Tottinho írta:Jó olvasni, hogy páran ezt a tegnapi teljesítményt "nem volt ez olyan rossz" meg hasonló jelzőkkel illetik
Csak hogy ez már nem egy felkészülési meccs volt, hanem egy DÖNTŐ, az Atletico ellen, ahol 4!!!! gólt kaptunk... ezt nálam úgy nevezik, hogy szar... nem pedig "nem voltunk olyan rosszak".
Valóban, a 4 kapott gól elkeserítő, de egészen Marcelo zseniális megoldásáig, ami után 2-2 lett, jobb volt a Real. Helyenként nagyon biztató volt a játék és simán jobbak voltunk, mint az Atletico. Elképesztő egyéni hibák sorozatának köszönhető, hogy 4-2 lett a végeredmény.
Az első gólnál Varane, Ramos és Navas is hibázott, a másodiknál Marcelo fogalmam sincs mit akart elérni azzal a mozdulattal, Navas meg mellényúlt a labdának. A harmadik gólt már meg sem említem, az NB 1-ben látunk hasonló dolgokat a védőktől. Innentől meg már nem volt visszaút, teljesen szétesett a csapat és jött is a negyedik.
Én azzal sem értek egyet, hogy Casemiro lecserélése akkora hiba lett volna. Volt 2-3 szép szerelése, de egyébként szinte semmit nem tett hozzá a meccshez. Volt legalább ugyanennyi amatőr labdavesztése is. Szerintem a cserék jók voltak, kivéve a negyediket. Mayoraltól a falra mászok, egy hatalmas nulla az ember ezen a szinten. Vinicius jöhetett volna, már most háromszor jobb játékos, mint az öreg Borja.
A játékunk sokat fog javulni, mert ez a rengeteg egyéni hiba és pontatlanság nem fog egész szezonban jelentkezni, ebben biztos vagyok. Nekem sokkal jobban tetszik ez a fajta foci, mint amit az elmúlt években láthattunk (kontrák, beadások tömkelege). Idő kell, amíg a játékosok átállnak, főleg erősebb csapatok ellen lesz nehéz még egy darabig, de szerintem a kis csapatokat simán veri fogjuk már az elejétől kezdve.
Azt se felejtsük el, hogy az Atletico TOP5-ös csapat, évek óta együtt vannak, nem váltottak edzőt. Nálunk meg most kezdődött meg egy teljes átalakulás mind játékosok, mind pedig taktika tekintetében.
Egy csatár kell még, mert Benzema egyedül nem tudja lehozni az egész szezont, Mayoral és De Tomas pedig egyértelműen nem üti meg szintet. Én Icardit vagy Rodrigot hoznám, ha 100 alatt hozható valamelyik. Benzema jó lesz, de kell egy megfelelő alternatíva, ha ég a ház vagy ha a francia lesérül.