Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tavaly ez a gyengus ellenfél megverte a csapatot méghozzá simán ahogy emlékszem.
Jó lesz ez csak idő kell.
Amúgy bűn gyenge a pad támadó része.
Ha így marad nem várok sok jót sajnos,mert egy vagy két sérülés és annyi lehet a szezonnak.
Jó lesz ez csak idő kell.
Amúgy bűn gyenge a pad támadó része.
Ha így marad nem várok sok jót sajnos,mert egy vagy két sérülés és annyi lehet a szezonnak.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Asensiót felesleges elővenni
2 büntetőt kiharcolt, az azért nem rossz
+ nagyon látványosan játszik, igaz néha flegma
mint Realista is írta, jó lesz ő
van 1 éve beépülni a csapatba, ki kell használni ezt a lehetőséget
2 büntetőt kiharcolt, az azért nem rossz
+ nagyon látványosan játszik, igaz néha flegma
mint Realista is írta, jó lesz ő
van 1 éve beépülni a csapatba, ki kell használni ezt a lehetőséget
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Orulok a gyozelemnek, bar hosszabb tavon egy izzadsagos 1-2 lehet jobb lett volna. En szemelyszerint nem osztom az euforiat hogy fasza minden es jo ez igy mert csaloka kicsit a dolog. Ket gyengus ellenfelen vagyunk tul. A cserepad borzasztoan keves. Ott tartunk hogy minden kemenyebb belepo utan imadkozni kell hogy a BBA-bol ne doljon ki senki mert akkor nagy gebasz lesz. Benzema eddig a meglepetes de mar o se 20 eves kerdes mennyire birja ezt egesz szezon alatt. Bale meg egyelore eleg hasznos. Kell az erosites elore nincs mese remelem Perezek is latjak.
Első félidőben súlytalan volt, a másodikban Asensioval jól kevergettek, illetve a Bale kiugratás is nagyon kellett tőle.pheco írta:Teljesen jogosan van szidva. Kb az egyik huzoembernek kellene lennie, erre meg nem hozott kiemelkedo, de szerintem meg jo meccset sem Lopi alatt. Tegnap is a golpasszan kivul - ami gyonyoru volt Balenek - elorejatekban semmit nem csinalt. Az alibi es sima passzok tobbnyire pontosak, bar ott is akadt hiba, de amint kicsit bonyolultabbat akart maris pontatlan volt. Vedoket sem ugy veri meg, mint eddig. Vedekezesben kapar, ennyi pozitivumot latok benne.wZoLee7 írta:Ez se. Apropó Isco, ekézhetitek, divat mostanában, de hatalmas munkát végez. Mindenhol ott van, amikor védekezni kell mi az hogy az állítólag tkp-sünk sprintel vissza, Casemiro meg Kroos meg kocog csupán. Egyébként jól játszott, a passzai előre irányultak, és jók is voltak, de sok esetben túljátszották (Isco,Asensio,Benzema) lövés helyett még passz és passz. A helyzet kihasználása gyenge.
Benzema a legkellemesebb meglepetes nekem eddig.
Amúgy az tényleg durva volt, hogy ellenfél szöglet utáni kontránál Ramoson és Varaneon kívül csak ő sprintelt visszafelé izomból, a többiek meg kocogtak. Illetve a góljuknál is elég nagy lazsálás volt visszafelé.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Teljesen jogosan van szidva. Kb az egyik huzoembernek kellene lennie, erre meg nem hozott kiemelkedo, de szerintem meg jo meccset sem Lopi alatt. Tegnap is a golpasszan kivul - ami gyonyoru volt Balenek - elorejatekban semmit nem csinalt. Az alibi es sima passzok tobbnyire pontosak, bar ott is akadt hiba, de amint kicsit bonyolultabbat akart maris pontatlan volt. Vedoket sem ugy veri meg, mint eddig. Vedekezesben kapar, ennyi pozitivumot latok benne.wZoLee7 írta:Ez se. Apropó Isco, ekézhetitek, divat mostanában, de hatalmas munkát végez. Mindenhol ott van, amikor védekezni kell mi az hogy az állítólag tkp-sünk sprintel vissza, Casemiro meg Kroos meg kocog csupán. Egyébként jól játszott, a passzai előre irányultak, és jók is voltak, de sok esetben túljátszották (Isco,Asensio,Benzema) lövés helyett még passz és passz. A helyzet kihasználása gyenge.
Benzema a legkellemesebb meglepetes nekem eddig.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ez sem volt olyan rossz. A védekezésünkön nagyon javítani kell. Amit hiányolok még azok a távoli lövések, ne akarjunk barca lenni, nem kell besétálni a labdával a kapuba.
Navas beton volt, így nehéz dolga lesz Lopeteguinak. A védelemben Marcelo a gyenge pontunk, amit ad támadásban azt vagy még többet is eldob védekezésben. Nachonak is sok volt a pontatlan passza, de aki engem már nagyon kezd kiidegelni az Casemiro.
Úgy helyezkedik, hogy véletlenül se passzoljanak neki, ne is lehessen. Amikor nála van a labda az esetek majdnem felében simán eladta. Úgy védekezik egy csomó szituációban, hogy a támadó közte és a kapu között van, nem pedig fordítva...egyszerűen lassan oda jutunk, hogy semmi az ég világon nem indokolja, hogy kezdő legyen. Az ellenfelek kontrái ugyan úgy átjutnak, mert ő középre húz be, szélre meg Isconak kell vissza sprintelnie.
Apropó Isco, ekézhetitek, divat mostanában, de hatalmas munkát végez. Mindenhol ott van, amikor védekezni kell mi az hogy az állítólag tkp-sünk sprintel vissza, Casemiro meg Kroos meg kocog csupán. Egyébként jól játszott, a passzai előre irányultak, és jók is voltak, de sok esetben túljátszották (Isco,Asensio,Benzema) lövés helyett még passz és passz. A helyzet kihasználása gyenge.
Szerintem messze Benzema a legjobb támadónk, ha megjön az önbizalma és elkezdi lőni a kaput jönni fognak a gólok még ennél is jobban.
Bale és Asensio teljesen eltűnik addig a pillanatig amíg az ellenfél nem ad területet, a két jogos 11-es nélkül nem nyíltak volna ki. Bale legalább kihasználja a helyzeteit, a gólja remek volt, nem az ezer passzos megoldás, Navas - Isco - Bale, gól.
A következő meccsen jó lenne megnézni Odriozolat, Modric mindenképp legyen kezdő, én kivenném Casemirot gondolkodás nélkül. Akát Asensiot is kihagynám majd és mehetne Ceba is. Egy gyors szélső aki be tud törni továbbra is kellene
Navas beton volt, így nehéz dolga lesz Lopeteguinak. A védelemben Marcelo a gyenge pontunk, amit ad támadásban azt vagy még többet is eldob védekezésben. Nachonak is sok volt a pontatlan passza, de aki engem már nagyon kezd kiidegelni az Casemiro.
Úgy helyezkedik, hogy véletlenül se passzoljanak neki, ne is lehessen. Amikor nála van a labda az esetek majdnem felében simán eladta. Úgy védekezik egy csomó szituációban, hogy a támadó közte és a kapu között van, nem pedig fordítva...egyszerűen lassan oda jutunk, hogy semmi az ég világon nem indokolja, hogy kezdő legyen. Az ellenfelek kontrái ugyan úgy átjutnak, mert ő középre húz be, szélre meg Isconak kell vissza sprintelnie.
Apropó Isco, ekézhetitek, divat mostanában, de hatalmas munkát végez. Mindenhol ott van, amikor védekezni kell mi az hogy az állítólag tkp-sünk sprintel vissza, Casemiro meg Kroos meg kocog csupán. Egyébként jól játszott, a passzai előre irányultak, és jók is voltak, de sok esetben túljátszották (Isco,Asensio,Benzema) lövés helyett még passz és passz. A helyzet kihasználása gyenge.
Szerintem messze Benzema a legjobb támadónk, ha megjön az önbizalma és elkezdi lőni a kaput jönni fognak a gólok még ennél is jobban.
Bale és Asensio teljesen eltűnik addig a pillanatig amíg az ellenfél nem ad területet, a két jogos 11-es nélkül nem nyíltak volna ki. Bale legalább kihasználja a helyzeteit, a gólja remek volt, nem az ezer passzos megoldás, Navas - Isco - Bale, gól.
A következő meccsen jó lenne megnézni Odriozolat, Modric mindenképp legyen kezdő, én kivenném Casemirot gondolkodás nélkül. Akát Asensiot is kihagynám majd és mehetne Ceba is. Egy gyors szélső aki be tud törni továbbra is kellene
Ki szorulna, ha lenne más alternatíva, de nincsen. Én már tavaly is mondtam, hogy szép és jó, hogy Lucas gürizik ezerrel, de ez top szinten nekünk nem szabad, hogy elég legyen. Taktikai repertoárban elfér, de soha nem szabadna első számú támadó cserének lennie.Realista24 írta:Asensio jó lesz szerintem, Lucas meg érzésem szerint ki fog szorulni.ziro4vr írta:Bale és Benzema fasza lesz, de rajtuk kívül kellene még gólpontossági ember, Isco, Asensio, Lucas vonulat erre kevés lesz. Vagy idén Ramos lesz a gólgépünk?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Asensio jó lesz szerintem, Lucas meg érzésem szerint ki fog szorulni.ziro4vr írta:Bale és Benzema fasza lesz, de rajtuk kívül kellene még gólpontossági ember, Isco, Asensio, Lucas vonulat erre kevés lesz. Vagy idén Ramos lesz a gólgépünk?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Bale és Benzema fasza lesz, de rajtuk kívül kellene még gólpontossági ember, Isco, Asensio, Lucas vonulat erre kevés lesz. Vagy idén Ramos lesz a gólgépünk?
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Az első 30 perc borzalmas volt
De utána rendbe jöttek a dolgok.
Aki azt mondja h 2 tizenegyessel, hát egyrészt mind2 jogos volt, teljesen. Másrészt pedig az első előtt az ajtó ablak ziccert be kellett volna verni.
Aztán ez a Girona nem egy nagy eresztés, DE ellenünk otthon mindog 120 százalékot adnak majd, többet mint a többi kiscsapat. Ez a 2. katalán egylet, barcás tulajokkal, meg kb Barca szurkoló az egész város. Az első félidőben látszott is h nagyon felkészültek és nagy elánnal vetik bele magukat a meccsbe. Szal azért nem volt ez olyan könnyű pálya ahogy azt sokan hiszik, vagy amilyennek kinéz.
Összességében rendben volt. Az első 3as is.
Lopi jól cserélt. Marcelo gyenge volt így le kellett jönnie, Modric csatlakozott legkésőbb a kerethez és Varane,.egyértelmű h jegelésük ezért volt. Főleg. Nem látnék többet bele.
A keret zöme nagyon jól ismeri és tiszteli az edzőt, már csak a válogatottból is, így szerintem benitezi balhé nem lesz. Remélem. Nem tudom ezt most elképzelni. A hangadók Julen emberei.
Aztán ahogy a bein sporton is mondták, a sevilla-atletico elleni dupla rangadó lesz az igazi erőfelmérő.
Szerintem is.
Eddig egész jó amit látunk , így tovább.
De utána rendbe jöttek a dolgok.
Aki azt mondja h 2 tizenegyessel, hát egyrészt mind2 jogos volt, teljesen. Másrészt pedig az első előtt az ajtó ablak ziccert be kellett volna verni.
Aztán ez a Girona nem egy nagy eresztés, DE ellenünk otthon mindog 120 százalékot adnak majd, többet mint a többi kiscsapat. Ez a 2. katalán egylet, barcás tulajokkal, meg kb Barca szurkoló az egész város. Az első félidőben látszott is h nagyon felkészültek és nagy elánnal vetik bele magukat a meccsbe. Szal azért nem volt ez olyan könnyű pálya ahogy azt sokan hiszik, vagy amilyennek kinéz.
Összességében rendben volt. Az első 3as is.
Lopi jól cserélt. Marcelo gyenge volt így le kellett jönnie, Modric csatlakozott legkésőbb a kerethez és Varane,.egyértelmű h jegelésük ezért volt. Főleg. Nem látnék többet bele.
A keret zöme nagyon jól ismeri és tiszteli az edzőt, már csak a válogatottból is, így szerintem benitezi balhé nem lesz. Remélem. Nem tudom ezt most elképzelni. A hangadók Julen emberei.
Aztán ahogy a bein sporton is mondták, a sevilla-atletico elleni dupla rangadó lesz az igazi erőfelmérő.
Szerintem is.
Eddig egész jó amit látunk , így tovább.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez igaz, viszont tavaly is kifogtak rajtunk, pedig tavaly is kb. ezt a szintet képviselték.Torquemada írta: Zsirónától inkább csak erősebb ellenfelekkel fogunk találkozni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem rosszak ezek a húzások amúgy Lopitól, hogy érezteti mindenkivel, hogy ők is emberek. Modric, Marcelo, stb.
Így is vissza lehet rántani a földre az értelmesebb játékosokat, mielőtt azt gondolják, hogy már nem tudnak újat tanulni.
Csak ne essen Benitezi túlzásokba.
Így is vissza lehet rántani a földre az értelmesebb játékosokat, mielőtt azt gondolják, hogy már nem tudnak újat tanulni.
Csak ne essen Benitezi túlzásokba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Egész jó lett a végére, ahhoz képest, hogy 0-1nél a fél fórum már szinte a bajnokságot is feladta. Csak annyiban tudnék a megtört hitűekkel közös platformra helyezkedni, hogy valóban elég röhejesen festett a padunk a meccs előtt, valóban nem top1 csapathoz méltó. De még van pár nap. Hátha.
Elájulni nem kell, sok hiba volt főleg a védekezésben, de tavaly ezek levertek minket. Most meg sima lett. Én úgy látom, a tavalyi évhez képest, a bajnoki meccseken CR hiánya legalább annyiszor fog előnyt jelenteni, mint hátrányt (BL más téma). Főleg, ha még jön valami erősítés az utolsó pillanatokban. Benzema látvanyos feljavulása nagyon sokat számít most, valamennyire ezt is CR távozására fognám. Bale rúgdossa a gólokat, ha minden meccsen csak ennyit fog csinálni, akkor jó. Még a végén megbékélek vele. Kroos megint az egyik legjobb volt, edzőtől függetlenül pótolhatatlan eleme a csapatnak. Navas . Elképesztően erős ez az ember fejben. A faxgépes meg kurtoás dolgok sok embert megtörnének, ő meg csak erősebb lesz tőle.
Győzelmet helyén kell kezelni, magabiztos dolog volt, de a pad továbbra is rövid, és a Zsirónától inkább csak erősebb ellenfelekkel fogunk találkozni.
Elájulni nem kell, sok hiba volt főleg a védekezésben, de tavaly ezek levertek minket. Most meg sima lett. Én úgy látom, a tavalyi évhez képest, a bajnoki meccseken CR hiánya legalább annyiszor fog előnyt jelenteni, mint hátrányt (BL más téma). Főleg, ha még jön valami erősítés az utolsó pillanatokban. Benzema látvanyos feljavulása nagyon sokat számít most, valamennyire ezt is CR távozására fognám. Bale rúgdossa a gólokat, ha minden meccsen csak ennyit fog csinálni, akkor jó. Még a végén megbékélek vele. Kroos megint az egyik legjobb volt, edzőtől függetlenül pótolhatatlan eleme a csapatnak. Navas . Elképesztően erős ez az ember fejben. A faxgépes meg kurtoás dolgok sok embert megtörnének, ő meg csak erősebb lesz tőle.
Győzelmet helyén kell kezelni, magabiztos dolog volt, de a pad továbbra is rövid, és a Zsirónától inkább csak erősebb ellenfelekkel fogunk találkozni.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Siman rahoznek egy marcos alonsot a nyakara, hatha felébred...
ZIDANE
bal oldalt muszáj marcelonak felmenni és létszámfölényt kialakítani, mintha ez is benne lenne a taktikába, ott asensio befelé ment folyamat, meg mozgott ide oda. persze, hogy utánna űr tátong utánna.
komoly csapatok ellen nem tudom, hogy fog működni ez a letámadás, nyomás gyakorlás mert azért rendre hibázunk olyankor meg navas az utolsó ember kb
komoly csapatok ellen nem tudom, hogy fog működni ez a letámadás, nyomás gyakorlás mert azért rendre hibázunk olyankor meg navas az utolsó ember kb
A második félidőre egész jók lettünk. Kicsit sok területet hagyott a Girona és jól is használtuk ki. Végre Asensio mutatott valamit. Bale is hozza, amit elvárunk tőle, valamint Benzema is remekelt és szerencsére jöttek a gólok is tőle. Reméljük, hogy folytatni tudják.
A védelem az első félidőben katasztrófa volt és ennek az okát én már csak Marceloban látom. Védekezése az súlytalan, támadásban is rettentően gyenge. Van, amikor már gondolkozás nélkül csak a kapu elé próbál ívelni. Nem lesz ez így jó. Ramos meg rendre kivált a helyére és elcsúszik a védelem, plusz a szélen könnyen megfutják és kisegíteni se tudják egymást.
Szegény jófej Keylor meg tegnap is bebizonyította, hogy miért van helye a kezdőnkben. Simán top3 az emberünk.
A sok passzos játékkal meg nem lesz gond, amint belejön az egész csapat abban a pillanatban a támadóharmadban is kamatoztatni tudjuk majd ezt.
A védelem az első félidőben katasztrófa volt és ennek az okát én már csak Marceloban látom. Védekezése az súlytalan, támadásban is rettentően gyenge. Van, amikor már gondolkozás nélkül csak a kapu elé próbál ívelni. Nem lesz ez így jó. Ramos meg rendre kivált a helyére és elcsúszik a védelem, plusz a szélen könnyen megfutják és kisegíteni se tudják egymást.
Szegény jófej Keylor meg tegnap is bebizonyította, hogy miért van helye a kezdőnkben. Simán top3 az emberünk.
A sok passzos játékkal meg nem lesz gond, amint belejön az egész csapat abban a pillanatban a támadóharmadban is kamatoztatni tudjuk majd ezt.
K
K
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Tetszik a játék!! Még le kell tisztulnia, vannak helyezkedési hibák de ez majd javulni fog ahogy egyre jobban szoknak bele egyre gyorsabban fog járni a labda lábról lábra
- flori
Jó lesz, de vannak idegesítő dolgok, amiket nem tudok hova tenni. Jobban kontroll alatt tartjuk a meccseket, Asensio a két tizi ellenére lassan mutathatna valamit, most megkapja a feltétlen bizalmat. Isco még mindig akadozik, Bale pedig ha hozza az eddigi számokat, akkor jóban leszünk. Benzemán látszik legjobban, hogy felfogta a mostani helyzetet, sokkal jobb, mint az utóbbi években bármikor. Casemiro az elsőben nettó emberhátrány volt, a világ legjobb védői által alkotott négyes meg bohózat néha amiket csinál.
Vamos tovább, hajrá!
Vamos tovább, hajrá!
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Garethbale 2
Bigbenz 2
Céronaldo 0
Bigbenz 2
Céronaldo 0
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sokkal rosszabbra számítottam, új edzőhöz képest hamar meglátszódik mit akarunk játszani, meg van hozzá a játékosállományunk, de csatár kellesz nincs mese, benzemat meg megkell védenem kihozta a maxot