Értékeld a legutóbbi meccset
-
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ha googleba rakeresel akkor latni fogod a cikkeket.
Hazard real madrid paros elegendo.
Hazard real madrid paros elegendo.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hehe, honnan veszed ezt a 200 Hazardért plusz 60 Thiagoért dolgot ??
Azok nehezebb játékhelyzetek voltak?wxyz írta:Igen, azokon a meccseken pont olyan játékhelyzetek voltak.pheco írta:Ja, Monacoval is gyenge volt a BL-ben, plusz a VB-n is felsult
Igen, azokon a meccseken pont olyan játékhelyzetek voltak.pheco írta:Ja, Monacoval is gyenge volt a BL-ben, plusz a VB-n is felsultwxyz írta:Csak az a baj, hogy ilyen helyzetekben Mbappe, az egyetlen se szokott többet mutatni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
wxyz írta:Csak az a baj, hogy ilyen helyzetekben Mbappe, az egyetlen se szokott többet mutatni.
Röviden.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ja, Monacoval is gyenge volt a BL-ben, plusz a VB-n is felsultwxyz írta:Csak az a baj, hogy ilyen helyzetekben Mbappe, az egyetlen se szokott többet mutatni.
Csak az a baj, hogy ilyen helyzetekben Mbappe, az egyetlen se szokott többet mutatni.
Szerinted, mások szerint meg nem. Community Shielden semmit se csinált, egy komolyabb védő már simán levette.wxyz írta:Ez nem igaz.
Odoi olyasmi szintű tehetség, mint Mbappé és Dembelé, Vinicius meg Coman szintje.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ez nem igaz.
Odoi olyasmi szintű tehetség, mint Mbappé és Dembelé, Vinicius meg Coman szintje.
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Semmivel nem jobb, mint Vinicius.wxyz írta:Onnan az Odoi gyereket lenne érdemes behúzni amíg nem lesz alapember és drága.
Hazard szintű karriert minimum hozni fog.
Onnan az Odoi gyereket lenne érdemes behúzni amíg nem lesz alapember és drága.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Chelsea nem fogja elengedni Hazardt, mivel mar nem igazolhatnak senkit. Egy Isco-Hazard cserevel is elobb kellett volna probalkozni. Thiago meg jojjon csak szepen. Pedig szep is lenne mindketten erkeznenek.H.E.H.E. írta:ugy néz ki megadjuk a 200at hazardért, szóval az a kapu még nincs lezárva.
illetve 60 körül adunk thiagoért.
mondanom se kell, ha ez a két ember jön, akkor a cél megint semmi más nem lehet, csak a triplázás.
én amúgy iscot beletenném a hazard üzletbe, nekem már gecire elegem van az emberből a rövid kis lábaival, egyedül az menti meg, hogy ezen a szinten focista legyen, hogy elképesztően technikás. de könyörgöm bazzeg, nem halad sehova, védekezésben szintén semmi, mert egy-v-egyeket mindet elveszti, mert nem ér oda a rövid lábaival, se nem robbanékony, se nem gyors, tipikus spanyol prototípus focista, ennél jobb ő már nem lesz.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ugy néz ki megadjuk a 200at hazardért, szóval az a kapu még nincs lezárva.
mondanom se kell, ha ez a két ember jön, akkor a cél megint semmi más nem lehet, csak a triplázás.
én amúgy iscot beletenném a hazard üzletbe, nekem már gecire elegem van az emberből a rövid kis lábaival, egyedül az menti meg, hogy ezen a szinten focista legyen, hogy elképesztően technikás. de könyörgöm bazzeg, nem halad sehova, védekezésben szintén semmi, mert egy-v-egyeket mindet elveszti, mert nem ér oda a rövid lábaival, se nem robbanékony, se nem gyors, tipikus spanyol prototípus focista, ennél jobb ő már nem lesz.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En valahogy nem latam azt a nem beadasos hatekony jatekot elol, ahogy a fiatalok masodik felidos lenduletet sem igazan.
Meg alakul a jatekunk, de sokat kell fejlodni elol az biztos
Meg alakul a jatekunk, de sokat kell fejlodni elol az biztos
Thiago nem olyan lassú felfogású focista, mint Isco, benne nem csak labdaérzék van.
- ___Samy___
Azért azt meg kell jegyezni, hogy ha Isco focija Lope rendszerében alibi, akkor Thiago játéka még inkább alibi lenne. Nekem nem kell ő. Most már ott van Ceballos, használjuk is ki. Max Llorentet cserélném le vmi épkézláb középpályásra, de semmiképp sem olyanra, aki veszélyeztetheti Ceba jatekperceit.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Meccs után azt mondta Lopi h még nem végleges a keret.
Remélem hogy lesz támadó igazolás. Én még mindig inkább rutinos csatárt vennék, akinek nincs gondja a paddal, de tudna rutinnal és agilitással segíteni, egy Mayoral semmire nem jó, ha éppen Benzemanak nem megy. Én Iago Aspast vagy Falcaot hoznám, 2 évig mindkettő segítség lenne, amíg Mbappe nem hozható, vagy nem bukkan fel újabb tehetség.
Ha a jelenlegi játékosállományból indulok ki, akkor elégedett vagyok az előszezonnal, stabil a játék, labdatartas megy, középen is játszunk végre, nem a beadások a játékunk alapja. Éppen ezért jobb Asensio is, aki nincs a vonal mellé parancsolva, és lubickol Ceballos is, aki a vártnál is jobban kezdi a szezont. Kroos és Modric is hamar jó formában lesz, kíváncsi vagyok ki lesz a 3. kp-s. Szerintem ez nem is lesz fix, meccsről meccsre változhat.
Nagy pozitívum hogy végre végre a világ legjobb bekkjeihez méltó cserék párosulnak. Odri és Requilon nagyon jól mozognak, biztos hogy nem lesz gond itt. Carvajal jó formában van, Marcelonak viszont gyorsítania kell, hogy utolérje a többieket, illetve hát saját magát... Az egyik nagy félelmem most az ő őszi formája, alulmotiváltnak látom, nagyon rossz volt szerintem tegnap a testbeszéde is... Érdekes volt mennyire hidegen üdvözölték egymást Perezzel a kupa átadáskor.
Navas god modeban tolja, rendesen fel fogja adni a leckét a stábnak, állat módon védett tegnap is néhányszor. De csalódás volt hogy tegnap nem állt be Courtois, jó lett volna bemelegíteni egy két védéssel a tétmeccsek előtt. Így várnia kell, a szezonrajt fontos, most hülyeség lenne Navast kikapni az első meccsekre. Lunint én kölcsönadnám. Lehet jövőre már második számú kapusnak jöhetne vissza, én harmadiknak nem tartanám itt. Az már a kulacshordóval egyenrangú.
Lopi teljesítménye 100as eddig, nagyszerűen megyünk neki az új szezonnak, amit 4 meccs alatt ki lehetett hozni taktikailag és a játék percek elosztásával, a fiatalok felpörgetésével azt megtette. Érdekes volt a fiatalok, tavalyhoz képest mekkora lendülettel mentek neki az általában második félidőknek. Ez remélem azt mutatja, hogy a most vekonynak tűnő keretet is jól fogja használni.
Érdekes hogy mennyire szigorú illetve a játékkal együtt élő edző Ő. Űzte, irányította a meccseken a játékosokat, folyamatosan "komponálta" az elképzeléseit. A nyilatkozatok is jók. A felállásokról még korai, az még sokat fog alakulni.
Én alapvetően optimista vagyok, bár az atigazolasi munka nem jól alakul, érdekes lesz hogyan véglegesedik a keret, ezen most nem aggódok
Remélem hogy lesz támadó igazolás. Én még mindig inkább rutinos csatárt vennék, akinek nincs gondja a paddal, de tudna rutinnal és agilitással segíteni, egy Mayoral semmire nem jó, ha éppen Benzemanak nem megy. Én Iago Aspast vagy Falcaot hoznám, 2 évig mindkettő segítség lenne, amíg Mbappe nem hozható, vagy nem bukkan fel újabb tehetség.
Ha a jelenlegi játékosállományból indulok ki, akkor elégedett vagyok az előszezonnal, stabil a játék, labdatartas megy, középen is játszunk végre, nem a beadások a játékunk alapja. Éppen ezért jobb Asensio is, aki nincs a vonal mellé parancsolva, és lubickol Ceballos is, aki a vártnál is jobban kezdi a szezont. Kroos és Modric is hamar jó formában lesz, kíváncsi vagyok ki lesz a 3. kp-s. Szerintem ez nem is lesz fix, meccsről meccsre változhat.
Nagy pozitívum hogy végre végre a világ legjobb bekkjeihez méltó cserék párosulnak. Odri és Requilon nagyon jól mozognak, biztos hogy nem lesz gond itt. Carvajal jó formában van, Marcelonak viszont gyorsítania kell, hogy utolérje a többieket, illetve hát saját magát... Az egyik nagy félelmem most az ő őszi formája, alulmotiváltnak látom, nagyon rossz volt szerintem tegnap a testbeszéde is... Érdekes volt mennyire hidegen üdvözölték egymást Perezzel a kupa átadáskor.
Navas god modeban tolja, rendesen fel fogja adni a leckét a stábnak, állat módon védett tegnap is néhányszor. De csalódás volt hogy tegnap nem állt be Courtois, jó lett volna bemelegíteni egy két védéssel a tétmeccsek előtt. Így várnia kell, a szezonrajt fontos, most hülyeség lenne Navast kikapni az első meccsekre. Lunint én kölcsönadnám. Lehet jövőre már második számú kapusnak jöhetne vissza, én harmadiknak nem tartanám itt. Az már a kulacshordóval egyenrangú.
Lopi teljesítménye 100as eddig, nagyszerűen megyünk neki az új szezonnak, amit 4 meccs alatt ki lehetett hozni taktikailag és a játék percek elosztásával, a fiatalok felpörgetésével azt megtette. Érdekes volt a fiatalok, tavalyhoz képest mekkora lendülettel mentek neki az általában második félidőknek. Ez remélem azt mutatja, hogy a most vekonynak tűnő keretet is jól fogja használni.
Érdekes hogy mennyire szigorú illetve a játékkal együtt élő edző Ő. Űzte, irányította a meccseken a játékosokat, folyamatosan "komponálta" az elképzeléseit. A nyilatkozatok is jók. A felállásokról még korai, az még sokat fog alakulni.
Én alapvetően optimista vagyok, bár az atigazolasi munka nem jól alakul, érdekes lesz hogyan véglegesedik a keret, ezen most nem aggódok
De Thiago minek?
Kroos, Ceballos, Modric, Isco. Ödegaard is jó lesz, ha jövőre visszajött kölcsönből. Hely sincs neki.
Egyedül egy erősebb vagy gyorsabb, előre is jó játékosnak lenne helye.
Kroos, Ceballos, Modric, Isco. Ödegaard is jó lesz, ha jövőre visszajött kölcsönből. Hely sincs neki.
Egyedül egy erősebb vagy gyorsabb, előre is jó játékosnak lenne helye.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
A Juve elleni meccset láttam teljesen csak.
Többnyire összefoglalókat néztem.
Azok alapján azt kell, hogy mondjam, h inkább a védekezéssel van baj, mintsem a támadásokkal.
Egyébként mi volt ez az Icardis instagram poszt tegnap?? Meg akkor most hogyan is állunk a Thiago ügyben?
Valaki valami?
Többnyire összefoglalókat néztem.
Azok alapján azt kell, hogy mondjam, h inkább a védekezéssel van baj, mintsem a támadásokkal.
Egyébként mi volt ez az Icardis instagram poszt tegnap?? Meg akkor most hogyan is állunk a Thiago ügyben?
Valaki valami?
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Most Kovacic nélkül én is azt mondom jöhetne. Kérdés az, hogy mi lesz a kölcsönszezon után a horváttal.H.E.H.E. írta:igy van, thiago kell nekem is, 100 alatt hozzuk szépen a bájernből.
a baj az, hogy alapember..
Igazából jobban adnám, ha jönne egy szélső(Hazard) CR megüresedett helyére. De sajnos erre nincs sok esély...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa