kinek a helyére?Realista24 írta:Hogyne férne.H.E.H.E. írta:ide nem fér be.
mikor és hol jobb, mint kroos vagy modric?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 5., vasárnap 15:37
kinek a helyére?Realista24 írta:Hogyne férne.H.E.H.E. írta:ide nem fér be.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. augusztus 5., vasárnap 15:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 5., vasárnap 15:11
Hogyne férne.H.E.H.E. írta:ide nem fér be.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 5., vasárnap 15:08
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. augusztus 5., vasárnap 14:50
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 5., vasárnap 14:23
Honnan van ennyi penzuk? Vagy mindent feltolnak egy lapra es utana evekre osszehuzzak a gatyat?Realista24 írta:“Paul Pogba is a great player who is on another team. We are Barça and we are open to improve our team. We have to be prepared for everything."
- Barcelona manager Ernesto Valverde when asked about Paul Pogba
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 5., vasárnap 13:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 5., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 4., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 4., szombat 11:30
Nem lehet normálisan véleményt nyilvánítani?Anthony írta:KöcsögVidal mennyire fog találni a köcsögBarcába, már most hányingerem van ha a classicora gondolok
Az biztos, hogy most van értelme költekezni a csapatoknak, Zidane és CR távozásával tettünk egy szívességet a többieknek...
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. augusztus 4., szombat 9:06
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2018. augusztus 4., szombat 8:43
Jogos, de nem is azt írtam, hogy tutira, csak a háttérben javában zajlik a generáció váltás. Ez vagy bejön vagy nem, mindig ilyen játék.RaúlCF írta:
Valverde focijába illik és valóban addig kell facsarni Messit ameddig csak lehet.
ez a Cucurella,Arthur,Alena,Munir,Rafinha sor nem tudom mennyivel több mint kósza remény.
Lenglet korrekt igazolás, Semedo egy lassú középpályás ellen nem kezd a saját posztján ez elég érdekes, Dembele eltűnt az éterben az sem lepne meg ha most nyáron elmenne, Malcom most jött majd meglátjuk mi lesz vele. Coutinho jól kezdett Umtiti meg egyértelműen bevált ez nem kérdés. megmondom őszintén ebben a névsorban én nem látom a jövő Barcáját így szerintem ezek az igazolások félrementek.
Umtiti,Coutinho,Roberto,Ter Stegen akikről azt gondolom hogy pár év múlva is ott lesznek, talán Lenglet ha beválik.
az meg hogy a Real hány fiatalt épített be az Carvajal,Varane és Casemiro a többiek öregebbek és most voltak csúcsra járatva és lassan lehet cserélgetni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. augusztus 4., szombat 0:45
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. augusztus 4., szombat 0:03
Elég borúlátó vagyok, egyetértek azzal a politikával, hogy kivénhedt cémegoldásokat nem igazolunk százmilliókért, de az a probléma, hogy aki előrelépést jelentene, két év múlva sem lesz hozható...flori írta:Na mondjuk ez a kezdő meleg. Szerintem nagyon jól jártak, én az Atleticoban jobban el tudtam volna képzelni.pheco írta:Ter Stegen - SR(?) Pique Umtiti Alba - Vidal Busquets Coutinho - Messi Suarez Dembele
Azert ez nem lenne gyenge kezdo, ha Valverde jatszatna Dembelet. Elol egy par fokkal golerosebbek, mint mi Viszont a tobbi poszton siman jobbak lehetnenk a nevek alapjan.
Felköthetjük a gatyát, mert ha ebben az évben nem jön ki Asensióból/Iscóból/Benzemából/Baleből amit eddig "elnyomtak" bennük, akkor nagyon ráb.sztunk.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2018. augusztus 3., péntek 23:54
HozzászólásSzerző: flori » 2018. augusztus 3., péntek 23:39
Na mondjuk ez a kezdő meleg. Szerintem nagyon jól jártak, én az Atleticoban jobban el tudtam volna képzelni.pheco írta:Ter Stegen - SR(?) Pique Umtiti Alba - Vidal Busquets Coutinho - Messi Suarez Dembele
Azert ez nem lenne gyenge kezdo, ha Valverde jatszatna Dembelet. Elol egy par fokkal golerosebbek, mint mi Viszont a tobbi poszton siman jobbak lehetnenk a nevek alapjan.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2018. augusztus 3., péntek 23:32
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 3., péntek 23:27
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. augusztus 3., péntek 23:26
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 3., péntek 23:26
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem