Humor
- ___Samy___
Re: Humor
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
"kösznöm a C jó lesz", köszi a válaszokat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
A C az valami osztályzatszerű?ericco írta:Ezt Isti is megtehette volnaKerlon írta:ez már a fordítás?
A lényeg az, hogy: Ma nem vett részt a ZH-n KNP tantárgyból (hogy ez milyen, azt nem tudom). Jó lesz a C, vagy szeretné megírni a tesztet?
Velem volt most ősszel egyik laboron, hogy első órára nem tudtam bemenni, mert előtte volt fél évnyitó buli és durvábban ébredtem, mint ahogy aludtam... Aztán második laboron szóltam a tanárnak, hogy nem tudtam bemenni és, hogy pótolni szeretnék, hogy kellene. Ő meg visszakérdezett, hogy mit szeretne... Utána elmondtam neki megint ő azt felelte, hogy majd ma bepótolja. Ezek után név sort olvasott(közte az én nevem is elhangzott) majd kipipálta az elmúlt órát és a mait és ennyit szólt: "Aki itt van az 5-öst, aki hiányzik az 4-est kapott a mai és a múltkori órára". 5öst kaptam pedig ott se voltam.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Ezt Isti is megtehette volnaKerlon írta:ez már a fordítás?
A lényeg az, hogy: Ma nem vett részt a ZH-n KNP tantárgyból (hogy ez milyen, azt nem tudom). Jó lesz a C, vagy szeretné megírni a tesztet?
Merci Zizou!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
ez már a fordítás?ericco írta:Így könnyű elvégezni a fősulit Marha csehek, ahogy közeledik a május, majálisok, máris dobnak mindent, és csak a szabadban történő sörözésen jár az eszük
K
K
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
zseniális
ez is
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
nem tudtam már szerkeszteni, de ezt hozzá kell, hogy csapjam:Kerlon írta:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 2991_n.jpg
Bad Luck Brian.
http://www.kulfoto.com/icache?f=0001/00 ... pg&r=46550
K
K
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 2991_n.jpg
Bad Luck Brian.
Bad Luck Brian.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Régen lementem a boltba 200Ft-tal , és hazajöttem chipsszel , kólával , csokival.. most meg mi van? mindenhol kamera