Real Madrid vs. Barcelona
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Arbeloanak van humora:) jól lecsapta a lasztit
Végére ajánlhatott volnavegy kiváló rendezőt, állítólag csodás filmeket készít. Valami Övrebö, de Stark is készített már jó vígjátékot
Végére ajánlhatott volnavegy kiváló rendezőt, állítólag csodás filmeket készít. Valami Övrebö, de Stark is készített már jó vígjátékot
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Arbeloa válaszolt
"Nagyon elégedettek vagyunk a három ponttal. Örülök, hogy vannak akik a színházat mozira cserélik, ez mindig örömteli"
Nesze Shakira
"Nagyon elégedettek vagyunk a három ponttal. Örülök, hogy vannak akik a színházat mozira cserélik, ez mindig örömteli"
Nesze Shakira
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Na igen, lehet ezt madridistaként kétféleképpen fogadni, de hogy egy Barcás szóljon be az nonszensz... Én nem tudom mit képzelnek ezek magukról meg hol élnek. Hány meg hány pontot szereztek vagy kaptak ajándékba az elmúlt években, vicc, forduljon fel.Realista24 írta:Ez a Piqué megint hozta a formáját...twitterére azt írta ki, hogy éppen egy vígjátékot néz a Canal+-on...természetesen a Real meccsre célzott.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez a Piqué megint hozta a formáját...twitterére azt írta ki, hogy éppen egy vígjátékot néz a Canal+-on...természetesen a Real meccsre célzott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
az hát, trollfootball. Beba**na, ha ilyen nagy Jampi lenne Lionel.ez valami netes trollkodás
Ez is milyen természetes szólás-mondás lett. Ha jó vkp-t akarsz, olyat, aki lehozza a meccset maximálisan, akkor neked egy Néger kell. Nem is lehetne más. Jó fajta harcinégeregy néger vkp
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
javult, kicsit cr-hez tudnám hasonlítani ebből a szemszögből.A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
őt is beskatulyázták (én is) egy nagyképű, hisztis, önző, egoista karakternek, ami igaz is volt, de sokat komolyodott az utóbbi években.
busquets is javult, sokszor faultolják, akkor azért dobja magát, de az oscarra már nem jelölném.
szerintem amúgy megállná a helyét máshol is, talán a premier league-hez lassú lenne, oda kellene mellé egy néger vkp, mert kevés lenne védekezésben egyedül.Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
ez valami netes trollkodás, vagy tényleg lenyilatkozta ? nem várnám tőle, hogy ilyen szellemes.Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Messi: Ronaldo
Reporter why?
Messi: He scored 2 goals in the final and won the WC for Brazil.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tuti az évezred pere lenne. Messi vs média.Csabi írta:BIZTOSAN SIKERREL JÁR.
Ezt meg csak most látom, you made my day.hehe írta:Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Reporter why?
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Abszolút. Már egy ideje nem csinál olyanokat, mint az Inter ellen anno (az Oscar-díjas színészkedés ugyebár ), általában nem fetreng, vagy legalábbis nem olyan gyakran, mint korábban. Amikor meg huzamosabb ideig fekszik a földön, akkor többnyire tényleg kapott egy szép csomagot a bokájára, lehet látni a visszajátszásban. Szóval szerintem javult e tekintetben.RealMadridFanatic írta:Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
Ami nekem nagyobb meglepetés volt (mostanában nem néztem mondjuk Barca meccseket), hogy a viselkedése a pályán is pozitív irányba mozdult el. Mintha fele annyit sem majomkodna, mint korábban, nincs rinya, nagyhalál. Most tudom, hogy nyilván nála is fel volt ez fújva az Interes eset után, és nagyítóval keresték az ilyeneket sokan, de tényleg volt valami alapja, voltak nagyjelenetei... A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
Az más kérdés, hogy ott van Alba, aki színészkedik helyette is...
Viszont az tényleg pozitívum számomra is, hogy egyre többen kezdik elismerni, hogy Busquets valóban kiemelkedően jó játékos, pár éve még nevetségesen alulértékelt volt Sergio.
- RealMadridFanatic
milyen jó játékos lett belőle.
Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
Ami nekem nagyobb meglepetés volt (mostanában nem néztem mondjuk Barca meccseket), hogy a viselkedése a pályán is pozitív irányba mozdult el. Mintha fele annyit sem majomkodna, mint korábban, nincs rinya, nagyhalál. Most tudom, hogy nyilván nála is fel volt ez fújva az Interes eset után, és nagyítóval keresték az ilyeneket sokan, de tényleg volt valami alapja, voltak nagyjelenetei... A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Reporter why?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mostanában nálunk is felfújnak minden szart.
ahogy elmondta, általában senki sem örül, ha lecserélik, semmi extrát nem csinált, nem csapkodott, hőzöngött, vagy rúgdosta a kispad oldalát.
neymarhoz.
ahogy elmondta, általában senki sem örül, ha lecserélik, semmi extrát nem csinált, nem csapkodott, hőzöngött, vagy rúgdosta a kispad oldalát.
neymarhoz.
kicsit lesarkítva pont azért vettük meg.Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.
ezt jó olvasni, és egyre többen képesek átlépni az antipatikus énjén, és elismerni, hogy milyen jó játékos lett belőle.Busi meg amilyen undorító jellem, olyan rohadt jó vkp. Nem hittem volna, hogy ennyire jó lesz egyszer....magas, vékony, setesuta mozgású, mégis pazarul osztogat, jól lát, egyérintőben remek, és azért még technikás is.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Sztm nem.Pedro azt tudja-xcsak azt-amit az akadémián beleneveltek,korosztályról-korosztályra...Neymarból aranylabdás a Barclonában max akkor lehet, ha Messi visszavonul, addig erre nagyon kicsit az esély. Jelenleg egy kicsivel továbbfejlesztett Pedro.
Neymar ettől bőven ösztönösebb,öszetettebb futballista.Ebből ugyan europaba sokat nem mutatott még,de vannak azért jelek...
Ha egyszer megkapja az aranytököt,az biztos nem a barcelonaba lesz...két lehetőség van:1;vagy eligazol 2 éven belül,ha egyéniség szeretne maradni...
2;vagy bele fog szürkülni a barcelonaba...mert Messi mellett sokáig nem fog sok sót megenni...
Tata meg ha még vagy kétszer lecseréli a bolhát,asszem jobb ha mielőbb megrendeli a repjegyet haza argentinaba...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
kb. havonta egyszer, majd egy teljes napig. szegényke bele ne haljon.most meg folyamatosan nyomatják róla ezeket
mondjuk Messinek tényleg rossz lehet, folyamatosan csak nyalták mindenhol, 1 rossz hír nem volt róla, ő volt a szent és a sérthetetlen szuperhős...
most meg folyamatosan nyomatják róla ezeket, fura lehet neki.
most meg folyamatosan nyomatják róla ezeket, fura lehet neki.
- realbeckham
Messinek elege van a média állandó hazugságaiból, és abból, hogy nem hagyják békén, minden lépést figyelik. Jogi lépésekre készül. Tegnapi lecserélése közben tett viselkedését is magyarázta. Tagadta, hogy gesztikulált volna, és nem haragszik Tatára. "mindenki szomorú, ha lecserélik, de el kell fogadni, ha ez a jobb a csapat számára" írta ki a FB-ra.
Oké, de akkor mit szóljon CR, vagy Suarez, Balo, vagy a többi "rosszfiú", akik éve óta, heti rendszerességgel kapják a savat a pofájukba?
Oké, de akkor mit szóljon CR, vagy Suarez, Balo, vagy a többi "rosszfiú", akik éve óta, heti rendszerességgel kapják a savat a pofájukba?
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
"Messi is father than you!"
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Hmmm, apja fia (minden szempontból)! Mindentől függetlenül jóféle táppal tömhetik a kis Thiagot is ....... :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Szerintem a Barcába Pedro jobban beleillik mind Neymar. Pedronak a nagy előnye hogy képes a védők mögé bemozogni egy mélységi passzból amit tudjuk hogy a Barcának nagyon megy illetve a támadásokat is nagyon szépen követi. (lásd.:Rayo).besteve7 írta:Neymarból aranylabdás a Barclonában max akkor lehet, ha Messi visszavonul, addig erre nagyon kicsit az esély. Jelenleg egy kicsivel továbbfejlesztett Pedro.sander írta:Az egész csapat Messi alá játszik és ebből ő sem fog kilógni. Viszont abban teljes mértékben igazat adok hogyha nem kezd el egy kicsit magával is törődni akkor meg fog rekedni egy szinten ami a vártnál kisebb lesz és nem fogják sokan azt a Neymart megkapni akit nagyon szeretnének. Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.
Neymar teljesen más játékos. Ő nem abból él hogy vagy nem abból kell hogy megéljen hogy kap mélységből egy passzt aztán kezd valamit vele hanem hogy a vonal mellett megkapja a labdát aztán rávezeti az első emberre akivel találkozik. Ezzel viszont néha kicsit lelassul a Barca játéka. Illetve Xavi sem azt kell hogy csinálja amihez ért. Amugy szerintem azon a poszton Iniesta az ász a Barcában nem is értem hogy miért nem rakják feljebb.... Egy ilyen csatársort azért egyszer megnéznék: Iniesta-Messi-Pedro (és ezt úgy mondom hogy nem a szívem csücske a Barca )
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Neymarból aranylabdás a Barclonában max akkor lehet, ha Messi visszavonul, addig erre nagyon kicsit az esély. Jelenleg egy kicsivel továbbfejlesztett Pedro.sander írta:Az egész csapat Messi alá játszik és ebből ő sem fog kilógni. Viszont abban teljes mértékben igazat adok hogyha nem kezd el egy kicsit magával is törődni akkor meg fog rekedni egy szinten ami a vártnál kisebb lesz és nem fogják sokan azt a Neymart megkapni akit nagyon szeretnének. Amugy szerintem a Barcának nagyon felesleges volt leigazolni mert szerintem nem nagyon illik a Barcába.