Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Taktikai háború (Legyél Lopetegui)
Remy, ezt én is nagyon szeretném tudni, mert ha Llorente tényleg marad, akkor teljesen felesleges bárkit is hozni. 2 posztra nekem senki ne mondja azt, hogy kell 5 játékos, vagy az van hogy teljesen mind1 kik vannak itt, az edzőnek akkor is kell Thiago. Egyébként szerintem Thiago 50 ért baromi nagy vétel lenne, de felejtsük el Llorentét gyorsan, és vkp-s sem kell mindig, labdatartós passzolgatós focit akarunk játszani, már előző szezon alatt is azt lehetett látni, hogy Casemiro menekül a labda elől, elbújik inkább és a csapat is tudatosan kihagyta a játékból, sok esetben feljebb volt nála Ramos is...
Az a baj, hogy Kovat vkpbek is hasznalhattad. Most meg oda csak llorrente van... na ot theo palyara kene rakni es hozni valakit. Igazabol Kovacicn3k kellett volna mar beepulnibCase helyere, aki meg ellenfeltol fuggoen jatszhatott volna.
ZZnek szerintem ez az egy volt a hibaja
Vegere mar nem mert nagyokat huzni.
ZZnek szerintem ez az egy volt a hibaja
Vegere mar nem mert nagyokat huzni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De akkor minek akarunk hozni kozeppalyast?wZoLee7 írta:ő sem kell, tavaly kb Ceba semmit nem játszott, idén nincs Kova, de a spanyol biztos többet fog szerepelni, más meg nem esett ki, azért itt tartani egy fiatalt akinek fejlődnie kell hogy letoljon pár meccset a kupában feleslegesRemy írta:Ha Modric marad, bőven megleszunk. Odegaart itt kell hagyni es kesz. Nehogy mar ne legyen elég.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
ő sem kell, tavaly kb Ceba semmit nem játszott, idén nincs Kova, de a spanyol biztos többet fog szerepelni, más meg nem esett ki, azért itt tartani egy fiatalt akinek fejlődnie kell hogy letoljon pár meccset a kupában feleslegesRemy írta:Ha Modric marad, bőven megleszunk. Odegaart itt kell hagyni es kesz. Nehogy mar ne legyen elég.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
az se baj ha érkezik valaki. Modricban még hány év van? én úgy számolok vele hogy most kap egy emelést és jövő nyáron nem gördítünk a távozása elé nagy akadályt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha Modric marad, bőven megleszunk. Odegaart itt kell hagyni es kesz. Nehogy mar ne legyen elég.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
Szerintem nem kell hozni senkit a kp ra
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Na úgy néz ki Modric marad, ez remek hír.
Ha még behúznánk egy Thiagót+Marianót, én már elégedett lennék.
Előre lenne egy tökéletes beugrónk, aki felszántja a pályát, ha beküldik, Kova meg pótolva lenne és nem gyengülne a kispadunk.
+ráadásul nem költenénk eszement összegeket sem középszerekre, lehet félrerakni és ha eljön az idő, akkor a megfelelő emberekért robbantunk.(Bappé,Hazard)
Ha még behúznánk egy Thiagót+Marianót, én már elégedett lennék.
Előre lenne egy tökéletes beugrónk, aki felszántja a pályát, ha beküldik, Kova meg pótolva lenne és nem gyengülne a kispadunk.
+ráadásul nem költenénk eszement összegeket sem középszerekre, lehet félrerakni és ha eljön az idő, akkor a megfelelő emberekért robbantunk.(Bappé,Hazard)
- wZoLee7
Erdekelne h Llorenteben meg mit latnak, tovabbra sem tartom elegnek, bar Casemiro megitelese is felemas nalam, az egesz vkp poszt az
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Varane sosem volt porcelan, egyszer rugtak meg, akkor szopott abbol fakadoan jo ideig.
Tegyuk ossze a kezunket hogy 10 evig nincs gondunk kozepso vedovel.
Tegyuk ossze a kezunket hogy 10 evig nincs gondunk kozepso vedovel.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
van ideje kinőni ezeket a sérüléseket. még javában fejlődik az izomzata. emlékezzünk Varane milyen porcelán volt aztán egy ideje meg semmi baja.
ha meg be is dőlne akkor is apró volt.
ha meg be is dőlne akkor is apró volt.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Ja, lol, akkor en emlekeztem rosszul a vetelarra Azt hittem, h egy talicska penzbe kerult, de akkor lehet Theoval kevertem. Na o viszont tenyleg total felejtos, nem is ertem melyik pizsamaban lett megalmodva, hogy az a fiu idevalo...
mennyibe kerult 4 millio? az nem mellefogas csak egy porszem a gepezetben. mellefogas kaka vagy theo. foleg theo. ott fejeknek kellett volna hullnia.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Most olvasom a facebookon a vallejos hirt... Hat, nem tudom, szerintem mocskosul mellefogtunk a gyerekkel. Semmi onbizalom, irtozatosan keves jatekperc, es ehhez parosul az esetlen mozgas, bizonytalansag, es meg most a serules is. Lehet, hogy a telen tul kene adni rajta, de ez az eros spanyolositas lehet megmenti a fiut... Mondjuk fikazni kurva konnyu innen az irodabol/tv elol, de valamiert mar nullkilometeren is igy velekedtem a sracrol. Sajnalom szegenyt...
-
- Kedvenc játékosaid: Isco
- Kedvenc csapatod: RealMadridcf
Ha nem adja el a labdát szorult helyzetben és még támadást is indít belőle az szerintem hasznos. Kicsit Buszgecces ahogy lefordul a védőröl. Túloztam a top 10-el de látjuk nemsokára Európában az tuti.Realista24 írta:Semmi extra. Teátrális mozdulatok. Kevés hasznossaggal.
20 éves, tkp. Ebből a videóból mondjuk nem tudom, hogy mi fogott meg titeket, mert az a elején meg a inkább a 70%-ban felesleges trükközések mennek.Zidane’98 írta:
Perez bammeg miért nem Őt vettük meg Vini helyett?!
Kicsit nekem a mentalitása Messire emlékeztet a videó alapján, mert nem dobálja magát, ha felrúgják is továbbmegy, küzd. Nem tudom hány éves a srác, de a videó alapján nagyobb a játékintelligenciája (jelenleg!) mint Viniciusnak. IGAZ a vidi alapján nagyon ügyes kis előkészítő.
ViniJR meg egyelőre pozitívum. Juve ellen mondjuk a helyzetét elszórakozta, nem kellett volna visszavenni jobbra, hanem balra húzni is lőni
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Benne van.reeed_ati írta:Szerintem félre fog lépni valami fiatalabbal.Realista24 írta:
Három játékosba "szerelmes" Lopi. Casemiro, Navas és Isco. Kérdés, hogy kitart-e a jövőben is a szerelem, de ez itt már nagyon off.
Aki nála alap lesz szerintem, az Ramos, Kroos, Modric, Isco, Asensio és Karim.
Navas helyzete függ a belgától.
Carvajal és Odri nagy csatát fognak vívni.
Marcelónak ott van Nacho.
Bale ki fogja magát úgyis csapni kéthetente, azért nem írom fent.
A többi meg harcoljon, jó ez így szerintem. A kicsit is érzik a vérszagot, ez jól látszott a Juve elleni meccsen is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Keylor; Carvajal, Nacho, Javi Sánchez, Reguilón; Kroos, Ceballos, Valverde, Isco; Bale és Benzema.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Semmi extra. Teátrális mozdulatok. Kevés hasznossaggal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Perez bammeg miért nem Őt vettük meg Vini helyett?!
Kicsit nekem a mentalitása Messire emlékeztet a videó alapján, mert nem dobálja magát, ha felrúgják is továbbmegy, küzd. Nem tudom hány éves a srác, de a videó alapján nagyobb a játékintelligenciája (jelenleg!) mint Viniciusnak. IGAZ a vidi alapján nagyon ügyes kis előkészítő.
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/ +1(+1) x5