Spanyol bajnokság
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Én azt mondom, érthető koncepciónak tartom, hogy az új edző kap egy kísérleti évet, közben megnézzük mire megy a spanyol fiatal generáció alapemberként, meg tud e újulni Benzema, egészséges marad e Bale... Aztán majd jövőre megint péesgé fele nézelődünk, Hazard asszem marad 1 éves szerződéssel stb..hátha feltűnik még valami csodagyerek.
Szóval én megértem ezt a koncepciót, de valaki kell, ez biztos.
Szóval én megértem ezt a koncepciót, de valaki kell, ez biztos.
Nem illik.
-
ja nem azért hogy icardi jobb lenne v sem.ziro4vr írta: Lehet azért saját véleményünk?
Inkább csak azért mert most még is jó a center és szerintem a mostani realnak nagy szüksége is lenne rá. Icardi 100-120ért szerintem ajándék. a mai árakat és életkorát nézve.
persze én is örülnék falcaonak de inkább hosszabb távon kéne gondolkodni mintsem vészmegoldáson. Ugyan ez igaz Aspasra is.
- BlancoMark
Itt nem csak magukrol a jatekosokrol van szo, hanem az arukrol is. Egy akcios Falcao boven jobb mint egy 100-120 millas Icardi.kierkegaard írta:falcaot adnátok meg centerre van szükségünk de mikor icardiról volt szó..
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lehet azért saját véleményünk?kierkegaard írta:falcaot adnátok meg centerre van szükségünk de mikor icardiról volt szó..
Nem illik.
-
falcaot adnátok meg centerre van szükségünk de mikor icardiról volt szó..
Looking at last season's data, Real Madrid was the least compliant team in LaLiga Santander while Alaves and Valencia were the best behaved when it came to adhering to these regulations.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
http://www.marca.com/en/football/spanis ... b4656.html
Kulisszatitkok.
Kulisszatitkok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Cavani, Falcao, adnám őket egyébként, pont egy ilyen típusú játékosra van szükségünk. Tapasztalt, gólra törő, mindennel képes gólt szerezni, tökéletes lenne.BBeno írta:de állítólag el is utasítottuk falcaot. aztán lehet pont semennyi igaz nincs ebben a hírben sem.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
de állítólag el is utasítottuk falcaot. aztán lehet pont semennyi igaz nincs ebben a hírben sem.
- Mester77
KAG írta:BBeno írta:most nézem hogy 31 éves már. sose volt top szinten. sokallom a 40-et is érte.
Elméletileg Falcao is felajánlottá magát, nekünk.
Akkor mar sokkalinkabb O, mint egy Aspas vagy Rodrigo.
Rendes centerre van szükségünk nem ilyen szelsocsatarokra es hamis 9esekre.
Falcaot nagyon adnám.
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
BBeno írta:most nézem hogy 31 éves már. sose volt top szinten. sokallom a 40-et is érte.
Elméletileg Falcao is felajánlottá magát, nekünk.
Akkor mar sokkalinkabb O, mint egy Aspas vagy Rodrigo.
Rendes centerre van szükségünk nem ilyen szelsocsatarokra es hamis 9esekre.
ZIDANE
most nézem hogy 31 éves már. sose volt top szinten. sokallom a 40-et is érte.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kell is valaki, olcsó is, jó kis zsugás is, de... Minek még egy Benzema stílusú játékos? Ugyanúgy fenn fog állni a heatmap-es probléma, hogy gyakorlatilag nincs 9esünk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
firkászok szerint nem akarjuk kifizetni rodrigo 120 milliáját helyette aspas a célpont a kivásárlási ára 40 millió.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Sevilla rámegy Draxlerre és Martialra.
Lunin megy a Leganeshez.
A kapitányok meg sztrájkolnak az USA meccs miatt.
Lunin megy a Leganeshez.
A kapitányok meg sztrájkolnak az USA meccs miatt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Tavaly is ilyen keson voltak az augusztusi meccseink, majd osszel jonnek a megszokott idopontok.bugybi írta:most néztem girona elleni meccs is 22 15-kor lessz ebbe az évbe minden mecsünk ilyen későn lessz? de mondjuk van ebbe valami jó is mert a sok facebookos addigra már nem log a neten jobban megy a steam
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem idén kezdtel el focit nezni, akkor tudod a választ.bugybi írta:most néztem girona elleni meccs is 22 15-kor lessz ebbe az évbe minden mecsünk ilyen későn lessz? de mondjuk van ebbe valami jó is mert a sok facebookos addigra már nem log a neten jobban megy a steam
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- bugybi
- Kedvenc játékosaid: Minden Madrid játékos
most néztem girona elleni meccs is 22 15-kor lessz ebbe az évbe minden mecsünk ilyen későn lessz? de mondjuk van ebbe valami jó is mert a sok facebookos addigra már nem log a neten jobban megy a steam
Valencia tavaly sokáig erős volt, aztán tavaszra totál szétestek, szerencséjük volt, hogy az alattuk lévők sem szárnyaltak éppen, ezért aránylag könnyen megszerezték a 4. helyet. Uccsó 7 meccsükből 2-t nyertek tavaly. Persze idén is jók lehetnek, első 4-be simán.
Nekünk meg végre nem kéne beragadni az elején, mert az utóbbi években kb mindig lecsúsztunk az aranyról a kezdeti bénázásoknak köszönhetően. Az elején meg jól szerepelni, aztán stabilizálni az első helyet akár.
Nekünk meg végre nem kéne beragadni az elején, mert az utóbbi években kb mindig lecsúsztunk az aranyról a kezdeti bénázásoknak köszönhetően. Az elején meg jól szerepelni, aztán stabilizálni az első helyet akár.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Jó. de idén még nem buktunk, és semmi garancia nincs rá, hogy fogunk.ez azért erős, főleg, hogy mi az utóbbi években a valencia ellen rendre bukjuk a pontokat
Nem így kell nézni a ligát, hogy mi lesz áprilisban, úgy a BL-t kell nézni, a ligát mindig aktuális állapotában kell vizsgálni, és folyamatosan stabil!!! játékot hozni, főleg jó rajttal az elején.
Ezért hiába atomistengóllövő volt a Cristiano, nem nyert csak 2 bajnoki aranyat, annyi meg még Gagonak is volt....