HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 1., szombat 9:15
Na lehet értékelni a nyári igazolásokat.
CR elment, én úgy voltam vele, hogy ha marad, ha megy mi nem veszítünk vele. Ezt továbbra is tartom, főleg akkor igazolódik be, ha Benzema és Bale továbbra is ennyire előtérbe tud maradni.
Kovacic kölcsöne nekem fájó, Ceballos átveheti így a helyét, mint 4. számú középpályás, viszont a horvát kétségtelenül jobb és sokoldalúbb játékos nála. Itt gyengülést érzek.
Vinicius leigazolása már most buktának tűnik, annak ellenére, hogy mutatott bizakodásra okot adó dolgokat a felkészülés során.
Odriozolával szerintem erősödtünk, jó kis menet lesz az ott a jobb oldalon.
Courtois bár felesleges igazolás, de a jövőre tekintettel meg kellett lépni.
Marianonak örülök, tavaly is maradhatott volna már csere csatárnak.
Hiány érzet 1 szélső támadó, valamint a balhátvéd poszt, de ahogy elnézem Reguilón kap egy Achraf féle szerepet idén.
Összességében inkább 3-as, mivel valahol erősödtünk, valahol gyengültünk, de egy nagy érkezőre számítottam volna. Jövőre menni kell Mbappeért, az sem érdekel, ha 400 milliót kérnek érte. Bár a Benzema aranylabda után úgy sem fog ennyit érni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K