+1Jim írta:M Alonso jobb mint Gaya jelenleg
őt kellene megszereznünk
Gaya kinőtte a Valenciát, ha fejlődni akar és válogatott lenni, akkor nagyobb csapathoz kell szerződjön. szvsz.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. augusztus 25., szombat 6:33
+1Jim írta:M Alonso jobb mint Gaya jelenleg
őt kellene megszereznünk
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. augusztus 24., péntek 22:35
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. augusztus 24., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. augusztus 23., csütörtök 19:40
3 éve volt azt hiszem sokat emlegetve, mint lehetséges érkező. a végén szerződést hosszabbított a klubbal. idén írt alá új kontraktot, 100 milliós kivásárlási árral.Kerlon írta:Gaya?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 23., csütörtök 16:51
Gaya? szerintem komolyan szóba se került velünk soha se. Különben már itt lenne, mint Theoka. Ja ő sincs már, szerencsére.SzB írta:Ja, és a másik játékos nekem most egy balhátvéd. Nem is értem, hogy miért nem viszik följebb Marcelot 1 sorral. Ott egy kicsit nagy ugyan a létszám, de ott inkább elfér, mint a hátsó sorban. Mióta szó van már Gayá leigazolásáról (s talán inkább ő, mint Marcos Alonso), addig vacakoltunk, amíg ő is megunta, és már nem akar jönni...
Nem is fejlődnie kell, hanem hozni egy stabil szintet, lendületet adni, ha beáll a padról és nem félni, ha kezdetni kell egy sérülés miatt. Erre meg tökéletes lenne a spanyol bajnokságban és alig kerülne valamibe a mostani árakhoz képest.kiserik írta:Padra jó lehet, fejlődni már nem tud, nem az a tipikus befejező. Vészmegoldásnak elfogadható. Érdekes adalék, hogy Lope a válogatottnál többet játszatta a 4 évvel fiatalabb Rodrigot. Legalább úgy néz ki a csapatnál is téma a csatár kérdés.Kerlon írta:Aspas egy spanyol bajnoksághoz szerintem bőven elég lehet ezzel a kerettel. Bár a Celtában is inkább a kontráknál ügyeskedett.
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. augusztus 23., csütörtök 16:13
HozzászólásSzerző: SzB » 2018. augusztus 23., csütörtök 15:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 23., csütörtök 15:20
Padra jó lehet, fejlődni már nem tud, nem az a tipikus befejező. Vészmegoldásnak elfogadható. Érdekes adalék, hogy Lope a válogatottnál többet játszatta a 4 évvel fiatalabb Rodrigot. Legalább úgy néz ki a csapatnál is téma a csatár kérdés.Kerlon írta:Aspas egy spanyol bajnoksághoz szerintem bőven elég lehet ezzel a kerettel. Bár a Celtában is inkább a kontráknál ügyeskedett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 23., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. augusztus 23., csütörtök 14:42
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. augusztus 23., csütörtök 14:12
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. augusztus 23., csütörtök 14:03
kierkegaard írta:ja nem azért hogy icardi jobb lenne v sem.ziro4vr írta: Lehet azért saját véleményünk?
Inkább csak azért mert most még is jó a center és szerintem a mostani realnak nagy szüksége is lenne rá. Icardi 100-120ért szerintem ajándék. a mai árakat és életkorát nézve.
persze én is örülnék falcaonak de inkább hosszabb távon kéne gondolkodni mintsem vészmegoldáson. Ugyan ez igaz Aspasra is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. augusztus 23., csütörtök 13:43
Ha egyezik az enyémmel.ziro4vr írta:Lehet azért saját véleményünk?kierkegaard írta:falcaot adnátok meg centerre van szükségünk de mikor icardiról volt szó..
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. augusztus 23., csütörtök 13:41
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. augusztus 23., csütörtök 13:40
Ezzel nincs is baj egyaltalan, de mind tudjuk mi lesz Lopetegui sorsa, ha nem nyer semmit egy ev alatt...ziro4vr írta:Én azt mondom, érthető koncepciónak tartom, hogy az új edző kap egy kísérleti évet, közben megnézzük mire megy a spanyol fiatal generáció alapemberként, meg tud e újulni Benzema, egészséges marad e Bale... Aztán majd jövőre megint péesgé fele nézelődünk, Hazard asszem marad 1 éves szerződéssel stb..hátha feltűnik még valami csodagyerek.
Szóval én megértem ezt a koncepciót, de valaki kell, ez biztos.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. augusztus 23., csütörtök 13:30
Szerintem Icardi egy rohadt nagy lutri a posvány olasz futballból, tehát a nagyszart ér 100-120at. Még mai áron sem ér ennyit.kierkegaard írta:ja nem azért hogy icardi jobb lenne v sem.ziro4vr írta: Lehet azért saját véleményünk?
Inkább csak azért mert most még is jó a center és szerintem a mostani realnak nagy szüksége is lenne rá. Icardi 100-120ért szerintem ajándék. a mai árakat és életkorát nézve.
persze én is örülnék falcaonak de inkább hosszabb távon kéne gondolkodni mintsem vészmegoldáson. Ugyan ez igaz Aspasra is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 23., csütörtök 13:18
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. augusztus 23., csütörtök 13:12
ja nem azért hogy icardi jobb lenne v sem.ziro4vr írta: Lehet azért saját véleményünk?
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. augusztus 23., csütörtök 13:03
Itt nem csak magukrol a jatekosokrol van szo, hanem az arukrol is. Egy akcios Falcao boven jobb mint egy 100-120 millas Icardi.kierkegaard írta:falcaot adnátok meg centerre van szükségünk de mikor icardiról volt szó..
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. augusztus 23., csütörtök 13:00
Lehet azért saját véleményünk?kierkegaard írta:falcaot adnátok meg centerre van szükségünk de mikor icardiról volt szó..
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem