Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Re: Taktikai háború (Legyél Lopetegui)
A magas labdabirtoklás legalább a bekapott gólok számát csökkenti/heti. Ezt mondtam múltkor, hogy lehet nem leszünk támadásban ellenállhatatlanok, de 1-0-ák, 2-0ákkal is tudunk bajnokságot nyerin. Lsd. Atleti.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Semmit nem ér? Miért? Kikaptunk?BBeno írta:na ez az amit nem szabadna mutogatni. pont semmit nem ér amíg befejezni meg nincs emberünk. pont mint a barcánál. hiába volt 80-20 és 1200 passz amíg fabregas volt a befejező csatár.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
na ez az amit nem szabadna mutogatni. pont semmit nem ér amíg befejezni meg nincs emberünk. pont mint a barcánál. hiába volt 80-20 és 1200 passz amíg fabregas volt a befejező csatár.
Valószínűleg nagyon motivált lesz élesben is ha még edzésre se volt kedve lemenni eddig...
Edzés előtt osztották ki a júliusi bérjegyzékeket.
- Fabiooo??
- Ki az a Fabio?
Hátsó sorban valami öreg szertaros még emlékezett rá. Csak felhívtak, ennyi pénzért nézzen már be...
Fabio meg bejott... Mert lassan úgyis osztják az új Audikat
- Fabiooo??
- Ki az a Fabio?
Hátsó sorban valami öreg szertaros még emlékezett rá. Csak felhívtak, ennyi pénzért nézzen már be...
Fabio meg bejott... Mert lassan úgyis osztják az új Audikat
Szerintem szart bele, mert nyiotan targyalhatot masokkal, minket meg nem erdekelt. Most meg lehet rajottek, hogy hoppa, csere hatvednek lehet jo lesz.p.csabi1 írta:Felmerül a kérdés hogy eddig hol volt?
Vagy mit csinált?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nem lehet, hogy megpróbálták a háttérben elboltolni és véletlenül sem szerették volna, ha megsérül? Nem tudom, hogy ilyen döntés nálatok fordult-e már elő, de olvastam már valamikor olyan esetet valahol máshol, hogy volt ilyen.p.csabi1 írta:Felmerül a kérdés hogy eddig hol volt?
Vagy mit csinált?
Ha hozza a tavalyi formáját szerintem nagy erősítés lehet nektek. Emlékszem, anno a Klasszikusokon mindig csípte a szemem, jól játszott. Most pedig nem sok elérhető korrekt balhátvéd szaladgál a piacon. Részetekről nagy kár, hogy ilyen sérülékeny. Még én is sajnálom szerencsétlent... Durvább, mint Vermaelen, ami nem bók.
Felmerül a kérdés hogy eddig hol volt?
Vagy mit csinált?
Vagy mit csinált?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát a csapat tagja, és ha nem igazolunk még játszani is fog szerintem. Mindkét félnek megérné ha maradna, ha meg használhatatlan még mindig ott vannak azok az opciók amik eleve adottak nélküle.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Leserult.ziro4vr írta:És csinált is valamit, vagy csak begurult a használt mazdával?Realista24 írta:Coentrao felbukkant edzésen a Realnál!!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
És csinált is valamit, vagy csak begurult a használt mazdával?Realista24 írta:Coentrao felbukkant edzésen a Realnál!!!!
Nem illik.
Maradni fog egyébként? Vagy van valami hír Vele kapcsolatban?
Én nem bánnám, ha maradna, Marcelo mögé tökéletes, amikor egészséges elég jó kis játékos, ha meg mind a kettő használhatatlan, majd Nacho megoldja.
Én nem bánnám, ha maradna, Marcelo mögé tökéletes, amikor egészséges elég jó kis játékos, ha meg mind a kettő használhatatlan, majd Nacho megoldja.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az igen, megvarta hozunk e valakitRealista24 írta:Coentrao felbukkant edzésen a Realnál!!!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
- Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés
Nyílik a topikja is?Realista24 írta:Coentrao felbukkant edzésen a Realnál!!!!
Ezt nem láttam jönni.
Ott is van az új balhátvédünk!!! nem is értem, hogy a tavalyi sportingos éve után miért nem számítottunk rá
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Coentrao felbukkant edzésen a Realnál!!!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Annál inkább nem értem, miért maradt el a jogos tizi. Így tényleg kár volt beüzemelni ezt a szart.
Előzőekhez: Magasan Kroos volt a legjobb a középpályán. Meg a meccs legjobbja is.
Isco: hagyjuk. Elnyomta mindeki, nem tett semmit hozzá. Szvsz ezt is vártam.
Ceba: Jól mozgott, pontosan passzolt, de nagyrészt valóban elmaratak azok a passzok, amik a támadásépítéshez kellenek. Oldalpaszokkal nem sokra megyünk.
Casemiro bejött helyette, még rosszabb lett az egész.
Modric: gyenge volt
Asensio: ő viszont szerintem az első félidei bújócska után a Marcival együtt látványosan feltámadt, és szemre is tetszetős , hatékony támadásokat tudtak felépíteni Benzemával vagy másokkal. Összességében jó volt.
Előzőekhez: Magasan Kroos volt a legjobb a középpályán. Meg a meccs legjobbja is.
Isco: hagyjuk. Elnyomta mindeki, nem tett semmit hozzá. Szvsz ezt is vártam.
Ceba: Jól mozgott, pontosan passzolt, de nagyrészt valóban elmaratak azok a passzok, amik a támadásépítéshez kellenek. Oldalpaszokkal nem sokra megyünk.
Casemiro bejött helyette, még rosszabb lett az egész.
Modric: gyenge volt
Asensio: ő viszont szerintem az első félidei bújócska után a Marcival együtt látványosan feltámadt, és szemre is tetszetős , hatékony támadásokat tudtak felépíteni Benzemával vagy másokkal. Összességében jó volt.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
Szerintem néztek vissza, de nem közölték a nézőkkel. Volt egy szitu, amikor sokáig várt egy pont rúgás elvégzésével a spori, végig mutatták és látszott, hogy a rádióba kommunikált.bugybi írta:vezetőségben alszanak, mint tegnap a var szobában nem tudom a többi meccsen beavakoztak -e de tegnap egyetlen egy szitut se néztek vissza
K
K
- bugybi
- Kedvenc játékosaid: Minden Madrid játékos
vezetőségben alszanak, mint tegnap a var szobában nem tudom a többi meccsen beavakoztak -e de tegnap egyetlen egy szitut se néztek vissza