RaúlCF írta:
Valverde focijába illik és valóban addig kell facsarni Messit ameddig csak lehet.
ez a Cucurella,Arthur,Alena,Munir,Rafinha sor nem tudom mennyivel több mint kósza remény.
Lenglet korrekt igazolás, Semedo egy lassú középpályás ellen nem kezd a saját posztján ez elég érdekes, Dembele eltűnt az éterben az sem lepne meg ha most nyáron elmenne, Malcom most jött majd meglátjuk mi lesz vele. Coutinho jól kezdett Umtiti meg egyértelműen bevált ez nem kérdés. megmondom őszintén ebben a névsorban én nem látom a jövő Barcáját így szerintem ezek az igazolások félrementek.
Umtiti,Coutinho,Roberto,Ter Stegen akikről azt gondolom hogy pár év múlva is ott lesznek, talán Lenglet ha beválik.
az meg hogy a Real hány fiatalt épített be az Carvajal,Varane és Casemiro a többiek öregebbek és most voltak csúcsra járatva és lassan lehet cserélgetni.
Jogos, de nem is azt írtam, hogy tutira, csak a háttérben javában zajlik a generáció váltás. Ez vagy bejön vagy nem, mindig ilyen játék.
Dembélé tuti nem megy sehova. Az előző idénye szinte kuka volt a sérülése miatt, idén már sokkal többet vár Valverde tőle. Malcom-ot ezért hoztuk, ők ketten harcolnak majd egy szélső helyért.
A franciával még sok a dolog. A képességei adottak, már csak focistát kell belőle faragnunk. Szó szerint.
Arturo Vidal meg Valverde kérésére érkezett. Még a Barca tábor is megosztott a játékát illetően, de Paulinho-t sem értették sokan és nagy hasznunkra vált.
Az egyetlen gond a viselkedésével van, néha pályán és többször azon kívül. Ettől tartok én is egy kicsit, de ha az edzőnek kellett akkor oké. Kimondva, kimondatlanul is elvárás a BL győzelem. Övé a felelősség, azt kell hozni akit ő akar.
...mondjuk André Gomes kifejezetten Luis Enrique kérésére érkezett...