Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
BBeno

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 8., szerda 8:09

Julen Lopetegui: “If Kovacic leaves we'll have to find another great player of his level.”

na de kit? es ha akar igazolni akkor azt jelenti hogy kova tervben volt iden. akkor nem csak a jatekpercek a legnagyobb gondja...hmm

GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 8., szerda 8:03

Na, akkor hivatalos, hogy Kova menni akar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 8., szerda 7:46

Regulionról írnak valamit? Nagyon nyomja Lopetegui. Mondjuk Theonál nem lehet rosszabb.

Ez a "piros" botrányosan rózsaszín a pályán. Asensio meg Bale eddig azt hozta, amit tőlük várhatnánk, remélem a szezonra is marad ebből.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 8., szerda 2:51

ez is szep volt gareth.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. augusztus 7., kedd 9:37

A legszembetűnőbb a számomra eddig az ellenfél térfelén történő hatékony letámadás. Zidane is próbálta ezt, de nála ez fele ennyire se működött jól. A Juve és a Manchester is már avval sokszor megszenvedett, hogy a térfélen átvigye a labdát. Nekem ez tetszik, nagyon adom ezt az egész pályán letámadok stílust.
Az,hogy nem működött ZZ-nél, az többek között CR miatt volt.
Egyébként engem is zavart, hogy elég gyakran még kis csapatok ellen se tudtuk eldugni a labdát (Kroos és Modric-csal a pályán...), illetve ha nekünk kellett volna a gól, sokszor még visszaszerezni sem tudtuk a labdát, szarul támadtunk le. Ha valamit irigyeltem Guardiola csapataiban, az az volt, hogy még a legnagyobb favágokkal is jól tudják tartani a csapatai a labdát, ha arra van szükség. Lehet, hogy nem a legnagyobb ellenfelek ellen, de sok pontot lehet szerezni vagy elbukni ezen kis csapatok ellen is.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. augusztus 5., vasárnap 15:54

ami szembetűnő volt az a 2 félidő kontrasztja. az első lassabb statikus volt a másodikban meg jöttek a duracell csikók és a Juve konkrétan csak nyomozta hogy mi történik.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2018. augusztus 5., vasárnap 14:28

A legszembetűnőbb a számomra eddig az ellenfél térfelén történő hatékony letámadás. Zidane is próbálta ezt, de nála ez fele ennyire se működött jól. A Juve és a Manchester is már avval sokszor megszenvedett, hogy a térfélen átvigye a labdát. Nekem ez tetszik, nagyon adom ezt az egész pályán letámadok stílust.

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 5., vasárnap 12:17

petiamadridista írta:
Azert a 2017-es tavaszi BL es bajnoki meneteles minden volt, csak otvar nem. De igen, tobbnyire nem volt latvanyos ZZ alatt a jatekunk.
csodás év volt. ez tény, történelmi.

De azért 17 áprilisáig, a Bayern elleni továbbjutásig minden meccs csak szenvedés volt. Utána indult be a henger minden fronton.
Eredményes csapat volt, odáig vezette a ligát, de legtöbbször ilyen 1 gólokkal kiszenvedve.
Érdemes visszaolvasni azokra az időkre, hogy mik mentek a fórumon. Sokszor kellett felállni nagy hátrányból, sok utolsó fejes gól Ramostól, Morata véghajrában szerzett találatai. Mindenki irogatta a fórumon, hogy hol a gördülékeny foci, hol vannak a nagy gálák, mert egészen az utolsó 6-7 fordulóig és az elődöntőig sehol sem voltak ezek a meccsek.

Zidane focija, az első fél évet leszámítva, unalmas volt, és nehézkesen nézhető. Persze, ettől ő még Isten.
de ami tény az tény.
A történelmi címvédés, majd az idei siker is a BL-ben megszépíti az emlékeket :roll:
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. augusztus 5., vasárnap 11:41

Azert a 2017-es tavaszi BL es bajnoki meneteles minden volt, csak otvar nem. De igen, tobbnyire nem volt latvanyos ZZ alatt a jatekunk.
csodás év volt. ez tény, történelmi.

De azért 17 áprilisáig, a Bayern elleni továbbjutásig minden meccs csak szenvedés volt. Utána indult be a henger minden fronton.
Eredményes csapat volt, odáig vezette a ligát, de legtöbbször ilyen 1 gólokkal kiszenvedve.
Érdemes visszaolvasni azokra az időkre, hogy mik mentek a fórumon. Sokszor kellett felállni nagy hátrányból, sok utolsó fejes gól Ramostól, Morata véghajrában szerzett találatai. Mindenki irogatta a fórumon, hogy hol a gördülékeny foci, hol vannak a nagy gálák, mert egészen az utolsó 6-7 fordulóig és az elődöntőig sehol sem voltak ezek a meccsek.

Zidane focija, az első fél évet leszámítva, unalmas volt, és nehézkesen nézhető. Persze, ettől ő még Isten.
de ami tény az tény.

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. augusztus 5., vasárnap 11:36

már nagyon álmos voltam, de annyit még láttam, hogy mintha két teljesen különböző csapat lett volna a pályán tőlünk a két félidőben.
sztem kb pár hétig lennék ilyen felfogással edző, de én zokszó nélkül kicsapkodnám az embert, aki nem teljesít, legyen akármilyen név. nagyon szembetűnő volt, hogy a második félidőben a fiatalok, korábbi perememberek odabasztak egy lapáttal, első félidőben meg ment a betanult berögződött sablon, amivel már sok bajnokságot buktunk el pl az elmult években.
nálam béla, isco, cravajal akármennyire vinnyog nem játszana többet.
de nincs ilyen tökös edző sajnos.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. augusztus 5., vasárnap 11:32

15 percet játszott. Nekem sokkal jobban tetszett, mint a múltkor, agilisabb volt.

yeaP17
Kedvenc játékosaid: Raul,Cristiano

HozzászólásSzerző: yeaP17 » 2018. augusztus 5., vasárnap 11:25

Odegaard milyen volt?2.felidot mar nem tudtam kovetni

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 5., vasárnap 11:24

petiamadridista írta: Azért azt ne felejtsük el, h Zizou, bár egy Isten, de a csapat alapjátéka az első fél évét leszámítva ótvar volt...

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. augusztus 5., vasárnap 11:22

petiamadridista írta:Egyébkén vmiért azt érzem, hogy nem leszünk rosszak.
Kell egy támadó még, nagyon kell.
De szerintem jó lesz ez a csapat. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a riválisok nagy költekezései nem, de a mi minimalista piaci mozgásunk vmiért be fog jönni.

Azért azt ne felejtsük el, h Zizou, bár egy Isten, de a csapat alapjátéka az első fél évét leszámítva ótvar volt...
Az új edzőbára kíváncsi leszek ebből a szempontból.
Szerintem jobb/szebb lesz a jatekunk mint ZZ alatt. Azt hogy eredmenyes is lesz-e jo kerdes. Ami a meccs alapjan jol latszott az az hogy magasan letamad a csapat es labdaszerzesek utan azonnal toljuk a kapu fele a labdat. Egyebkent meg rovidpasszos epitkezes megy, tobbet probalkozunk kozepen inditasokkal nem minden tamadast a szelen vizsunk. Ez elmeletileg kedvezhet az olyan jatekosoknak mint benzema isco modric ceballos kovacic.

Lenduletet a csapatba Asensio Lucas es Vinicius tud hozni jelenleg,oket szerintem mindenkeppen itt kell ratrani.

Bale tovabbra is idegen testnek hat. Ennek ellenere ok meg fogja rugni a goljait ha elmerulik a nagyobb serulesek. Ha nagyjabol vegig jatssza a szezon akkor 30 gol varhato tole ha a szabadrugasokat es a 11-eseket is o lovi. Emiatt nem lehet szerintem eladni iden.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. augusztus 5., vasárnap 11:07

Egyébkén vmiért azt érzem, hogy nem leszünk rosszak.
Kell egy támadó még, nagyon kell.
De szerintem jó lesz ez a csapat. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a riválisok nagy költekezései nem, de a mi minimalista piaci mozgásunk vmiért be fog jönni.

Azért azt ne felejtsük el, h Zizou, bár egy Isten, de a csapat alapjátéka az első fél évét leszámítva ótvar volt...
Az új edzőbára kíváncsi leszek ebből a szempontból.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 5., vasárnap 10:10

tubatibi írta:Aki látta a tegnapi meccset.

Lunin, Vinicius, Ceballos játéka milyen volt?

Valamiért azt érzem, hogy az ukrán kapussal nagyot fogtunk. :hmmm:
Luninnak voltak bizonytalansagai, de vedett nagyokat is, Casilla helyet szerintem atvehetne.
Vini amikor beallt akkor aktiv volt, Asensioval erzik egymast. De hamar beleszurkult, viszont en biztos itt tartanam, ha nem jon Hazard.
Ceba szepen es gyorsan teszi-veszi a labdat, szerintem Lopi boven fogja jatszatni.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. augusztus 5., vasárnap 10:06

Aki látta a tegnapi meccset.

Lunin, Vinicius, Ceballos játéka milyen volt?

Valamiért azt érzem, hogy az ukrán kapussal nagyot fogtunk. :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 3., péntek 9:48

nem gondoltam volna hogy a tavalyi mercatot is alulblehet mulni. de iden ugynezki erre hajt perez.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. augusztus 3., péntek 9:41

Galacticos írta:
wxyz írta:Néztem most összefoglalókat a meccsről.

Ödegaard csalódás, közepes teljesítményt hozott, keveset vállalkozott. Így nem fogja meggyőzni Lopeteguit a maradásáról.
Komolyan egy kozeppalyas telejsitmenyet egy videobol allapitod meg h mennyit vallalt?
Naprol napra alulmulod sajatmagadat.
A jobbszélen játszott. Sok visszapassz, párharcokat nem vállalt. De mentségére szól, hogy 30 perc alatt egy lötyögős meccsen nehéz villogni és társak is kellenének, az edzésről linkelt sarkazott indítását ennyi idő alatt megismételte, csak a társ bealudt, későn indult be rá.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 3., péntek 9:25

Azert ne menjunk mar at ilyen Valencia-Sevilla szintre konyorgom, bar lehet meg ott se alapoznanak ket 5 golos csatarra. :lol:

Vissza: