Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Emberileg ezért tartom Messit többre CR- nél..mehetne a mesterhármasért , de odaadja a lehetőséget. Anno Neymarnak is adta, ha kellet önbizalom növelő. Kutyusra meg ráfér , mert szánalmas a produkciója
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nyolc az a hétpetiamadridista írta:Közben meg a rivális elrakott egy hetest.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
nyolcastpetiamadridista írta:Közben meg a rivális elrakott egy hetest.
- Mester77
petiamadridista írta:Közben meg a rivális elrakott egy hetest.
Szegény Huesca... pedig vezettek Camp nouban, mégis nagyon beleszaladtak a késbe
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van az 8 is. Jé, és nem Messi lőtte a büntetőt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Közben meg a rivális elrakott egy hetest.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ugyanmár,1szer leírtam a véleményem úgy 6-7 éve a saját nevemmel amit itt is használok.Nem álnéven.Nem jártam kísérteni és a szopófantomotok sem én vagyok.Egy köszönöm amit megérdemelnék tőletek,hogy nem írtam oda egyszer sem.És büszke is vagyok rá,hogy a modernkori klubfutball legsikeresebb korszakában végig readonlyban tudtam maradni a tárgyi tévedések fellegvárában,az eurobarszánDinhoL írta:Mondjuk ezt annak fényében, hogy pár éve miket leműveltél ott, elég vicces olvasni de lelked rajta..dzsi91 írta:Adom,hogy 1-2 hónap után újra husleves eurobarsza kombó mellett a saját nevemet kell olvasnom olyanoktol akik 7 éve nem voltak nővel mivel nyilván sok követőm van ott azt azért remélem tudjátok,hogy mint az állatkertbe,a jurobarszára is csak nézelödni meg nevetgélni járok,nem mászok be a majomketrecbe szóval felesleges megidézni engem,ha ennyi fájdalom és kín után amit átéltetek nem írtam oda ezután sem fogok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Eddig nekem meggyőzőnek tűnnek az embereitek, kis csapatok ide-oda, egy bajnoksághoz ezeket a meccseket kell hozni. Se Barca se Real bajnokit nem láttam még idén, el kéne kezdeni bekapcsolódni, úgy néz ki ez egy végig izgalmas bajnokság lesz.
Benzema előtt amúgy le a kalappal, kifejezetten meglepett, hogy Így hozza a gólokat..Marianora leszek még kíváncsi, hogy fog neki menni. Gondolom nem erőltették rá a hetes dresszt, vagyis bevállalta a kvázi CR nyomdokaiba lépést, ez szimpatikus nekem. Ha kap elég percet, több van benne mint a Morata-féle beugrósokban.
Benzema előtt amúgy le a kalappal, kifejezetten meglepett, hogy Így hozza a gólokat..Marianora leszek még kíváncsi, hogy fog neki menni. Gondolom nem erőltették rá a hetes dresszt, vagyis bevállalta a kvázi CR nyomdokaiba lépést, ez szimpatikus nekem. Ha kap elég percet, több van benne mint a Morata-féle beugrósokban.
Mondjuk ezt annak fényében, hogy pár éve miket leműveltél ott, elég vicces olvasni de lelked rajta..dzsi91 írta:Adom,hogy 1-2 hónap után újra husleves eurobarsza kombó mellett a saját nevemet kell olvasnom olyanoktol akik 7 éve nem voltak nővel mivel nyilván sok követőm van ott azt azért remélem tudjátok,hogy mint az állatkertbe,a jurobarszára is csak nézelödni meg nevetgélni járok,nem mászok be a majomketrecbe szóval felesleges megidézni engem,ha ennyi fájdalom és kín után amit átéltetek nem írtam oda ezután sem fogok.
Som i Serem!
6oat
6oat
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Adom,hogy 1-2 hónap után újra husleves eurobarsza kombó mellett a saját nevemet kell olvasnom olyanoktol akik 7 éve nem voltak nővel mivel nyilván sok követőm van ott azt azért remélem tudjátok,hogy mint az állatkertbe,a jurobarszára is csak nézelödni meg nevetgélni járok,nem mászok be a majomketrecbe szóval felesleges megidézni engem,ha ennyi fájdalom és kín után amit átéltetek nem írtam oda ezután sem fogok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
en tisztaban vagyok ezekkel. csak annyit irtam hogyha nem lenne var akkor emelte volna a zaszlot ismerve a sporik tenykedeset a ligaban a barca javara.
es pont amit irsz amiatt felesges azt szamolni hogy mit segitett a VAR eddig mert meg van mondva a partjelzoknek hogy ha necces a szitu akkor engedjek vegig a tamadast es majd visszanezik a Varral.
es pont amit irsz amiatt felesges azt szamolni hogy mit segitett a VAR eddig mert meg van mondva a partjelzoknek hogy ha necces a szitu akkor engedjek vegig a tamadast es majd visszanezik a Varral.
Ne haragudj, de ezt a kommentet nem tudom komolyan venni. A VB-n is minden meccsen háromszor elmagyarázták, hogy a kétes les szitukat inkább elengedik, és ha les volt így meg lehet nézni. Ha beinti, de nem volt les, akkor semmit sem ér.BBeno írta:azt csak hiszed. ha nem lenne idén sem var egyből emelte volna a zászlót. kétség kívül. akármit is látott.
Nem komoly, de azért láttunk már karón varjút.kierkegaard írta:Hogyne. Az ilyen kommentek mennyire komolyabbak mint a perez megvette a ligat, blt?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
Hogyne. Az ilyen kommentek mennyire komolyabbak mint a perez megvette a ligat, blt?
azt csak hiszed. ha nem lenne idén sem var egyből emelte volna a zászlót. kétség kívül. akármit is látott.
Mondjuk VAR nélkül ez döntetlen lett volna, nekem fel sem tűnt elsőre, de tényleg les volt.
A végén még kiderül, hogy tényleg ér valamit a rendszer.
A végén még kiderül, hogy tényleg ér valamit a rendszer.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Cserélhetik el Rabiotra.
Annyiért simán eladnám a Barca helyében.
Annyiért simán eladnám a Barca helyében.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
PSG tolna 90 millát Rakiticért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Ezt amúgy nem tudom meddig fogják bírni. Elég durva fizetések vannak odaát. Plusz Messi minden évben egyre nagyobb vagyont vág zsebre.MARCA: Last summer the percentage of Barca's income spent on wages was 84%, a dangerously high ratio. That was before given the pay increases for Messi, Busquets and Rakitic, the renewals for Pique, Sergi Roberto & Umtiti + the recent January and summer signings.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- dzsi91
Hát az elég komikus lett volna ha a zsinórbanháromötévalattnégyszerbéelgyőztes alltime csapatunk sorfalat áll a barszának egy mégcsak nem is aranykupa veretlen bajnoki címért. #knowyourplace