Eddig nekem meggyőzőnek tűnnek az embereitek, kis csapatok ide-oda, egy bajnoksághoz ezeket a meccseket kell hozni. Se Barca se Real bajnokit nem láttam még idén, el kéne kezdeni bekapcsolódni, úgy néz ki ez egy végig izgalmas bajnokság lesz.
Benzema előtt amúgy le a kalappal, kifejezetten meglepett, hogy Így hozza a gólokat..Marianora leszek még kíváncsi, hogy fog neki menni. Gondolom nem erőltették rá a hetes dresszt, vagyis bevállalta a kvázi CR nyomdokaiba lépést, ez szimpatikus nekem. Ha kap elég percet, több van benne mint a Morata-féle beugrósokban.
dzsi91 írta:Adom,hogy 1-2 hónap után újra husleves eurobarsza kombó mellett a saját nevemet kell olvasnom olyanoktol akik 7 éve nem voltak nővel
mivel nyilván sok követőm van ott azt azért remélem tudjátok,hogy mint az állatkertbe,a jurobarszára is csak nézelödni meg nevetgélni járok,nem mászok be a majomketrecbe
szóval felesleges megidézni engem,ha ennyi fájdalom és kín után amit átéltetek nem írtam oda ezután sem fogok.
Mondjuk ezt annak fényében, hogy pár éve miket leműveltél ott, elég vicces olvasni de lelked rajta..