OFF
Re: OFF
Próbálta már valaki a Telekom online tévénézős lehetőségét, a TV GO-t?
Ha a Spíler 2 bekerül a kínálatba, el fogok gondolkozni az előfizetésen, de csak akkor, ha tudok olyan minőségben meccseket nézni, mint a neten. Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen minőségben adják a tartalmakat? Versenybe tud szállni a HD streamekkel?
Ha a Spíler 2 bekerül a kínálatba, el fogok gondolkozni az előfizetésen, de csak akkor, ha tudok olyan minőségben meccseket nézni, mint a neten. Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen minőségben adják a tartalmakat? Versenybe tud szállni a HD streamekkel?
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2019 vége. Bár ahogy hallom, az is bennevan, hogy előbb.H.E.H.E. írta:ha már itt tartunk új, puskás stadion mikor lesz kész?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amikor Lőrincünk már belefullad a pénzébe.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
ha már itt tartunk új, puskás stadion mikor lesz kész?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Ha személyesen veszed a jegyet, akkor nem kell kártya, csak fényképes igazolvány. Szurkolói kártya (mindegy, milyen) akkor kell, ha online akarod venni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. Nem tudom mikor kezdik árusítani a jegyeket és mennyiért, de ha miattad maradok le róla, remélem kapok tőled. Jó szurkolást.dzsi91 írta:Izé kiszeretnénk menni páran erre a vidi-chelsea európai szuperrangadóra,ha lehet emberi árakon jegyekhez jutni. valaki esetleg van itt aki tudja ennek a menetét? Életemben nem voltam még mo-n meccsen még a google se ad ki jegyeket ha beírom,hogy vidi-chelsea. Esetleg valaki felvilágosítana,hogy mikor és hol kell nézelődni eme csodálatos esemény után? Kell-e szurkolói kártya erkölcsi bizonyítvány stb
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Izé kiszeretnénk menni páran erre a vidi-chelsea európai szuperrangadóra,ha lehet emberi árakon jegyekhez jutni. valaki esetleg van itt aki tudja ennek a menetét? Életemben nem voltam még mo-n meccsen még a google se ad ki jegyeket ha beírom,hogy vidi-chelsea. Esetleg valaki felvilágosítana,hogy mikor és hol kell nézelődni eme csodálatos esemény után? Kell-e szurkolói kártya erkölcsi bizonyítvány stb
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nálunk ukrán sport csatorna közvetíti full HD-ban, amíg nincs Spíler 2 tökéletes, telefonról, mobilnetről pedig mindig itt nézem.
http://www.sport247.live/en/main
http://www.sport247.live/en/main
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Sziasztok!Akinek régebbi wifis tévéje,és újabb androidos telója van ,annak ajánlom a tubio alkalmazás használatát,majd megnyitva beírni a soccerlegacy.net streeames oldalt,aztán go! (Én így nézem: mi a1 teló+philips tv) Sok sikert!
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Én tusolni szoktam, nekem bevált
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
H.E.H.E. írta:nem tudom eldönteni, hogy dévid bekmenhez, céronaldohoz vagy dániel alveshez van szerencsénk
Tanuld már meg rendesen leirni a nevuket ha mar olyan nagyon okos vagy mindenhez.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Na akkor megvolt a mai napi téma is.
Én amúgy Hugo Boss Bottled-et használok, nagyon szeretem az illatát.
Az összes női ismerősöm oda van érte, szóval valamit nagyon eltaláltak mikor összehozták.
Én amúgy Hugo Boss Bottled-et használok, nagyon szeretem az illatát.
Az összes női ismerősöm oda van érte, szóval valamit nagyon eltaláltak mikor összehozták.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
a záró mondata meg a klasszikus “pakoljálmá’ki” refrén.ziro4vr írta:Vagy egy piti dealerhez, aki esténként a blahán árul hé tesó kezdetű marketing kampánnyal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
Vicces volt amit írtam? Várj, had röhögjek én is Egyébként ma mindenkibe belekötsz? Bár aki mindenhez is ért ugye...H.E.H.E. írta:nem tudom eldönteni, hogy dévid bekmenhez, céronaldohoz vagy dániel alveshez van szerencsénk
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
nem tudom eldönteni, hogy dévid bekmenhez, céronaldohoz vagy dániel alveshez van szerencsénk
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
Nyugi van srácok, nem kell durvulni. Mint mondtam, jelenleg egy átmeneti parfümöt keresek, gondoltam hátha van valami ötletetek.
Egyébként kb. 2 évvel ezelőttig én is 1 parfümöt nyomattam éjjel-nappal télen-nyáron. Igen, vannak kifejezetten hideg időben alkalmas, illetve ajánlott parfümök, illetve tavaszi-nyári parfümök. Tavaly ősszel, illetve télen a RASASI DAAREJ-T használtam. A feleségemnek nagyon bejött, ez a parfüm tényleg hidegebb időre való. A munkahelyen is kaptam pozitív visszajelzéseket.
Most nyáron a Nautica Voyage-t és az Azzaro Chrome-ot használtam, de hébe-hóba volt rajtam Bvlgari Aqva Amara, Bvlgari Aqva Pour Homme, Guerlain L'Homme Ideal Cologne, Perry Ellis 360 Red for Men is.
A Perry Ellis 360 Red for Men 95%-ban az Armani Acqua Di Gio-ra hasonlít, de kb. fele annyiba kerül. Ajánlom! Qrva jó tavaszi, de inkább nyári illat!
Tanács: mielőtt nagy tételben (50-100 ml) rendeltek parfümöt, rendeljetek decantot valakitől. Ez azt jelenti, hogy 5-10 ml-t rendelsz egy parfümből és kipróbálod milyen, rajtad hogy érződik, tartós-e, bejön-e az asszonynak meg ilyenek. Ha valakit érdekel a dolog, privátban keressen. 5 ml parfüm kb. 30-35 fújás, ami bőven elég arra, hogy kipróbáljátok.
Üdv: ElRamos
Egyébként kb. 2 évvel ezelőttig én is 1 parfümöt nyomattam éjjel-nappal télen-nyáron. Igen, vannak kifejezetten hideg időben alkalmas, illetve ajánlott parfümök, illetve tavaszi-nyári parfümök. Tavaly ősszel, illetve télen a RASASI DAAREJ-T használtam. A feleségemnek nagyon bejött, ez a parfüm tényleg hidegebb időre való. A munkahelyen is kaptam pozitív visszajelzéseket.
Most nyáron a Nautica Voyage-t és az Azzaro Chrome-ot használtam, de hébe-hóba volt rajtam Bvlgari Aqva Amara, Bvlgari Aqva Pour Homme, Guerlain L'Homme Ideal Cologne, Perry Ellis 360 Red for Men is.
A Perry Ellis 360 Red for Men 95%-ban az Armani Acqua Di Gio-ra hasonlít, de kb. fele annyiba kerül. Ajánlom! Qrva jó tavaszi, de inkább nyári illat!
Tanács: mielőtt nagy tételben (50-100 ml) rendeltek parfümöt, rendeljetek decantot valakitől. Ez azt jelenti, hogy 5-10 ml-t rendelsz egy parfümből és kipróbálod milyen, rajtad hogy érződik, tartós-e, bejön-e az asszonynak meg ilyenek. Ha valakit érdekel a dolog, privátban keressen. 5 ml parfüm kb. 30-35 fújás, ami bőven elég arra, hogy kipróbáljátok.
Üdv: ElRamos
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem hiszem, hogy egész nap fújkálni tudod magad. Ha meg igen, akkor nincs is jobb, mint az izzadtság és dezodor vagy parfüm keverékeSierra írta:Igen, de nem mindegy, hogy rohadt büdös vagy, netán kellemes dezodor illatod van.Realista24 írta:
40 fokban kenhetsz magadra bármit, akkor is izzadni fogsz.
Na mindegy, nem megyek bele egy dezodoros témába, azt meghagyom másnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema