Ugyanazt a meccset nézzük?Sierra írta:Én sem értem miért kell ezen csodálkozni, behódolt a rendszernek. Várható volt, hogy ez lesz, hogy ő is messi alá fog játszani, mindenki alá játszik.teszler írta:Mintha Neymar belenne oltva egy "csak Messinek mindig mindenhonnan" injekcióval... mekkora változás egy önző tehetséges labdazsonglőrtől.. Tiszta fejmosás... :Đ
Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Én sem értem miért kell ezen csodálkozni, behódolt a rendszernek. Várható volt, hogy ez lesz, hogy ő is messi alá fog játszani, mindenki alá játszik.teszler írta:Mintha Neymar belenne oltva egy "csak Messinek mindig mindenhonnan" injekcióval... mekkora változás egy önző tehetséges labdazsonglőrtől.. Tiszta fejmosás... :Đ
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Mit pörögtök ezen? Ugyanez lesz nálunk is. Muszáj a két újoncnak behódolni, bőven van még mit tanulnia a jómadaraknak.Mintha Neymar belenne oltva egy "csak Messinek mindig mindenhonnan" injekcióval... mekkora változás egy önző tehetséges labdazsonglőrtől..
Neymartól meg bőven félhetünk, hihetetlenül jól játszik,
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az szép lesz, ha messi 26 évesen minden idők legtöbb la liga gólt szerző játékosa lesz.
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Mintha Neymar belenne oltva egy "csak Messinek mindig mindenhonnan" injekcióval... mekkora változás egy önző tehetséges labdazsonglőrtől.. Tiszta fejmosás... :Đ
Hala Madrid!
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Azért ennél valamivel erősebb Sociedadot vártam.
Neymar megint király, Busquets gólja hatalmas volt, csak így tovább.
Mascherano sérülése meg remélem, nem súlyos...
Neymar megint király, Busquets gólja hatalmas volt, csak így tovább.
Mascherano sérülése meg remélem, nem súlyos...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Még 1 Rayo is kapart, hogy nyerjen és becsülettel bukott el, de legalább küzdöttek. Ezeket viszont nézni is rossz...Kerlon írta:Minden fejben dől el. Úgy látszik ők már a nagy arányú vereséget is elviselik. Kár a tavalyi Sociedad edzőért, mert ő ugyanezzel a kerettel megverte a Barcát -igaz, hogy hazain.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Én meg még naivan elhittem, hogy a Sociedad jó lehet egy x-re (jó nem, de nem ezt vártam) hát még el sem kezdődött már 2-vel ment a Barca mikor ránéztem az eredményre
Minden fejben dől el. Úgy látszik ők már a nagy arányú vereséget is elviselik. Kár a tavalyi Sociedad edzőért, mert ő ugyanezzel a kerettel megverte a Barcát -igaz, hogy hazain.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De tényleg.. miért nem lehet úgy nyilatkozni, hogy "Tiszteljük a Real Madridot vagy a Barcát, de mi a 3 pontért megyünk, és igenis meg fogjuk verni őket!"ferni írta:mondjuk nem is tudom mit várhattunk a Sociedadtól, miután az edzőjük már a meccs előtt feladta a meccset... szánalmas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
mondjuk nem is tudom mit várhattunk a Sociedadtól, miután az edzőjük már a meccs előtt feladta a meccset... szánalmas.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezek az acélos spanyol csapatok rettentő sokáig bírnak összeszedetten játszani.
szánalom...
szánalom...
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
na Neymarnak már van gólja a Ligában.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Azért ùgy látom a barcát se kell félreni... Busi kicsit combon talpalta Mascheranot . Egész jó a meccs eddig... Neymar bomba
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nem haragszom meg.'shutterisland írta:ne haragudj meg, de ha ilyet lehoz valami magyar oldal (pl. az nso) mondjuk ronaldoval, karimmal meg di mariával, akkor tökre fel lennétek háborodva, hogy megint milyen szánalmas kavarás, stb.0-0-nál Neymar két "ziccert" is kihagyott, mindkétszer Messitől kapta a lasztit.
Ezután következett az a támadás, amikor megszerezték a vezetést a katalánok. Messi vitte a labdát, láthatóan kinézett balra, ahol teljesen üresen álldogált Neymar, és várta a passzt. Fontos, hogy Messi kinézett, és látta a társát...
Végül a passz helyett inkább belement két cselbe, hogy aztán átvezesse a labdát a jobb oldalra, ahol érkezett Pedro, leadta a labdát és 0-1.
Nem gondolom, hogy messzemenő következtetéseket le lehet ebből vonni, de mindenképpen érdekes volt látni.
Kérdés, hogy mi van emögött, vagy egyáltalán van-e valami mögötte?
De lehet csak én gyártom az összeesküvés elméleteket...
Csak leírtam, amit láttam, és kíváncsi voltam, hogy miért lehet ez szerintetek... ahogy leírtam, úgy történt, és nem értettem a dolgot, ennyi.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Thiago. Egyetértek.
Nen, majd minden meccseteket nézem, mait is várom. Nem irtam, h rossz lenne. Kezd beilleszkedni. Arra akartam kilyukadni, h szerintem mindenki látni akarja már a santosos neymart, mindenki ezt várja. A varázst. Elvégre nem a passzaira és a jó csapatjátékára kapott videonként 4-5 millios megtekintést. Csalodott vagyok, mert nem látom nálatok ezeket, max elvétve még, pl.: amit shutter linkelt a sevilla ellen. Mindenki ezt várja. Ez az ő különlegessége. Irtam is, drukkolok neki, hiszen amilyen stilust képvisel, azt imádom. Vettetekbegy illúzionistát vele, hatalmas fogás, de eddig nem adta meg nekem, vagy a népnek azt a bizonyos érzést.
Robinhott irtam egy példának. Hasonlo szitu, brazil, santos, skillek tömkelege, reménység. Ő a legelső pályára lépésénél megadta.
Nen, majd minden meccseteket nézem, mait is várom. Nem irtam, h rossz lenne. Kezd beilleszkedni. Arra akartam kilyukadni, h szerintem mindenki látni akarja már a santosos neymart, mindenki ezt várja. A varázst. Elvégre nem a passzaira és a jó csapatjátékára kapott videonként 4-5 millios megtekintést. Csalodott vagyok, mert nem látom nálatok ezeket, max elvétve még, pl.: amit shutter linkelt a sevilla ellen. Mindenki ezt várja. Ez az ő különlegessége. Irtam is, drukkolok neki, hiszen amilyen stilust képvisel, azt imádom. Vettetekbegy illúzionistát vele, hatalmas fogás, de eddig nem adta meg nekem, vagy a népnek azt a bizonyos érzést.
Robinhott irtam egy példának. Hasonlo szitu, brazil, santos, skillek tömkelege, reménység. Ő a legelső pályára lépésénél megadta.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realbeckham 2013. szeptember 24., kedd 19:35-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Thiago, Rivaldo
- Kedvenc csapatod: Barca
Az Iscoval való összehasonlítás szerintem baromság. Persze mindenki tudta, hogy nagyon jó játékos, főleg a tavalyi szezon alapján, de közel sem kapott akkora hypot mint Neymar, nem nézik nagyítóval minden megmozdulását, egy gyengébb meccs miatt nem ugrik neki a sajtó. Ha Neymar is úgy érkezett volna mint Isco, nem lett volna akkora csinnadratta körülötte egész más lenne a megítélése. (amúgy én személy szerint őt és Ancelottit tartottam a legnagyobb erősítéseteknek) Neymar idáig nagyon jól teljesít és sokak várakozásával ellentétben nem szürkül el, „butul le” a játéka bátran vállalkozik, mindig benne van a veszély, nem egy meccsünkön volt a csapat legjobbja. Mellesleg ha úgy vesszük hozott egy kupát nekünk.realbeckham írta:
Neymarral szemben, mintha fogyna a türelem. A sajtó is visszhangot ad ezeknek, jönnek az Isco-s összehasonlítások, a "Neymar who" karikatúrák. Nos, az egész világ arra vár(t), hogy a Neymar-Messi kettős hengerel, varázsol. Eddig semelyikük nem mutatott ámulatba ejtő, áll leesős performanszt, Neymar meg főleg. Oké, szoknia kell, no de most, a konföderációs kupa legjobbja, puskás díjas, "a világ 3. legjobbja" by: sport1, stb...stb... rengeteg univerzális jelzővel illették már, én is többet várnék. Eddig csapatjátékos, de semmi több, semmi egyéni veszély. Megkapja, tíz 1v1-éből 2bejön, a (többi 8nál elesik) utána továbbpasszolja. ilyen csapatjátékosokkal tele van a liga, minden bajnokságban vannak ilyenek. Ha ekkora a hypeja, akkor nyűgözzön már le....csináljon már 3 elasticot, meg fake rabonnát, utána lője ki a pipát, a világ 3. legjobb játékosa. Ha ő az, akkor Isco hanyadik? maradjunk inkább a valóságban.
Szóval szerintem is a Brazil alul marad az elvárásoknak eddig. Tata nyugalomra int és Neymart is. Mondván idő kell neki, hosszú szezonja volt, konf. kupát is megjárta, idő kell. bizalmat kap, mert eddig Neymar játszotta az egyik legtöbb percet. okéoké Azért nálunk anno Robinho a Cadíz ellen mutatott egyfajta antrét
Várom már az esti meccset nagyon. Szívből kívánom, hogy Neymar duplázzon, mutasson (nekem) olyat, amivel tele van a jutub, ha beírom a nevét...olyan skilleket, amitől Lio megint üti a levegőt, mert olyat ő tőle senki soha nem látott, mert amúgy szeretem, imádom showt, Dinho óta nem volt varázslója a Barcának. Egy 2:3-al kiegyeznék.
Számomra várakozáson felül teljesít, én úgy gondoltam ez az év még nagyon tanulóidő lesz, nem nagyon fog villogni, ennek ellenére rengeteget adott a csapatnak és elég sok látványos megmozdulása van. Lehet, hogy nem láttad a meccseinket vagy mást gondolunk látványosságról. Az, hogy a 3. legjobb játékosnak mondják meg hülyeség. Igazából szerintem jóindulattal is csak top 5-öt lehetne felállítani. De nyilván valamiből hírt kell csinálni.
Ugyanez lesz Bale-lel is. Ha nem jönnek meccsenként a 30 méteres bombagólok rá fognak szállni, ti pedig hiába tudjátok, hogy mennyit ad a csapatnak. Viszont, ha 50 millióért érkezett volna nem lenne sajtóvisszhang.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ne haragudj meg, de ha ilyet lehoz valami magyar oldal (pl. az nso) mondjuk ronaldoval, karimmal meg di mariával, akkor tökre fel lennétek háborodva, hogy megint milyen szánalmas kavarás, stb.0-0-nál Neymar két "ziccert" is kihagyott, mindkétszer Messitől kapta a lasztit.
Ezután következett az a támadás, amikor megszerezték a vezetést a katalánok. Messi vitte a labdát, láthatóan kinézett balra, ahol teljesen üresen álldogált Neymar, és várta a passzt. Fontos, hogy Messi kinézett, és látta a társát...
Végül a passz helyett inkább belement két cselbe, hogy aztán átvezesse a labdát a jobb oldalra, ahol érkezett Pedro, leadta a labdát és 0-1.
Nem gondolom, hogy messzemenő következtetéseket le lehet ebből vonni, de mindenképpen érdekes volt látni.
Kérdés, hogy mi van emögött, vagy egyáltalán van-e valami mögötte?
De lehet csak én gyártom az összeesküvés elméleteket...
ezt most betűről betűre.Realista24 írta:Nem értem a Neymar fikázást, a Neymar who feliratú szaroktól meg egyenesen rosszul vagyok.
Aki nem látja, hogy Neymar mennyire dinamikus és hasznos, az csak a statokat nézi a meccs végén.
idővel biztosan jönni fognak a gólok is, egyelőre annyi, hogy az állóvizet megmozgatja, és a gólpasszok már azért megvannak.
ami viszont legjobban tetszik benne, hogy rengetegszer visszaszerezte a labdát, ha eladta, kb ennek is köszönhető a sok sárga.
a kedvencem viszont eddig ez tőle.
iscoval egyébként szerintem annyiból nem fair az összehasonlítás, hogy isco a spanyol futballban nevelkedett fel, ráadásul (ha nem is sok,de) bl tapasztalata is van, míg neymar kis túlzással csak térképről ismerte európát és a közeget.
neymar jól nyitott, isco még jobban, ennyi.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Először meglepődtem azon a zsinórba 3 sárgán,de aztán átgondolva arra jutottam,hogy várjunk még vele,bele kell szokni az eu. közegbe,és úgytünik,hogy kezd a gyerek magára találni...Ahogy GT is írja, nagy számban nyeri meg a párharcokat, kreatív, nincs megijedve, stb.
Sajnáltam anno hogy nem mi igazoltuk,(le om milyen a famyly,engem nem érdekel),szerettem volna madridba látni,de most hogy Isco ilyen,amilyen nem bánom már....
Attól független nyomon követem,mert érdekel mire viszi,meg ugye sose tudni,hogy nem cseréli e valamikor a piros-kéket fehérre..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Elfáradni látszik a Sociedad, erős nekik ez a kettős terhelés, pedig szimpatikusak, nagyon..pintertibi írta:Ma a Sociedad egy erős xre jó, igaz?! Legalábbis remélem
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23