Es ha 33, akkor mivan? Hol lennenk ha 31 lenne es keptelen lenne evek ota meccseket eldonteni a Bl-ben? Amugy sem egy 8 eves szerzodest akart kicsikarni. Kb egy vagy max ket szezon erejeig lett volna meg itt a nagy loveert, amit marketingben visszahoz, mert meg mindig o a legnagyobb brand a jatekosok kozott. Lattuk is a 45ezres stadiont vasarnap. Nyilvan nem az lesz az alap innentol kezdve, de azert jelzeserteke mindenkeppen van. Perezt meglehet erteni, hogy nem akarta, hogy egy jatekos diktaljon. De Ronaldot is, hogy 1,5 ev alatt nem sikerult megvalositani az allitolagosan beigert emelest. Aztan mindketten rauntak.Babinho írta: Messivel meg hiába jön bárki. Ő fiatalabb, pech. Ronaldo is volt amikor jobban keresett Messinél (pár hónapig ). Egy 33 évesnél már nem lehet a licitet a végtelenségig vinni.
Ez van. Ő nem ezt kérte, Perez meg ezt adta.
Először nem kapta meg a benyalást, le is lépett. Jó ez így mindenkinek.
Cristiano Ronaldo
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Cristiano Ronaldo
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Ennyi a lényeg, bár nem lep meg, hogy a fórum fele két hónap alatt elfelejtette, mit tett értünk a portugál.füst írta: Sajnálom hogy elment, de háborogni nem tudok miatta, mert amíg nálunk volt, példátlan munkát végzett.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ennél azért többről van szó, ugyanis lényegesen jobb feltételekkel kötött ott szerződést. Nem hiszem hogy sokat kellett hülyíteni, ő is láthatta hogy amott több marad a zsebében, alapból többet kap, nempláne még a reklámbevételein sem kell osztoznia.Kerlon írta:C-t behülyítette a Mendes maffia, semmi másról nem szólt ez az igazolás. A bemutatásán a feje elmondott mindent, jobban erőlködött, mint 3 meccses góltalansági széria után.
Megérte neki váltania, anyagilag mindenképp, szerintem szakmailag is, 35+ korral könnyebb a Juvénál kezdő maradni mint a Realban, kupák ugyanúgy jönnek, itt meg már mindent elért, szóval miér ne?
Sajnálom hogy elment, de háborogni nem tudok miatta, mert amíg nálunk volt, példátlan munkát végzett.
C-t behülyítette a Mendes maffia, semmi másról nem szólt ez az igazolás. A bemutatásán a feje elmondott mindent, jobban erőlködött, mint 3 meccses góltalansági széria után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Hát igen, amikor az adóhatóságos story kiderült, akkor is jöttek a hírek, hogy C több támogatást várna a klubtól...Na az se hátbaveregetésről szólt gyanítom.CS0ki írta:Érdekes, hogy a fociban a megbecsülést valahogy mindig pénzben mérik.Vagy a megbecsules hianya zavarta. Engem is zavarna, ha a legnagyobb rivalisom ketszer annyit keresne, ugy, hogy en nyerek zsinorban 3 BL-t.
Messivel meg hiába jön bárki. Ő fiatalabb, pech. Ronaldo is volt amikor jobban keresett Messinél (pár hónapig ). Egy 33 évesnél már nem lehet a licitet a végtelenségig vinni.
Ez van. Ő nem ezt kérte, Perez meg ezt adta.
Először nem kapta meg a benyalást, le is lépett. Jó ez így mindenkinek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Meg valahogy Messit sem láttam duzzogni az Adidasnál, hogy Cé bezzeg 1 milliárdos szerződést kapott.CS0ki írta:Érdekes, hogy a fociban a megbecsülést valahogy mindig pénzben mérik.Vagy a megbecsules hianya zavarta. Engem is zavarna, ha a legnagyobb rivalisom ketszer annyit keresne, ugy, hogy en nyerek zsinorban 3 BL-t.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érdekes, hogy a fociban a megbecsülést valahogy mindig pénzben mérik.Vagy a megbecsules hianya zavarta. Engem is zavarna, ha a legnagyobb rivalisom ketszer annyit keresne, ugy, hogy en nyerek zsinorban 3 BL-t.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Hat ja...olyan ez kb mint a vallas. Az ember kulon kulon meghallgatja a feleket es az az erzese hogy mindket esetben a "masik" az oka mindennek kozben meg a legtobb esetben egyik sem hibatlan csak vannak jol lathato okok es kevesbe lathato okozatok. Az igazsagnak mindig tobb oldala/olvasata van es nem is nagyon fogjuk megtudni mi is volt valojaban. Az en szememben az tortent hogy Perez nem akarta egyreszt hogy a klubb fole nojjon mint Messi masreszt meg anyagilag is abszurd lett volna egy tobb eves zsiros szerzodest adni. Ezzel nem azt mondom hogy Perez szent es artatlan de nagyreszt CR dontese volt ez. O volt a vezerbika, nem tetszett neki igy sem a dolog es lepett. CR anyagilag jol jart innentol ne mutogasson vissza hanem elvezze ami meg hatra van. Nagyon ugy fest hogy az anyagiakat helyezte eloterbe, ez is rendben van. Masreszt lassan kezd uncsi lenni hogy itt CRzunk mikor o mar mast boldogit.Raúlito írta:Nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen történeteknek mindig két verziója van és nem tudhatjuk melyik az igaz... A Ronaldo távozása körüli diskurzus - mivel senki nem lát be a színfalak mögé - helyenként itt a csoportban és másutt is, leegyszerűsítő és egyoldalú magyarázatokat szült, melyek szerint Pérez a "hibás" a transzfer megtörténte miatt és a portugál klasszis a makulátlan, aki csak (anyagi) megbecsülésre vágyott... Valószínűleg nem egy adott ok vagy érdek, hanem okok és érdekek láncolata vezetett a távozáshoz.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En a könyvre irtam.BBeno írta:inkább neki hiszek és kerekebb az a történet mint a perez védő sajtóé. túl sok véletlen egybeesés történt ezen a nyáron hogy ezt megegyem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen történeteknek mindig két verziója van és nem tudhatjuk melyik az igaz... A Ronaldo távozása körüli diskurzus - mivel senki nem lát be a színfalak mögé - helyenként itt a csoportban és másutt is, leegyszerűsítő és egyoldalú magyarázatokat szült, melyek szerint Pérez a "hibás" a transzfer megtörténte miatt és a portugál klasszis a makulátlan, aki csak (anyagi) megbecsülésre vágyott... Valószínűleg nem egy adott ok vagy érdek, hanem okok és érdekek láncolata vezetett a távozáshoz.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én egyiknek se hiszek. És nem is vagyok már rá kíváncsi utólag,hogy mi volt. Cr-el való összetűzés még valahol érthető is,nehéz figura.De azért Zidanera tényleg kiváncsi lennék,hogy mi a fasz volt ott,bár ki tudom következtetni.
Az a juve elleni meccs is jövőre minek.Búcsúzni akkor kell amikor elmész nem pedig évekkel később visszajönni,hogy amúgy én lépten császtok. Raulnál se tetszett.Erőltetett,mit búcsúztassak azon aki már évek óta elment.
Az a juve elleni meccs is jövőre minek.Búcsúzni akkor kell amikor elmész nem pedig évekkel később visszajönni,hogy amúgy én lépten császtok. Raulnál se tetszett.Erőltetett,mit búcsúztassak azon aki már évek óta elment.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én meg inkább Pereznek hiszek.
Na akkor most mi van??
Na akkor most mi van??
inkább neki hiszek és kerekebb az a történet mint a perez védő sajtóé. túl sok véletlen egybeesés történt ezen a nyáron hogy ezt megegyem
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja. Te el is hiszed majd minden betűjét. De ettől meg nem lesz igaz feltétlenül.BBeno írta:én csak azt remélem hogy egyszer ha leteszi akkor írat egy könyvet és leírja hogy valójában mi történt. nem ilyen klub által megírt protokoll búcsút...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Es ez mit mondott el azonkívül hogy egy retardált?BBeno írta:testőrének az instasztorija mindent elmondott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
én csak azt remélem hogy egyszer ha leteszi akkor írat egy könyvet és leírja hogy valójában mi történt. nem ilyen klub által megírt protokoll búcsút...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Vagy a megbecsules hianya zavarta. Engem is zavarna, ha a legnagyobb rivalisom ketszer annyit keresne, ugy, hogy en nyerek zsinorban 3 BL-t. Plane ha Perez beigerte a fizu emelest 2 BL gyozelemmel ezelott, aztan azota meg a kivasarlasi arat is levittek 1 milliardrol. En abban hiszek, hogy ZZ tavozasa is ennek es meg par hasonlo dontesnek “koszonheto”. Ce tavozasa, kapus igazolasa, Neymar hajkuraszasa... De persze Ronaldo anyagilag jobban jart a Juveban, mintha itt megkapott volna netto 40-50 milliot. De szerintem Perez cseszte el, 1 evre siman megert volna meg annyi penzt.Realista24 írta: A pénzt választotta, mert etetni kell a gyerekeket, nem mintha nem lenne elég neki már.
Beavatod az átlag embereket is?BBeno írta:testőrének az instasztorija mindent elmondott.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
testőrének az instasztorija mindent elmondott.