H.E.H.E. írta:ahogy irtam, és látod is ha elolvasnád a dolgokat, nem én kezdtem.
részemről ennyi
Itt most nem arról van szó, hogy ki kezdte, vagy mivel. Hanem arról, hogy leragadtál a 90-es évek focijában, és ezt a frusztrációdat itt éled ki, és szidsz mindenkit, aki nem üti meg a 3 kedvenc játékosod szintjét. De ugyanígy jársz el a fórumozótársakkal is. Nem értesz hozzá, ne csak nézd, lásd is a meccset, minek nézel focit, nézzél inkább sakkot stb. Bezzeg te, te vagy a foci atyaúristene, de aztán annyira értesz hozzá, annyira képben vagy, hogy mindenkinek meg kéne hunyászkodnia előtted! Még szerencse, hogy az utóbbi évek "vizionálásaidból" kb semmi nem jött be, kb mindennek az ellenkezője történt. De ettől még nagyon penge vagy ugye! Le kéne szállni a magas lóról - egyrészt -; másrészt el kéne fogadni, hogy ez a foci nem az a foci ami ment 20-25. Szar, nem szar, ez van, nem tudsz mit csinálni vele, tényleg tök fölöslegesen stresszeled magad rajta. És akkor talán nem találna be minden második "gyökér", hogy mi a fasz van veled.