Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehe » 2013. szeptember 25., szerda 18:45

Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Messi: Ronaldo
Reporter why?
Messi: He scored 2 goals in the final and won the WC for Brazil.

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 25., szerda 18:10

mostanában nálunk is felfújnak minden szart.
ahogy elmondta, általában senki sem örül, ha lecserélik, semmi extrát nem csinált, nem csapkodott, hőzöngött, vagy rúgdosta a kispad oldalát.

neymarhoz.

Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.
kicsit lesarkítva pont azért vettük meg.

Busi meg amilyen undorító jellem, olyan rohadt jó vkp. Nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz egyszer....magas, vékony, setesuta mozgású, mégis pazarul osztogat, jól lát, egyérintőben remek, és azért még technikás is.
ezt jó olvasni, és egyre többen képesek átlépni az antipatikus énjén, és elismerni, hogy milyen jó játékos lett belőle.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. szeptember 25., szerda 12:06

Neymarból aranylabdás a Barclonában max akkor lehet, ha Messi visszavonul, addig erre nagyon kicsit az esély. Jelenleg egy kicsivel továbbfejlesztett Pedro.
Sztm nem.Pedro azt tudja-xcsak azt-amit az akadémián beleneveltek,korosztályról-korosztályra...
Neymar ettől bőven ösztönösebb,öszetettebb futballista.Ebből ugyan europaba sokat nem mutatott még,de vannak azért jelek...
Ha egyszer megkapja az aranytököt,az biztos nem a barcelonaba lesz...két lehetőség van:1;vagy eligazol 2 éven belül,ha egyéniség szeretne maradni...
2;vagy bele fog szürkülni a barcelonaba...mert Messi mellett sokáig nem fog sok sót megenni...
Tata meg ha még vagy kétszer lecseréli a bolhát,asszem jobb ha mielőbb megrendeli a repjegyet haza argentinaba... :lol:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. szeptember 25., szerda 12:05

most meg folyamatosan nyomatják róla ezeket
kb. havonta egyszer, majd egy teljes napig. szegényke bele ne haljon. :lol:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. szeptember 25., szerda 11:13

mondjuk Messinek tényleg rossz lehet, folyamatosan csak nyalták mindenhol, 1 rossz hír nem volt róla, ő volt a szent és a sérthetetlen szuperhős...
most meg folyamatosan nyomatják róla ezeket, fura lehet neki. :coffee:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 11:08

Messinek elege van a média állandó hazugságaiból, és abból, hogy nem hagyják békén, minden lépést figyelik. Jogi lépésekre készül. Tegnapi lecserélése közben tett viselkedését is magyarázta. Tagadta, hogy gesztikulált volna, és nem haragszik Tatára. "mindenki szomorú, ha lecserélik, de el kell fogadni, ha ez a jobb a csapat számára" írta ki a FB-ra.

Oké, de akkor mit szóljon CR, vagy Suarez, Balo, vagy a többi "rosszfiú", akik éve óta, heti rendszerességgel kapják a savat a pofájukba? :coffee:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 25., szerda 11:06

"Messi is father than you!" :mrgreen:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 25., szerda 10:55

Hmmm, apja fia (minden szempontból)! :mrgreen: Mindentől függetlenül jóféle táppal tömhetik a kis Thiagot is ....... :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 25., szerda 9:34

besteve7 írta:
sander írta:Az egész csapat Messi alá játszik és ebből ő sem fog kilógni. Viszont abban teljes mértékben igazat adok hogyha nem kezd el egy kicsit magával is törődni akkor meg fog rekedni egy szinten ami a vártnál kisebb lesz és nem fogják sokan azt a Neymart megkapni akit nagyon szeretnének. Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.
Neymarból aranylabdás a Barclonában max akkor lehet, ha Messi visszavonul, addig erre nagyon kicsit az esély. Jelenleg egy kicsivel továbbfejlesztett Pedro.
Szerintem a Barcába Pedro jobban beleillik mind Neymar. Pedronak a nagy előnye hogy képes a védők mögé bemozogni egy mélységi passzból amit tudjuk hogy a Barcának nagyon megy illetve a támadásokat is nagyon szépen követi. (lásd.:Rayo).
Neymar teljesen más játékos. Ő nem abból él hogy vagy nem abból kell hogy megéljen hogy kap mélységből egy passzt aztán kezd valamit vele hanem hogy a vonal mellett megkapja a labdát aztán rávezeti az első emberre akivel találkozik. Ezzel viszont néha kicsit lelassul a Barca játéka. Illetve Xavi sem azt kell hogy csinálja amihez ért. Amugy szerintem azon a poszton Iniesta az ász a Barcában nem is értem hogy miért nem rakják feljebb.... Egy ilyen csatársort azért egyszer megnéznék: Iniesta-Messi-Pedro (és ezt úgy mondom hogy nem a szívem csücske a Barca :D )

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. szeptember 25., szerda 9:24

sander írta:Az egész csapat Messi alá játszik és ebből ő sem fog kilógni. Viszont abban teljes mértékben igazat adok hogyha nem kezd el egy kicsit magával is törődni akkor meg fog rekedni egy szinten ami a vártnál kisebb lesz és nem fogják sokan azt a Neymart megkapni akit nagyon szeretnének. Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. szeptember 25., szerda 9:13

teszler írta:Semmi pörgés meg semmi csodálkozás nincs ezen...csupán szerintem Ő egy brazil ígéret és sokkal többre vihetné ha magát adná és nem Messi alá játszana és ha ez így marad nem is fogják egy lapon említeni CR-rel vagy Messivel! :) Sajnos sohasem lesz akkora játékos, mint R9 volt..

De nézzétek ide példának Sanchezt, sokkal többoldalú és jobb játékos válhatott volna belőle, így meg mintha egy átlag player lenne...visszaemlékezve miket is művelt az Udinesebe.. :Đ
Az egész csapat Messi alá játszik és ebből ő sem fog kilógni. Viszont abban teljes mértékben igazat adok hogyha nem kezd el egy kicsit magával is törődni akkor meg fog rekedni egy szinten ami a vártnál kisebb lesz és nem fogják sokan azt a Neymart megkapni akit nagyon szeretnének. Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. szeptember 25., szerda 8:45

Messi nagyon átlátszó figura.
Márcsak az hiányzott, hogy mikor leült a padra, felrakta a lábait a székre, elővett volna egy kólát.

Amúgy ritka balszerencsés volt tegnap. Négyet lazán vághatott volna.
Neymi frankó volt. Busi meg amilyen undorító jellem, olyan rohadt jó vkp. Nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz egyszer....magas, vékony, setesuta mozgású, mégis pazarul osztogat, jól lát, egyérintőben remek, és azért még technikás is.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 25., szerda 8:21

Na, újabb ember taposott Messi lelkébe, ezúttal az edzője, aki le merte cserélni. Ha szemmel verni lehetne, Tata kórházban lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 24., kedd 21:25

azért ha messi vagy neymar csinált volna egy ilyen labdalevételt, mint a csóka a gól előtt, milyen ömlengés lett volna a kommentátori székben, bele se gondolok...
Hát ja.
Mondjuk a Barca védelmére legyen mondva (nem szoktam védeni őket, szóval félre ne értsen senki) de annál a sarkazós akciónál én is csak csettintettem egyet. Ritka szép volt, az az igazság.

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2013. szeptember 24., kedd 21:22

azért ha messi vagy neymar csinált volna egy ilyen labdalevételt, mint a csóka a gól előtt, milyen ömlengés lett volna a kommentátori székben, bele se gondolok...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 24., kedd 21:22

Sierra írta:
Drake írta:Ugyanazt a meccset nézzük?
Dehogy, én nem nézem a meccset, érdekli a faszomat a barsza meccse.
Elvtárs. Még háttérzajnak is rossz. :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 21:20

Mennyivel másabb, hogy volt egy kis fejmosás az öltözőben...

teszler
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: teszler » 2013. szeptember 24., kedd 21:19

Semmi pörgés meg semmi csodálkozás nincs ezen...csupán szerintem Ő egy brazil ígéret és sokkal többre vihetné ha magát adná és nem Messi alá játszana és ha ez így marad nem is fogják egy lapon említeni CR-rel vagy Messivel! :) Sajnos sohasem lesz akkora játékos, mint R9 volt..

De nézzétek ide példának Sanchezt, sokkal többoldalú és jobb játékos válhatott volna belőle, így meg mintha egy átlag player lenne...visszaemlékezve miket is művelt az Udinesebe.. :Đ
Hala Madrid!

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 24., kedd 21:19

Drake írta:Ugyanazt a meccset nézzük?
Dehogy, én nem nézem a meccset, érdekli a faszomat a barsza meccse.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 24., kedd 21:17

Ez vicces mert most még majdnem azt mondom, hogy kicsit önző... Barca viszonylatba... Csak az a vicces, hogy 1 nulla cselt 20x lassítanak vissza, és mondják, hogy micsoda csell... Illarra sorozatba ezt tolja és még sem hypolják agyon.

Vissza: