Dani Ceballos - 24
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Re: Dani Ceballos - 24
ha marad Kova akkor is sokat játszana
nem egy poszt szerintem
Ceballos támadóbb, Kova védekezőbb játékos
nem egy poszt szerintem
Ceballos támadóbb, Kova védekezőbb játékos
- BlancoMark
Ha elmegy Kova akkor fel kell kotnie nagyon a gatyat, eleg komoly szerep fog raharulni.
- ateeemadrid
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érzi a játékszervezést, technikás, jól passzol, de nekem kissé lassú és körülményes..majd elválik, idén ő is megkapja a lehetőséget majd, mint a többi spanyol.
Nem illik.
ZZben nem volt semmi rugalmasság, ragaszkodott a megszokott embereihez. A leigazolásakor lehetett tudni, hogy keveset fog játszani Ceballos.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azert ne verjetek ki, mert ket baratsagos meccsen jol jatszott Ceba. Ha egyertelmuen jobb lenne Isconal, akkor azert csak jatszatta volna ZZ valamennyit. De siman lehet, hogy az edzesen nem rakja ugy oda magat. Szerencseje van, hogy ment ZZ es egy spanyol edzo jott. Remeljuk megmutatja mit tud.
Önámítás.Galacticos írta: Szerintem amikor isco rendre seedorf poszton hozott world class szintet,
-
Ceballos sose volt eredetileg tkp. Max berakták pár sörmeccsre arra a posztra meg az idei felkeszulesi meccseken is. O leginkabb modric feladatkoret tudna ellatni.
En nagyon varom mar es ezert IS orultem mikor Zidane lelepett mert igy eselyt kaphat a jovo egyik (szerintem) legjobb kozeppalyasa.
En nagyon varom mar es ezert IS orultem mikor Zidane lelepett mert igy eselyt kaphat a jovo egyik (szerintem) legjobb kozeppalyasa.
- Galacticos
Szerintem amikor isco rendre seedorf poszton hozott world class szintet, akkor te valami ausztral bajnokit neztel megint.wxyz írta:Ez is a különbség köztük. Eredetileg TKP lenne mindkettő.
Ceballost hátrébb lehet tolni, megoldja. Isconak az eredeti posztja sem megy topcsapat szinten.
Ez is a különbség köztük. Eredetileg TKP lenne mindkettő.
Ceballost hátrébb lehet tolni, megoldja. Isconak az eredeti posztja sem megy topcsapat szinten.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem ugyanaz a poszt és feladatkör, ceballosnak a kp-sokkal kell megharcolnia.
isconak a támadókkal, de igy hogy céronaldo elment gyanítom sokat fog játszani, kár, hogy nem túl jó játékos a fizikai korlátai miatt.
isconak a támadókkal, de igy hogy céronaldo elment gyanítom sokat fog játszani, kár, hogy nem túl jó játékos a fizikai korlátai miatt.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Ami egyértelmű, hogy Ceballos>Isco. A kérdés, hogy Lopetegui észre tudja-e majd ezt venni.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem is a kozeppalyankra kellene igazolni, mert az talan a legerosebb a vilagon, de a tamadoreszleg eleg karcsu.Babinho írta:Kovacic se lesz nagyon marasztalva így, kihúzunk érte 90 milliót aztán Európa leskelődik hogy mi a pékért nem igazolunk
Hát ennyit az atigazolasi piacról, Milinkovic-Savicok 120 milliók, pogba ha dobbant, ki tudja mennyiért. Mi pedig előhúzzuk a keret legmélyebb bugyrából Danikát
Hát mekkorát játszott a fiú? Tette, vette, kérte, mozgot, letámadott, szerelt... Nagy játék!
ZZ legnagyobb hibája lehetett ő, remélem ezt fogja idén bebizonyitani
Kovacic se lesz nagyon marasztalva így, kihúzunk érte 90 milliót aztán Európa leskelődik hogy mi a pékért nem igazolunk
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
eladni nem szabad, tehetséges fiatal
kölcsön kéne adni
kölcsön kéne adni
csak kölcsön adnám és csak nagyon komoly feltételek mellett.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Zene füleimnek, Samy sporttársnál a pont.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- ___Samy___
Nem feltétlen rossz a Betis, ha elcsipik a nemzetközi szereplést. Mondjuk én alapból nem adnám kölcsön sem, be kell építeni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Érdekes módon a legtöbb nem RM drukker ugy volt vele hogy fene ez a madrid megint behúzott egy nagyon tehetséges fiatal spanyolt aki a válogatott egyik alap embere lehet majd a jövőben, erre semmit nem játszott. Vicc
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Facebookon megírják a tutit, gondoltam szólok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema