Serie A
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Serie A
Mindenestre nagyon fura úgy meccset nézni, h C-t nem kopik, hanem dicsérik. Magasztalják. Nem ezt szoktam meg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mester77 2018. augusztus 18., szombat 18:22-kor.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Utóljára talán úgy 2005/06ban ültem le egy olasz bajnokira a tv elé.mit ne mondjak van iram
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Adidas amugy zenialis, ugyanilyen melegitot csinalt teljesen a Nike kb 7 eve, van is belole, szurke, nrm vallnal hanem lejjebb osszevart, a nyaka is ilyen, igazan kreativ
Khedira meg tavaly is vallalta asszem az elso gol megszerzeset. (vagy 2 eve) elso fordulokban szerzett is tobb golt. Ettol meg tartom amit mondtam
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Mester77
Odanezz. A herceg
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Dekár ,hogy nem a spanyolok kerültek a digihez.
Cé meg ebben a szerelésben.pfej.
Cé meg ebben a szerelésben.pfej.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Tenyleg ott van Salec, "CR7 Welcome to Digisport" feliratos poloban
Mandzu jo, de o is annyit dolgozik mezonyben mar, hogy nem biztos , hogy odaerne mindig a kapu ele. Ettol fuggetlenul elferne a Realban jelen helyzetben.
Galakezdonek csak Khedira miatt nem mondanam, ot Can szerintem/remelhetoleg kiszoritja, + valahogy 433 lesz Matuidivel, mert ezen a kpn egy jobb csapat siman atmegy.
Mandzu jo, de o is annyit dolgozik mezonyben mar, hogy nem biztos , hogy odaerne mindig a kapu ele. Ettol fuggetlenul elferne a Realban jelen helyzetben.
Galakezdonek csak Khedira miatt nem mondanam, ot Can szerintem/remelhetoleg kiszoritja, + valahogy 433 lesz Matuidivel, mert ezen a kpn egy jobb csapat siman atmegy.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha jól látom 4-2-3-1 lesz a juvenél, CR középen. Ez tekinthető sztem a gálakezdőnek.
Kövezzetek meg, de Mandzukicsot nem lett volna rossz megszerezni.
Kövezzetek meg, de Mandzukicsot nem lett volna rossz megszerezni.
Marci77 írta:Eddig is ott volt a SeriaA, es azt Baumstark meg Haraszti vezette inkabb Feher Csabaval meg Juhar Tomival. Most is ők lesznek többet, Baumstark mondjuk besz*pta, mert szerintem az olasz bajnokság miatt ment át a Spílerhez, közben meg maradt a DiginBBeno írta:azt nagyon adnam. roncit nezhetem es a salec lehel dodi trio szakert hozza az mar patent
nalatod. errol beszeltem. ahol ronaldo van ott salec isMonoki Lehel: Ott maradt ahol a helye van
Kora este érkezünk Cristiano Ronaldo bemutatkozó mérkőzésével
17.30-Chievo-Juventus ÉLŐ, DS1
20.10-Lazio-Napoli ÉLŐ, DS1
Juhár Tamással és Sallói Istvánnal várok mindenkit
- dzsi91
Nekem meccsboxon azt írja 18 órától Chievo-Céronaldo meccs lesz a digisport 1-en. Igaz vagy hamis?
pedig kell ha nezni akarod. nem holnap lesz megoldas erre.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Mivel nálunk Digi van igazán belehúzhatnának.M1Ö írta:Elvileg őszre tervezik. Aztán gyakorlatban általába csúszik minden.V. Mester 77 írta:És ez mikor dől el?
Nincs kedvem holnap este streamet vadászni, mint a jó kis kolis években.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igen, mert kavarodások vannak. A román digiből kikerül a tv2 csoport, ezért is kerül be a magyarba a spíler. Gondolom még mennek az egyeztetések, tárgyalások. Aztán hátha hamarabb dűlőre jutnak. Tényleg jó lenne, ha csak pár fordulót kéne streamelni.Realista24 írta: Őszre? Kapjak be.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
tudom hogy ott volt a digin...
de mivel salec imadja ronaldot hatha megvarialtak kicsit hogy tobbet legyen bent. pl juve meccseken. de tobbszor volt lehel is olaszokon.
de mivel salec imadja ronaldot hatha megvarialtak kicsit hogy tobbet legyen bent. pl juve meccseken. de tobbszor volt lehel is olaszokon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Őszre? Kapjak be.M1Ö írta:Elvileg őszre tervezik. Aztán gyakorlatban általába csúszik minden.V. Mester 77 írta:És ez mikor dől el?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
Eddig is ott volt a SeriaA, es azt Baumstark meg Haraszti vezette inkabb Feher Csabaval meg Juhar Tomival. Most is ők lesznek többet, Baumstark mondjuk besz*pta, mert szerintem az olasz bajnokság miatt ment át a Spílerhez, közben meg maradt a DiginBBeno írta:azt nagyon adnam. roncit nezhetem es a salec lehel dodi trio szakert hozza az mar patent
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Elvileg őszre tervezik. Aztán gyakorlatban általába csúszik minden.V. Mester 77 írta:És ez mikor dől el?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
azt nagyon adnam. roncit nezhetem es a salec lehel dodi trio szakert hozza az mar patent
- Mester77
M1Ö írta:És belsős infók szerint további jó hírek várhatók. Kedvenc mikulásunk kicsit túl tolta a költekezést a tv-s jogokkal, ezért sem fért bele neki a serie a. Amit a digi szívesen átvett, de plusz egy feltétellel. Hogy kapják mellé a spílereket is. Úgyhogy ha minden igaz (márpedig ez a marad az olasz liga a digin is igaz volt) a digiseknek sem kell aggódni, lehet nézni az angol és spanyol bajnokságot is.
És ez mikor dől el?
Ugyis jelentettek be a bookon, hogy a legjobb spiler nalunk lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K