Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 22., szerda 10:42

Babinho írta: Messivel meg hiába jön bárki. Ő fiatalabb, pech. Ronaldo is volt amikor jobban keresett Messinél (pár hónapig :lol: ). Egy 33 évesnél már nem lehet a licitet a végtelenségig vinni.
Ez van. Ő nem ezt kérte, Perez meg ezt adta.
Először nem kapta meg a benyalást, le is lépett. Jó ez így mindenkinek.
Es ha 33, akkor mivan? Hol lennenk ha 31 lenne es keptelen lenne evek ota meccseket eldonteni a Bl-ben? Amugy sem egy 8 eves szerzodest akart kicsikarni. Kb egy vagy max ket szezon erejeig lett volna meg itt a nagy loveert, amit marketingben visszahoz, mert meg mindig o a legnagyobb brand a jatekosok kozott. Lattuk is a 45ezres stadiont vasarnap. Nyilvan nem az lesz az alap innentol kezdve, de azert jelzeserteke mindenkeppen van. Perezt meglehet erteni, hogy nem akarta, hogy egy jatekos diktaljon. De Ronaldot is, hogy 1,5 ev alatt nem sikerult megvalositani az allitolagosan beigert emelest. Aztan mindketten rauntak.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2018. augusztus 22., szerda 10:16

füst írta: Sajnálom hogy elment, de háborogni nem tudok miatta, mert amíg nálunk volt, példátlan munkát végzett.
Ennyi a lényeg, bár nem lep meg, hogy a fórum fele két hónap alatt elfelejtette, mit tett értünk a portugál.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: füst » 2018. augusztus 22., szerda 10:10

Kerlon írta:C-t behülyítette a Mendes maffia, semmi másról nem szólt ez az igazolás. A bemutatásán a feje elmondott mindent, jobban erőlködött, mint 3 meccses góltalansági széria után.
Szerintem ennél azért többről van szó, ugyanis lényegesen jobb feltételekkel kötött ott szerződést. Nem hiszem hogy sokat kellett hülyíteni, ő is láthatta hogy amott több marad a zsebében, alapból többet kap, nempláne még a reklámbevételein sem kell osztoznia.
Megérte neki váltania, anyagilag mindenképp, szerintem szakmailag is, 35+ korral könnyebb a Juvénál kezdő maradni mint a Realban, kupák ugyanúgy jönnek, itt meg már mindent elért, szóval miér ne?

Sajnálom hogy elment, de háborogni nem tudok miatta, mert amíg nálunk volt, példátlan munkát végzett.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 22., szerda 9:57

C-t behülyítette a Mendes maffia, semmi másról nem szólt ez az igazolás. A bemutatásán a feje elmondott mindent, jobban erőlködött, mint 3 meccses góltalansági széria után.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. augusztus 22., szerda 9:56

CS0ki írta:
Vagy a megbecsules hianya zavarta. Engem is zavarna, ha a legnagyobb rivalisom ketszer annyit keresne, ugy, hogy en nyerek zsinorban 3 BL-t.
Érdekes, hogy a fociban a megbecsülést valahogy mindig pénzben mérik. :hmmm:
Hát igen, amikor az adóhatóságos story kiderült, akkor is jöttek a hírek, hogy C több támogatást várna a klubtól...Na az se hátbaveregetésről szólt gyanítom.
Messivel meg hiába jön bárki. Ő fiatalabb, pech. Ronaldo is volt amikor jobban keresett Messinél (pár hónapig :lol: ). Egy 33 évesnél már nem lehet a licitet a végtelenségig vinni.
Ez van. Ő nem ezt kérte, Perez meg ezt adta.
Először nem kapta meg a benyalást, le is lépett. Jó ez így mindenkinek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 22., szerda 9:44

CS0ki írta:
Vagy a megbecsules hianya zavarta. Engem is zavarna, ha a legnagyobb rivalisom ketszer annyit keresne, ugy, hogy en nyerek zsinorban 3 BL-t.
Meg valahogy Messit sem láttam duzzogni az Adidasnál, hogy Cé bezzeg 1 milliárdos szerződést kapott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. augusztus 22., szerda 9:41

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2018. augusztus 22., szerda 7:36

Raúlito írta:Nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen történeteknek mindig két verziója van és nem tudhatjuk melyik az igaz... A Ronaldo távozása körüli diskurzus - mivel senki nem lát be a színfalak mögé - helyenként itt a csoportban és másutt is, leegyszerűsítő és egyoldalú magyarázatokat szült, melyek szerint Pérez a "hibás" a transzfer megtörténte miatt és a portugál klasszis a makulátlan, aki csak (anyagi) megbecsülésre vágyott... Valószínűleg nem egy adott ok vagy érdek, hanem okok és érdekek láncolata vezetett a távozáshoz.
Hat ja...olyan ez kb mint a vallas. Az ember kulon kulon meghallgatja a feleket es az az erzese hogy mindket esetben a "masik" az oka mindennek kozben meg a legtobb esetben egyik sem hibatlan csak vannak jol lathato okok es kevesbe lathato okozatok. Az igazsagnak mindig tobb oldala/olvasata van es nem is nagyon fogjuk megtudni mi is volt valojaban. Az en szememben az tortent hogy Perez nem akarta egyreszt hogy a klubb fole nojjon mint Messi masreszt meg anyagilag is abszurd lett volna egy tobb eves zsiros szerzodest adni. Ezzel nem azt mondom hogy Perez szent es artatlan de nagyreszt CR dontese volt ez. O volt a vezerbika, nem tetszett neki igy sem a dolog es lepett. CR anyagilag jol jart innentol ne mutogasson vissza hanem elvezze ami meg hatra van. Nagyon ugy fest hogy az anyagiakat helyezte eloterbe, ez is rendben van. Masreszt lassan kezd uncsi lenni hogy itt CRzunk mikor o mar mast boldogit.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 22., szerda 7:04

BBeno írta:inkább neki hiszek és kerekebb az a történet mint a perez védő sajtóé. túl sok véletlen egybeesés történt ezen a nyáron hogy ezt megegyem
En a könyvre irtam.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2018. augusztus 21., kedd 23:22

Nem szabad elfelejteni, hogy az ilyen történeteknek mindig két verziója van és nem tudhatjuk melyik az igaz... A Ronaldo távozása körüli diskurzus - mivel senki nem lát be a színfalak mögé - helyenként itt a csoportban és másutt is, leegyszerűsítő és egyoldalú magyarázatokat szült, melyek szerint Pérez a "hibás" a transzfer megtörténte miatt és a portugál klasszis a makulátlan, aki csak (anyagi) megbecsülésre vágyott... Valószínűleg nem egy adott ok vagy érdek, hanem okok és érdekek láncolata vezetett a távozáshoz.
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. augusztus 21., kedd 23:10

Én egyiknek se hiszek. És nem is vagyok már rá kíváncsi utólag,hogy mi volt. Cr-el való összetűzés még valahol érthető is,nehéz figura.De azért Zidanera tényleg kiváncsi lennék,hogy mi a fasz volt ott,bár ki tudom következtetni.

Az a juve elleni meccs is jövőre minek.Búcsúzni akkor kell amikor elmész nem pedig évekkel később visszajönni,hogy amúgy én lépten császtok. :lol: Raulnál se tetszett.Erőltetett,mit búcsúztassak azon aki már évek óta elment.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. augusztus 21., kedd 22:49

Én meg inkább Pereznek hiszek.

Na akkor most mi van??

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 21., kedd 22:38

inkább neki hiszek és kerekebb az a történet mint a perez védő sajtóé. túl sok véletlen egybeesés történt ezen a nyáron hogy ezt megegyem
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 21., kedd 22:33

BBeno írta:én csak azt remélem hogy egyszer ha leteszi akkor írat egy könyvet és leírja hogy valójában mi történt. nem ilyen klub által megírt protokoll búcsút...
Ja. Te el is hiszed majd minden betűjét. De ettől meg nem lesz igaz feltétlenül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 21., kedd 22:33

BBeno írta:testőrének az instasztorija mindent elmondott.
Es ez mit mondott el azonkívül hogy egy retardált?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 21., kedd 22:21

én csak azt remélem hogy egyszer ha leteszi akkor írat egy könyvet és leírja hogy valójában mi történt. nem ilyen klub által megírt protokoll búcsút...

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2018. augusztus 21., kedd 22:17

Realista24 írta: A pénzt választotta, mert etetni kell a gyerekeket, nem mintha nem lenne elég neki már.
Vagy a megbecsules hianya zavarta. Engem is zavarna, ha a legnagyobb rivalisom ketszer annyit keresne, ugy, hogy en nyerek zsinorban 3 BL-t. Plane ha Perez beigerte a fizu emelest 2 BL gyozelemmel ezelott, aztan azota meg a kivasarlasi arat is levittek 1 milliardrol. En abban hiszek, hogy ZZ tavozasa is ennek es meg par hasonlo dontesnek “koszonheto”. Ce tavozasa, kapus igazolasa, Neymar hajkuraszasa... De persze Ronaldo anyagilag jobban jart a Juveban, mintha itt megkapott volna netto 40-50 milliot. De szerintem Perez cseszte el, 1 evre siman megert volna meg annyi penzt.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 21., kedd 22:15

katt.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 21., kedd 22:12

BBeno írta:testőrének az instasztorija mindent elmondott.
Beavatod az átlag embereket is?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. augusztus 21., kedd 22:09

testőrének az instasztorija mindent elmondott.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: