Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
19
19%
Xabi Alonso
78
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 102

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 27., péntek 13:20

wZoLee7 írta:Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide
Akkor Jesé miért nem játszik?

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 27., péntek 13:10

Nem fog jönni Mata, mert incs hely és mert Perez emgmondta, hogy télen nem igazolunk pont
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 27., péntek 13:03

Nagyon feleslegesnek tartanám Mata leigazolását. Van egy remek Jesénk is...nem Mata kell ide

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 27., péntek 8:03

"Sandro Rosell is kritizálta a játékvezetőt
“Még mindig nem hiszem el. A bizonyítékok magukért beszélnek.” – fakadt ki Sandro Rosell, a katalán csapat elnöke a tegnapi mérkőzés után."

Kedves jó édesanyukád hogy van?? Értem én, hogy nem tetszik, dühöngj és ordibálj otthon, de a nagynyílvánosság előtt muszáj szítani az amúgy sem kicsi ellentétet? Kiváncsi vagyok, mikor húzzák elő a katalán-kasztília ellentétet... :hmmm:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:38

hehe írta:most nézem a mai edzésképeket, bale már ott volt.
másrészt a sárga/narisárga nike után ez az új ezüst/ződ verzió nágyon odábász, már majnem olyan szint, mint amivel ronaldo gurított párat anno a vébén 10 éve :D :salute: :sziv:
Ez lila/fekete neon zöld logókkal. :lol:
http://www.soccerbible.com/news/footbal ... _Volt.aspx

De amúgy a Nike az új szériás cipőket a régi cipők dízájnjaival tervezi feldobni:http://www.footyheadlines.com/2013/08/4 ... eaked.html
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:25

Jó,de ahhoz volt bónuszba egy modern frizura is a fején.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 26., csütörtök 19:08

most nézem a mai edzésképeket, bale már ott volt.
másrészt a sárga/narisárga nike után ez az új ezüst/ződ verzió nágyon odábász, már majnem olyan szint, mint amivel ronaldo gurított párat anno a vébén 10 éve :D :salute: :sziv:
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 26., csütörtök 15:40

http://www.youtube.com/watch?v=cPoNkWwK_n4

ezt kellene valahogy értelmezni. Valaki? Heee? :D :hmmm:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 17:38

de remélem hogy majd manchesterben tanítgatják
Végül is....Bolt ott is gyakori vendég.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. szeptember 25., szerda 17:33

realbeckham írta:
“Azt hiszem jelenleg Bale a leggyorsabb focista a világon, és még gyorsabbá tudom tenni. Tisztelem a Real Madridot, korábban Cristianónak is segítettem, és jól látható, hogy miket ért el azóta. Ha kérik a segítségemet, örömmel repülőre ülök és tartok neki külön edzéseket” – nyilatkozta a világ leggyorsabb embere, Bolt.
Nagyon bírom őt. :mrgreen: Baromi jó fej és szórakoztató tag lehet, főleg kamerákon kívül lehet még bolondabb. A Hercegnek is előállíthatna valami dinamikát és sebességet növelő edzéstervet.
őt először focizni kéne megtanítani, aztán lehetne rámenni a sebességre. de remélem hogy majd manchesterben tanítgatják majd meg, hogy is kéne a labdával bánni.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 17:32

“Azt hiszem jelenleg Bale a leggyorsabb focista a világon, és még gyorsabbá tudom tenni. Tisztelem a Real Madridot, korábban Cristianónak is segítettem, és jól látható, hogy miket ért el azóta. Ha kérik a segítségemet, örömmel repülőre ülök és tartok neki külön edzéseket” – nyilatkozta a világ leggyorsabb embere, Bolt.
Nagyon bírom őt. :mrgreen: Baromi jó fej és szórakoztató tag lehet, főleg kamerákon kívül lehet még bolondabb. A Hercegnek is előállíthatna valami dinamikát és sebességet növelő edzéstervet.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 25., szerda 14:11

Elég ha visszagondolok az elmúlt évekre(2005-től....), hányan acsarogtak velem a madrid ellen,mennyi szart dobáltak rá,ellenszenv...és mennyi utálat volt bennük,köpködtek....és mennyi volt aki a barcára? Alig....védték őket mint anya a gyermekét,tudatlanul,semlegesként is.
Hát ugye fentebb a játékvezetői ténykedések voltak prezentálva,azt meg nemhiszem hogy mind antimadridista lenne...
De nem is vitatkozom,lehet hogy még is,bár emlékszem olyan esetekre is,mikor javunkra "tévedett",a spori,bár biztos nem annyit mint anno a barca javára... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 25., szerda 13:49

feltéve ha egyáltalán igaz amit a blikk (vagy mi ez) ír :kivagyhe:
Igaz. Ezt több forrás is megerősítette már.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. szeptember 25., szerda 13:44

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... rt-2282583

még hogy a Real Madrid vezetősége van megőrülve...
feltéve ha egyáltalán igaz amit a blikk (vagy mi ez) ír :kivagyhe:
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 25., szerda 13:42

A tévedéseket inkább a szakmai felkészültség hiányának,mintsem a rosszakartnak tudom be...
Ha a tévedések CSAK szakmai hiányosságok miatt lettek volna,akkor nem lett volna több negatív annyival mint pozitiv.

Én sem mondom hogy ez KI VAN ADVA......de azt igen,hogy többen antimadridisták mint a anticulék,mégpedig jóval többen.

Elég ha visszagondolok az elmúlt évekre(2005-től....), hányan acsarogtak velem a madrid ellen,mennyi szart dobáltak rá,ellenszenv...és mennyi utálat volt bennük,köpködtek....és mennyi volt aki a barcára? Alig....védték őket mint anya a gyermekét,tudatlanul,semlegesként is.

Azért annak örülök,hogy ha lassan is,de tényleg lassan,kinyilik a világ szeme és látni már néha hogy annyira nem tökéletesek mint 2006tól.....2011ig hitte a fél világ.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 25., szerda 11:47

Iuturraide Gonzales még ahhoz a színvonalhoz képest nem is volt rossz bíró amit a spanyol JT képvisel....Előtte talán Lopez Nieto volt még akire azt mobdom rendben volt....ő asszem BL döntőt is vezetett...
Na de a lényeg,hogy nem kell nagy feneket keríteni az ügynek.Hisz mit válaszolhatott volna szerencsétlen?Hogy igen,vannak ilyen bírók? :lol: Nem akarja ő vágni maga alatt a fát,hisz még mindig feladatokat lát el a spanyol JT-ben...
Egyébként ha jól tudom ő baszk,de nem emlékszem hogy nagyon nagyokat "tévedett" volna ellenünk...bár lehet hogy tévedek :)
Meg aztán nyilván vannak olyan bírók is,akik a barcat "nem szeretik",tehát a dolog sztm nem mérvadó...
Az olyan "összesküvés-elméletekbe" meg,hogy ki van adva ukázba,hogy a bírok testületileg szopassák a realt,én nem igazán hiszek.A tévedéseket inkább a szakmai felkészültség hiányának,mintsem a rosszakartnak tudom be...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 25., szerda 10:42

amíg a szakmai döntéseit ez nem befolyásolja.
...de sajnos volt sokszor amikor befolyásolHATTA.....mert sokkal többször néztem érhetetlenül egy egy döntést,mint sunnyogva.
:D
De ez már a múlt.....copattak a bírók minket rendesen,akinek ez nem tűnt fel.....az...khhhm....szóval...hagyjuk. Lehet közben másra koncentrált.

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. szeptember 25., szerda 8:08

Szerző: Gascoigne

+1
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. szeptember 25., szerda 1:04

én is erőltetettnek tartom, olyant nem tudtunk meg, amit eddig ne tudtunk volna...

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. szeptember 24., kedd 22:56

Eduardo Iturralde Gonzalez spanyol ex-bíró egy televíziós programban vállalta be a hazugságvizsgáló gépet de utólag talán megbánta ezt. A műsor során az egyik kérdés arra vonatkozott, hogy: ”Ismer vagy ismert-e a spanyol bírói testületben olyan bírót(/kat) akikről tudta, hogy antimadridista és mégis a Real Madrid mérkőzésén fújta a sípot?” Ő erre nemleges választ adott ám a poligráf eredménye szerint hazudott és kimagyaráznia sem sikerült magát a kínos szituációból.
Ezt elég nyakatekert műbotránynak érzem. Tök természetes, hogy egy ekkora klubnak nem csak szimpatizánsai, hanem gyűlölői is vannak. Az ellenszenv mindenkinek a magánügye, amíg a szakmai döntéseit ez nem befolyásolja. Ráadásul ezzel az erővel biztos kaptunk olyan játékvezetőt is, aki meg a magánéletben nekünk szurkol, ami ezzel a logikával ugyanúgy kifogásolható. A spanyol játékvezetés színvonala kifejezetten gyenge, de emögé szerintem fölösleges nagy összeesküvéselméleteket keríteni.

Vissza: