommal is, Messi mellett a csapat legveszélyesebb támadója már most, meg meri húzni, be meri vállalni, amit Sánchezék nem, rengetegszer megveri az emberét, Messivel is gyönyörűen játszik össze néha (a Rayo ellen is zseniálisan indította a Bolhát sarokkal), és még sorolhatnám.
Ez a La Liga, nem pedig a brazil bajnokság, így én nem értettem azokat, aki azt várták tőle, hogy rögtön elasticókkal, esernyőcselekkel, rulettekkel, megkerülős cselekkel, a labdát a fülén pörgetve fog porig alázni minden védőt. Szoknia kell még a légkört, ennek ellenére azért jó pár olyan megmozdulást is láthattunk már tőle, amilyenekre legutóbb Dinho volt képes.

Szóval nálam egyelőre abszolút pozitív az összkép, szerintem nem kell sokat várni, és jönnek a gólok is tőle. :)

Azokkal meg nem kell foglalkozni, akik szerint Neymar a világ harmadik legjobb játékosa. Egyszer talán lehet, hogy az lesz, de odáig hosszú még az út.

Kétségtelen, hogy nem kezdett annyira bele, mint Isco (mondjuk a spanyolnak megvan az az előnye, hogy x szezon óta a Primera Divisiónban játszik, míg Neymarnak új ez a közeg), de erősen túlzásnak érzem azok véleményét, akik fikázzák.

Vissza: