Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
Re: Taktikai háború (Legyél Lopetegui)
Ceballos tökéletesen beleillik Lopetegui játékába. Megkapja a labdát és már adja is tovább azután bemozdul a következő passzsávba hogy kapja a labdát és tegye tovább. Zseniális a tag. Remekül beleillene Pep játékába is.
Ő egyáltalán nem lassítja a játékot. Míg Isco rengetegszer totyog, forgolódik, belemegy felesleges cselekbe.
Ceba tavaly szinte semmit se játszott. Nagyon bizakodó vagyok vele kapcsolatban. Látszik hogy van esze a focihoz, gyorsan is gondolkodik már csak a mélységi passzok kellenek tőle, ahogy ezt tette az u21es ebn is.
Amúgy nekem nagyon tetszett a meccs. Volt stabilitása a csapatnak és a kpn se rohangáltak át mint zidane alatt. Egyértelműen látszik, hogy a csapat még nincs kész. Közel sem. Sokan össze vissza helyezkednek. Szokni kell a csapatnak ezt a játékstílust.
Ő egyáltalán nem lassítja a játékot. Míg Isco rengetegszer totyog, forgolódik, belemegy felesleges cselekbe.
Ceba tavaly szinte semmit se játszott. Nagyon bizakodó vagyok vele kapcsolatban. Látszik hogy van esze a focihoz, gyorsan is gondolkodik már csak a mélységi passzok kellenek tőle, ahogy ezt tette az u21es ebn is.
Amúgy nekem nagyon tetszett a meccs. Volt stabilitása a csapatnak és a kpn se rohangáltak át mint zidane alatt. Egyértelműen látszik, hogy a csapat még nincs kész. Közel sem. Sokan össze vissza helyezkednek. Szokni kell a csapatnak ezt a játékstílust.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
wZoLee7 írta:Fogalmam sincs mit lattatok tegnap Ceballosban, leginkabb rohangalt fel le es ennyi. Isco tobbet es jobban vedekezett, elore a passzai jobbak voltak, a labdat is jobban tartotta meg, szoval tenyleg nem ertem miven volt jobb Ceba tegnap
Semmiben, elképesztően súlytalan és gyenge volt. Isco és Ceba is.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Fogalmam sincs mit lattatok tegnap Ceballosban, leginkabb rohangalt fel le es ennyi. Isco tobbet es jobban vedekezett, elore a passzai jobbak voltak, a labdat is jobban tartotta meg, szoval tenyleg nem ertem miven volt jobb Ceba tegnap
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem osszessegeben tetszett a csapat tegnap. Kapott gol nelkuli meccs jo jel. A labdabirtoklas is joval magasabb az eddigieknel, sokszor jol johet ez meg.
Egyedul ket dolog aggaszt, az igazolasok hianya(Hazard es egy csatar) illetve Isco jateka. Kozeppalyan harmadikkent sem megy neki es a tamadoharmadban szelen sem. Kozeprol Ceba, szelrol meg Ase kifogja hamar szoritani, ha igy folytatja.
Egyedul ket dolog aggaszt, az igazolasok hianya(Hazard es egy csatar) illetve Isco jateka. Kozeppalyan harmadikkent sem megy neki es a tamadoharmadban szelen sem. Kozeprol Ceba, szelrol meg Ase kifogja hamar szoritani, ha igy folytatja.
Az a baj, hogy eddig Lopetegui kinevezése pont azt a statikus, direktséget nélkülöző játékot hozza, mint amit vártunk néhányan.
azért volt tonna számra onetap gólja ronaldonak.... ha van aki érzi a betöréseket berobbanásokat akkor érkezni is fognak oda a labdák de jelenleg nincs ilyen emberünk.Ha nem látjátok, hogy sok-sok éve nem az a Madrid játéka, hogy a legelső ember robbanjon a kapu elé és nyomják labdával, hogy mindent bepiszkáljon.. Tök mindegy, hogy Mayoral vagy Lewandowski lesz ott, nem ez a feladat.
dikk milyen kezdőt tolt fel El Lopo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
A motiváltság rész butaság, még ha Marcelo unott képéről írnád azt mondom csak csak, de szerintem mostanra senkinél nincs motiváltság beli probléma. Percek meg ugyan úgy kellenek egy Balenak, Benzemanak, Modricnak, Isconak, mindenkinek. Formába kell jönni, pont hogy most a legjobb kezdőt kell felpakolni, simán győzni és önbizalmat szerezni.Torquemada írta:Ez igaz. Magam is csak Vinivel együtt játszatnám. Másrészt viszont a percek neki is kellenek, és inkább most dobnám be, mint a topcsapatok ellen. Ráadásul ő még tud hova fejlődni, és úgy kívülről úgy tűnik, hogy jobban is élvezi a játékot, motiváltabb is, mint Isco. De lepjen meg utóbbi, én örülnék a legjobban, ha végre olyan igazi karmester lenne, mint a válogatoittban.
Vinicius meg jó lenne látni tétmeccsen de mind tudjuk, nem valószínű h játszani fog. Alap hármasunk ha Asensioval toljuk akkor alternatíva ként ott van balra Isco. Előbb kerül játékba LV és Mayoral is, már pedig három támadó nem lesz becserélve. Abba meg jelenleg bele sem akarok gondolni, hogy Bale lesérül
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Ez igaz. Magam is csak Vinivel együtt játszatnám. Másrészt viszont a percek neki is kellenek, és inkább most dobnám be, mint a topcsapatok ellen. Ráadásul ő még tud hova fejlődni, és úgy kívülről úgy tűnik, hogy jobban is élvezi a játékot, motiváltabb is, mint Isco. De lepjen meg utóbbi, én örülnék a legjobban, ha végre olyan igazi karmester lenne, mint a válogatoittban.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- wZoLee7
Ceba az ég világon semmivel sem volt jobb mint Isco vagy más támadóbb kp-sünk az atma ellen is látszott
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én is amellett vagyok, hogy a két nagy elvágyódót, Modricot meg Marcit, csak úgy miheztartás végett, a kispadra ültetném az első fordulóban. Ha ég a ház, a félidőben jöhetnek, ha sima, akkor meg én lennék a nagy edző utólag, hogy ki mertem hagyni őket. Win-win Lopinak.
Viniciust szívesen látnám, de csak Cebával együtt, nekem a nyári meccseken úgy tűnt, hogy jól megértik egymást.
Iscot nem szeretem, nem győzött meg eddig, nagyobb dolog, hogy az előző három edzőt sem. Lopi viszont szerelmes bele, kezdeni fog sajnos. Csak bízhatunk benne, hogy végre megembereli már magát.
Karimtól gólt várok, jó passzban van, Bélától meg kb. 20 perc jó játékot, aztán meg a szokásos 70 perc bújócskát.
Viniciust szívesen látnám, de csak Cebával együtt, nekem a nyári meccseken úgy tűnt, hogy jól megértik egymást.
Iscot nem szeretem, nem győzött meg eddig, nagyobb dolog, hogy az előző három edzőt sem. Lopi viszont szerelmes bele, kezdeni fog sajnos. Csak bízhatunk benne, hogy végre megembereli már magát.
Karimtól gólt várok, jó passzban van, Bélától meg kb. 20 perc jó játékot, aztán meg a szokásos 70 perc bújócskát.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- mocsok
En felraknam a legbaszobb kezdot, jo lenne idén nem leszakadni mar a legelején.
- wZoLee7
Nálam sem Asensio sem Marcelo nem kezdene, meghúznám a váratlant és bedobnám a kezdőbe a kis brazilt. A getafe védekezni fog, ha Asensioval akarjuk megbontani a védelmet akkor kb reggelig mehet majd a meccs sem jutunk el a kapuig. Modricot sem kezdetném, pihenjenek még
marcelot én sem kezdetném. ez a getafe nem szabad hogy nagy falat legyen. ő meg úgy is panaszkodott hogy éppen csak visszajöttek szabiról és máris éles meccs van... pihenjen
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Marcelo helyett megnézném mit tud Reguilon élesben.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Courtois
Carvajal Varane Ramos Marcelo
Modric Kroos Ceballos
Bale Benzema Asensio
Ez lenne estere a kezdom. Cserekent meg bedobnam Vinit.
Carvajal Varane Ramos Marcelo
Modric Kroos Ceballos
Bale Benzema Asensio
Ez lenne estere a kezdom. Cserekent meg bedobnam Vinit.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Csabi írta:na akkor a keret alapján őgy néz ki tomikának, ödibumbinak meg pávagyereknek meszeltek
hála az égnek.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
na akkor a keret alapján őgy néz ki tomikának, ödibumbinak meg pávagyereknek meszeltek
Nem, elso bajnoki elott illet brnevezni az elerheto jatekosokat.RealAsensio írta:Akkor kijelenthető, hogy a keret végleges?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Akkor kijelenthető, hogy a keret végleges?