Cr beindíthat valamit de ez a keret lófasz nem bl győztes alapanyag.Nagyon elvannak tévedve a juventus szurkolói és maga a klub akik szerint Cr volt a hiányzó láncszem.Mármint ő fasza láncszem lehet de ilyen kp-val meg ilyen fgy Cuadradokkal valami elképesztőt kéne menjenek a bl-ben és Cr is legalább a 28-9 éves formáját kéne hozza.
Én szerintem összejöhet a bl nekik a következő években, de idén nagyon erőn felül kéne nyomni. Nekünk is hány év volt amíg összeálltak a dolgok a csúcs Cr-el meg a csapattal.És velünk ellentétben a juvét sürgeti az idő aztán még ott van,hogy ők az elit legnagyobb lúzercspata,simán bukhatnak megint egy döntőben.
Ha kiesünk szorítok Cr-nek de idén bl győzelmet várni tőle és ilyen arcoktól elég faszság a juvénál.(legalább is a szurkolóknál) Mondjuk ez jellemző,hogy más szurkolók nem nagyon képesek felmérni,hogy egy Ramos mennyire más univerzum mint chiellni vagy Modric és pjanic stb... a csoatevységről nem is beszélve ami nálunk volt olyan soha nem volt a juvénál de a szurkolók meg jellemzően abban a tudatban élnek,hogy a Real csak sztárok gyülekezete az övék meg valami hatalmas család.
Ebbe a hígfosba amit alig bírtam végignézni simán le lehet épülni,majd lövi a gólokat zsákszámra kocogva aztán a bl-re meg nem fog tudni visszapörögnk.
És akkor arról nem is beszéltünk,hogy mi a terv, mert jó foci ott nem lesz a korlátolt képességek miatt, Cr-el viszont a szokásos Juve focit sem kéne játszani mert azért kár volt oda vinni.
Na mind1,még a következő meccsüket megnézem de ha ott is ez lesz hazain akkor ez nekem nem fog menni.Majd a bl meccseiket nézem
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams