OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 30., kedd 20:18

de kaptunk, nem olvastad? évente 100k-t osztott ki 15-20 ember közt. :( :( :(

szerk: http://imagerz.com/QE5GX0tvAwMBBA1OEQVQ
that's all folks.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. április 30., kedd 18:55

Galacticos írta:szerintem az a 7 számjegyű mínusz akkora ferdítés hogy sírsz.
kizártnak tartom hogy ne legyen pluszba.
50k körül olyan szervert tudsz bérelni, amiről kb az összes aktív felhasználónak tudta volna video streamelni a meccset. Nem tudom, hogy mire lehet egy ilyen oldalnál milliós nagyságrendben költeni, ráadásul ha a személyzetet nem is kap fizetést.

Gabo
Kedvenc játékosaid: Beckham

HozzászólásSzerző: Gabo » 2013. április 30., kedd 18:50

PEEtör írta:Amúgy ezt a Barcás meg reklámos dolog iránti felháborodást én annyira nem értem...én észre se vettem őket, Adblock plus és ennyi.
Én is így vagyok vele. De ha belegondolunk, egy mezei felhasználót eléggé idegesíthet, hogy Barcás reklám van a legnagyobb magyar madridista oldalon.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2013. április 30., kedd 18:49

Amúgy ezt a Barcás meg reklámos dolog iránti felháborodást én annyira nem értem...én észre se vettem őket, Adblock plus és ennyi.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 30., kedd 18:48

pheco írta:Amit most a madridista fb oldalon kirakott :lol: Kínjában kirakott egy új magyar vetélkedőről videot, ahol szó szerint hülyék vesznek részt. Szegénykém, próbálkozik.
Ha a próbálkozása arra irányul, hogy végleg taccsra tegye az oldalát, akkor remekül csinálja...
Bár végül is a negatív reklám is reklám...

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 30., kedd 18:40

legalább egyre több madridista.hu lájkoló rájön a dolgokra..a poszt alatt elég sok a háborgó. :roll:

szerk: L.Miki megelözött :agree:

L.Miki

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 30., kedd 18:39

Press írta:http://goo.gl/BFfjd Ennyit arról, hogy "igazi madridista" és nem csak egy profitorientált üzletember. Kell a nők lapja café reklám az év legfontosabb meccse előtt két órával, kell a kattintás, kell a pénz. Persze ettől még ő nem keresett a mi cikkeinkkel semmit, sőt milliós veszteségeket termeltünk neki. Tessék, akkor lehet likeolni a nlc -s posztokat! .... :roll:

És most már mindenki szépen lassan kezdi észrevenni a helyzetet és szépen lassan elfog avulni, elfog tűnni a süllyesztőben a sok- sok éve felépített és nagy színvonalnak örvendő oldal, hála egy igen sikeres üzletembernek...

A madridista.hu már a múlté, a madridom. hu pedig a jövőé, ezt jól jegyezze meg Teletipp úr is.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. április 30., kedd 18:35

szerintem az a 7 számjegyű mínusz akkora ferdítés hogy sírsz.
kizártnak tartom hogy ne legyen pluszba.

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 30., kedd 18:35

Press írta:http://goo.gl/BFfjd Ennyit arról, hogy "igazi madridista"
Jézusom,ez már tényleg nagyon gáz. :argue:
Legalább jól leoltották. :mrgreen:

Press

HozzászólásSzerző: Press » 2013. április 30., kedd 18:32

http://goo.gl/BFfjd Ennyit arról, hogy "igazi madridista" és nem csak egy profitorientált üzletember. Kell a nők lapja café reklám az év legfontosabb meccse előtt két órával, kell a kattintás, kell a pénz. Persze ettől még ő nem keresett a mi cikkeinkkel semmit, sőt milliós veszteségeket termeltünk neki. Tessék, akkor lehet likeolni a nlc -s posztokat! .... :roll:
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018

Nzedge

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. április 30., kedd 18:20

Amit most a madridista fb oldalon kirakott
Én már dislike-oltam.. :lol: :mrgreen:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. április 30., kedd 18:16

Amit most a madridista fb oldalon kirakott :lol: Kínjában kirakott egy új magyar vetélkedőről videot, ahol szó szerint hülyék vesznek részt. Szegénykém, próbálkozik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 17:42

http://media1.sulia.com/static/user_ima ... 52c676b4c0
Már trollkodnak. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 30., kedd 17:42

Kérdések az új honlapról topikban megtalálod.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. április 30., kedd 17:41

srácok lemaradtam picit. írt a teletipp egy cikket vagy ha őgy tetszik nyilatkozatot az ő nézőpontjából? merre találom. szívesen elolvasnám.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. április 30., kedd 17:33

flori! az oké, hogy beleölte a pénzét, de ne úgy adja elő magát, hogy mindent neki köszönhetünk... Meg volt alapozva előtte is az oldal hírneve és még ő is bevallotta, hogy miatta jutottunk el idáig. Ha ekkora üzlet ember meg írnok(meg Szent Lélek), akkor egy ilyen nívós oldalnak miért nem tudott normális szponzort találni? Elvileg a statisztikái alapján erre sor kerülhetett volna... Főként az önfényezése undorító a számomra, mert üzemeltetni valamit és JÓL működtetni valamit az más kérdés. Az oldalért tényleg nagy kár. Úgy néz ki rendszerváltástól zárásig lehettem része.(2006ban reggeltem, ha jól emlékszem, de még a régi felületen)
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

fringsquad
Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
Kedvenc csapatod: rm

HozzászólásSzerző: fringsquad » 2013. április 30., kedd 17:33

én sajnálom, h ez lett belőle :( nehezen is hagytam ott a madridistát, de viszont én már úgyvagyok, h inkább ez mint az.
én legtöbbször azért voltam fent madridistán, h egy-egy fórumtémát elolvassak. szóval szerintem, ha nincs fórum az emberek sokat nem maradnak és az elmúlt pár hónapban már a színvonal is csökkent, egyre kevesebb hsz érkezett, emlékszek még régebb egy bajnoki meccsen alatt is több oldalt írtak be az értékeld a legutobbi meccset topicban, ahoz képes idén már csodának számított, ha 2 oldal be lett írva...

jha és, ha jól emlékszek volt egy ilyen cikk talán új év környékén amiben írta, h már tavalyhoz képest romlott a nézettség.. lehet az én memóriám szelektív :mrgreen: szóval ezek után szerintem még többet fog.

Hajrá madridom!
carvajal.bale.vidal.jesé

real_funghi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zamorano

HozzászólásSzerző: real_funghi » 2013. április 30., kedd 17:31

Nem nagyon örülök neki, hogy most elölről kezdődik a műsor, de annyi értelme van, hogy mindenki ismeri mostmár mindkét fél véleményét. Mindenki el tudja dönteni, hogy hol az igazság, nem kell mellé trollkodni sem, önmagáért beszél.

Ez meg kötelező, annak is aki már látta :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 30., kedd 17:23

A mennyiség néha a minőség rovására megy.
Ehhez egy gondolat.
Ő teljesen abban a hitben van, hogy mi ebből meg akarunk gazdagodni. és milyen jól gondolja. :mrgreen:
Komolyra fordítva, magából indul ki, viszont mi nem szeretnénk mást, csak gyorsak és frissek lenni. Vele ellentétben mi nem haszonszerzés céljából csináljuk azt amit.

Ez a kedvencem:
Ti 2.000 Ft-os bérírnkok voltatok nálunk, vagy rosszul emlékszem???
Annyiszor lemondtunk róla, hogy el sem tudjátok képzelni, de csak küldözgette. Most már látom, hogy miért, hogy legyen mit felhozni, mint ahogy azt is, hogy a kiválásomkor kiszámolta, hogy mennyibe kerültem neki az ott eltöltött időm alatt neki. :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 30., kedd 17:19

A mennyiség néha a minőség rovására megy. :roll:

Vissza: