Real Madrid vs. Barcelona
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Jól erősített rövidtávon a Barca, és jól erősített összességében az Atletico is. BL-ben nem lesz nagy meglepetés, ha nem jutunk ismét döntőbe... de Bale-t ismerve a hazai porond is necces lehet. Kiesik szerencsétlen megint, mert ki fog... (majdhogynem annyira lepődnék meg azon, ha kibírná a szezont, minthogy 4x egymás után BL-t nyernénk).
A tűzzel játszunk, holott ideje lenne már hazai pályán is kupákat nyerni, címet védeni.
A tűzzel játszunk, holott ideje lenne már hazai pályán is kupákat nyerni, címet védeni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Elég borúlátó vagyok, egyetértek azzal a politikával, hogy kivénhedt cémegoldásokat nem igazolunk százmilliókért, de az a probléma, hogy aki előrelépést jelentene, két év múlva sem lesz hozható...flori írta:Na mondjuk ez a kezdő meleg. Szerintem nagyon jól jártak, én az Atleticoban jobban el tudtam volna képzelni.pheco írta:Ter Stegen - SR(?) Pique Umtiti Alba - Vidal Busquets Coutinho - Messi Suarez Dembele
Azert ez nem lenne gyenge kezdo, ha Valverde jatszatna Dembelet. Elol egy par fokkal golerosebbek, mint mi Viszont a tobbi poszton siman jobbak lehetnenk a nevek alapjan.
Felköthetjük a gatyát, mert ha ebben az évben nem jön ki Asensióból/Iscóból/Benzemából/Baleből amit eddig "elnyomtak" bennük, akkor nagyon ráb.sztunk.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
par eve bombaigazolas lett volna, most egy kicsit olyan, mint mikor hoztatok a zeniten tul levo essient.
hasznos lehet meg, de csak rovidtavon.
melosabb, kemenyebb meccseken, mikor oda kellene tenni a csontot jobban, szerintem hasznara valhat a csapatnak, de sokat nem varok tole.
szep lett volna a 2 vidallal es a 2 suarezzel a kezdoben felallni.
hasznos lehet meg, de csak rovidtavon.
melosabb, kemenyebb meccseken, mikor oda kellene tenni a csontot jobban, szerintem hasznara valhat a csapatnak, de sokat nem varok tole.
szep lett volna a 2 vidallal es a 2 suarezzel a kezdoben felallni.
- flori
Na mondjuk ez a kezdő meleg. Szerintem nagyon jól jártak, én az Atleticoban jobban el tudtam volna képzelni.pheco írta:Ter Stegen - SR(?) Pique Umtiti Alba - Vidal Busquets Coutinho - Messi Suarez Dembele
Azert ez nem lenne gyenge kezdo, ha Valverde jatszatna Dembelet. Elol egy par fokkal golerosebbek, mint mi Viszont a tobbi poszton siman jobbak lehetnenk a nevek alapjan.
Felköthetjük a gatyát, mert ha ebben az évben nem jön ki Asensióból/Iscóból/Benzemából/Baleből amit eddig "elnyomtak" bennük, akkor nagyon ráb.sztunk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Hú bakker...nagy fogás volt ez a Barcának
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
En vmiert azt erzem h nagyon be fog nekik valni arra az 1 2 evre amig ott lesz
ZIDANE
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Keci,hogy lehet Ilyen emberekkel egyaltalan azonosulni mint akik a barszaban megfordulnak ebben az évtizedben hát a gyomrom kifordul a kezdőjük háromnegyedétől
Amúgy ennyiért ajándék,bukni nem nagyon lehet rajta 1-2 évre be is válhat de azért ő tényleg az a gyökér akit soha nem hív senki focizni mégis megjelenik délután a pályán és elbassza mindenki szórakozását.
Amúgy ennyiért ajándék,bukni nem nagyon lehet rajta 1-2 évre be is válhat de azért ő tényleg az a gyökér akit soha nem hív senki focizni mégis megjelenik délután a pályán és elbassza mindenki szórakozását.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ter Stegen - SR(?) Pique Umtiti Alba - Vidal Busquets Coutinho - Messi Suarez Dembele
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Albát se felejtsed ki.Csabi írta:ezzel a pike suarez páros triumviratussa nőtte ki magát
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezzel a pike suarez páros triumviratussa nőtte ki magát
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Na végre akkor összeállt egy teljesen saját nevelésű kp náluk Arthurral meg vele
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Higu - és ezt mi, Madrid-drukkerek tudjuk a legjobban - nem csak a válogatott meccseken képes hibázni, a BL egyenes kieséses szakaszában sem remekel: a Lyon elleni ziccer rontása szimbolizálja a legjobban, miért nem lehet klasszisnak tekinteni.Faust írta:https://index.hu/sport/futball/2018/08/ ... a_america/
Ezt most csak így idebiggyesztem, óriási aranyköpések vannak benne. Az egy dolog, hogy már a első mondatban zseniális csatárnak van beállítva, na de hogy Aranyfog tehet róla, hogy Messi semmit nem nyert a válogatottal...
A pofám leszakad, komolyan.
A cikk pedig tipikusan Index színvonalú, gyenge fércmű, nagyon erőltetett következtetésekkel
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
https://index.hu/sport/futball/2018/08/ ... a_america/
Ezt most csak így idebiggyesztem, óriási aranyköpések vannak benne. Az egy dolog, hogy már a első mondatban zseniális csatárnak van beállítva, na de hogy Aranyfog tehet róla, hogy Messi semmit nem nyert a válogatottal...
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ahányszor kupadöntőn vagy béelldöntőn bebaszta léc alákuszkusz írta:ő melyik évben volt alapember?H.E.H.E. írta:egyet se geci
castillából nacho és carvajal az utolsó két ember.
la masiából volt az a pár, amig összenyerészkedett a barca pár béellt, pont ugyanott jár a két klub, hébehóba vagy 1-2 játékos, aki saját nevelésként húzóember lesz, de az elmúlt 100 évben az extrát mindig a külföldi megasztárok tették oda.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
az átlagéletkort igazából a levitézlettnek titulált igazolásokra írtam. nekem a coutinho, umtiti, dembélé, semedo és az arthur, lenglet, malcom vonallal nincs problémám. persze volt jó pár félre sikerült igazolás, kétségtelen.Berti írta:Nem az életkorról beszéltem, hanem amblok az átigazolási politikákról. Milyen tipológiájú embereket igazol a csapat.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
lesliejr írta:Ha Ronaldo ma 31 éves lenne és még nálatok játszana, ti sem a jövő csapatát építenétek, hanem a jelenben szeretnétek villogni maxon. Mi ezen majd 2-3 év múlva megyünk keresztül, de úgy tesztek mintha csak vén embereket igazolnánk. Jelenleg Vidal az egyetlen ilyen, nem értem az általánosítást.
Cucurella, Arthur, Malcom, Alena, Lenglet, Semedo, Munir, Dembélé mind 24 év vagy az alatt van. Umtiti, Coutinho, Rafinha, Roberto legjobb évei meg most jönnek. Van egy klasszis kapusunk aki még 10 évig toppon lehet.
Orio Busquets, Riqui Puig szintén szép jövő előtt állnak a maguk 18-19 évével, jövőre el fogjuk hozni Frenkie-t az Ajax-ból.
Valverde focijába illik és valóban addig kell facsarni Messit ameddig csak lehet.
ez a Cucurella,Arthur,Alena,Munir,Rafinha sor nem tudom mennyivel több mint kósza remény.
Lenglet korrekt igazolás, Semedo egy lassú középpályás ellen nem kezd a saját posztján ez elég érdekes, Dembele eltűnt az éterben az sem lepne meg ha most nyáron elmenne, Malcom most jött majd meglátjuk mi lesz vele. Coutinho jól kezdett Umtiti meg egyértelműen bevált ez nem kérdés. megmondom őszintén ebben a névsorban én nem látom a jövő Barcáját így szerintem ezek az igazolások félrementek.
Umtiti,Coutinho,Roberto,Ter Stegen akikről azt gondolom hogy pár év múlva is ott lesznek, talán Lenglet ha beválik.
az meg hogy a Real hány fiatalt épített be az Carvajal,Varane és Casemiro a többiek öregebbek és most voltak csúcsra járatva és lassan lehet cserélgetni.
ő melyik évben volt alapember?H.E.H.E. írta:egyet se geci
Nem az életkorról beszéltem, hanem amblok az átigazolási politikákról. Milyen tipológiájú embereket igazol a csapat.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
az elmúlt 3 nyár barca igazolásainak átlagéletkora kb. 23-24 év. a real hány fiatal játékost épített be a csapatba az elmúlt években?Berti írta:Ez az.ziro4vr írta:Volt pár jó éve, amikor nálunk is szívesen láttam volna, de az már régebben volt. Jól fog illeni a kissé levitézlett, zsoldostahó állományba, amelyből szívesen mazsolázgat a Barcelona mostanság.
Max az elvakult Barca fanok, akik tartják, hogy minden fasza ami ott folyik.
Lényegében lehet ez is egy irány, de a mi fiatalokból építünk csapatot elképzelésünk valahogy sokkal szimpatikusabb.