Értékeld a legutóbbi meccset
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
mercedes benz.
aranylabdát adnék neki jövőre, ha tartja ezt a felfogást és határozottságot, rámenősséget a kapu előtt.
de keci aki bélára szavaz azzal lenne mit beszélni
aranylabdát adnék neki jövőre, ha tartja ezt a felfogást és határozottságot, rámenősséget a kapu előtt.
de keci aki bélára szavaz azzal lenne mit beszélni
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Big Benz. Messi felkötheti a gatyát.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
majd a clasico után visszatérünk erreRealista24 írta:Úgy nez ki amúgy hogy a VARt tudjak használni a spanyolok. Nem a mi meccsunk miatt írom elsősorban. Összeségében.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Úgy nez ki amúgy hogy a VARt tudjak használni a spanyolok. Nem a mi meccsunk miatt írom elsősorban. Összeségében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Berti írta:Egy motm szavazásra kiváncsi lennék. Én nehezen tudok választani Karim, Carvajal és Ramos közt.
Szép ez a dominaló játék, várom mennyire fog működni egy komolyabb csapat ellen.
Kroos és Marci picit össze kellene kapja magát és tenyleg nagyon menne a csapat.
Őszintén sokkal rosszabb játékkepre számítottam, de úgy tűnik Lopi tenyleg érti a dolgát.
Tessék.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Girona nem volt gyenge ellenfel, abban a stadionban nehez nyerni, ez a Leganes viszont...Raúlito írta:Lehet élcelődni, hogy az eddigi ellenfeleink gyenge csapatok voltak, de egyrészt azt kell megverni aki a sorsolás alapján szembejön, másrészt az elmúlt években pont e stabilitás hiányzott a bajnokságban, különösen tavaly nem tudta e versenysorozatra motiválni a srácokat Zizou...
Ami a játékot illeti: meccsről meccsre látszik a fejlődési tendencia, a Lopi által elképzelt játék egyre jobban összeáll, ülnek a cserék, lehívja a pályáról az alapkezdő tagjait. Alakul ez
Egy motm szavazásra kiváncsi lennék. Én nehezen tudok választani Karim, Carvajal és Ramos közt.
Szép ez a dominaló játék, várom mennyire fog működni egy komolyabb csapat ellen.
Kroos és Marci picit össze kellene kapja magát és tenyleg nagyon menne a csapat.
Őszintén sokkal rosszabb játékkepre számítottam, de úgy tűnik Lopi tenyleg érti a dolgát.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Benzema eddig nagyon jó Lopi alatt
kellett hogy nem haver az edző
Asensióhoz: teljesen igaz még több kell tőle, sokkal több "villanást" várok tőle én is
ugyanakkor gólpasszokat ad, büntetőket harcol ki (talán eddig mindegyiket róla kaptuk? )
hasznossága megkérdőjelezhetetlen
kellett hogy nem haver az edző
Asensióhoz: teljesen igaz még több kell tőle, sokkal több "villanást" várok tőle én is
ugyanakkor gólpasszokat ad, büntetőket harcol ki (talán eddig mindegyiket róla kaptuk? )
hasznossága megkérdőjelezhetetlen
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Összességében én is elégedett vagyok eddig Lopi munkásságával.Nem ölte ki teljesen a sebességet a csapatból és a beadásaink is megmaradtak.Az már körvonalazódik,hogy nem egy gvárdióla féle bohócról van szó aki lenyomja a torkunkon a szart ha megy, ha nem.
Továbbá tetszik a csapat hozzáállása,kezd elmúlni a Cr és Zz távozása okozta sokk,szépen kezd leesni mindenkinek,hogy itt maradtunk még 20an az aranycsapatból,közben meg Cr vergődik torinóban.Ez mindenképpen jó dolog.Egyedül Marcelo nem tetszik,rutinból játszik semmi szenvedély,ki van égve az ember,remélem ő is visszatér mint Luka”realmadridisthebestclubintheworld”Modric.
Most így az elején minél több győzelem kell,nehezek is,90+os győzelmek,hogy ősszekovácsolódjon az edző és a csapat.
A “lukita balondeoro” remake tetszett a szurkolóktól.
Azt gondolom okozhatunk idén nagy meglepetéseket,de még nagyon lutri ez.Most mindenképpen kell egy erős ősz,hogy Céronaldo feledésbe merüljön.
Továbbá tetszik a csapat hozzáállása,kezd elmúlni a Cr és Zz távozása okozta sokk,szépen kezd leesni mindenkinek,hogy itt maradtunk még 20an az aranycsapatból,közben meg Cr vergődik torinóban.Ez mindenképpen jó dolog.Egyedül Marcelo nem tetszik,rutinból játszik semmi szenvedély,ki van égve az ember,remélem ő is visszatér mint Luka”realmadridisthebestclubintheworld”Modric.
Most így az elején minél több győzelem kell,nehezek is,90+os győzelmek,hogy ősszekovácsolódjon az edző és a csapat.
A “lukita balondeoro” remake tetszett a szurkolóktól.
Azt gondolom okozhatunk idén nagy meglepetéseket,de még nagyon lutri ez.Most mindenképpen kell egy erős ősz,hogy Céronaldo feledésbe merüljön.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Lehet élcelődni, hogy az eddigi ellenfeleink gyenge csapatok voltak, de egyrészt azt kell megverni aki a sorsolás alapján szembejön, másrészt az elmúlt években pont e stabilitás hiányzott a bajnokságban, különösen tavaly nem tudta e versenysorozatra motiválni a srácokat Zizou...
Ami a játékot illeti: meccsről meccsre látszik a fejlődési tendencia, a Lopi által elképzelt játék egyre jobban összeáll, ülnek a cserék, lehívja a pályáról az alapkezdő tagjait. Alakul ez
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Második félidő megint csak jóra sikerült, a legnagyobb meglepetés számomra Benzema, örülnék ha kitartana ez a forma egész szezonra. Látszik hogy fekszik neki nagyon ez a játék. Következő meccs azért már nehezebbnek igérkezik.
Nem tudom miből gondolod, Getafe tavaly 8., Girona 10. volt... Ettől függetlenül lehet majd, de nem tudom miért kell egyből leszólni.Yazid írta:Tegyük hozzá mind3 csapat kiesô jelölt, de szép az tény
A második félidő jó volt.Ezt várná az ember.
Ez azért rendbe volt.
Ami még fontos, hogy fejlődik a csapat ma is volt javulás főleg a második félidőben.
Ez azért rendbe volt.
Ami még fontos, hogy fejlődik a csapat ma is volt javulás főleg a második félidőben.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szerintem Lopi jó és jó is lesz! Jól cserél, jó kezdők, jól használja a keretet.Látszik, hogy a spanyol válogatott fociját akarja itt is, de itt vannak emberek is hozzá.
Ennek piszkosul örülök.Nem hiányzott az edzői poszt körüli bizonytalanság.
Benzema az új igazolásunk.Az évek óta tartó balfaszkodást úgy tűnik befejezte.CR kiszolgálása nélkül elkezdett focizni.
Béla szintén feltámadott.
Asensio megítélésével várnék. Néha hasznos, sokszor felesleges.Viszont még fiatal és ő eddig tényleg nem kapott időt a bizonyításra.
Isco egyelőre nekem még mindig kevés.Alapemberünknek, a csapat motorjának kellene lennie.
Courtoisnak sok védeni valója nem volt, amit tudott fogott. Brutális a kapus helyzetünk.
Ennek piszkosul örülök.Nem hiányzott az edzői poszt körüli bizonytalanság.
Benzema az új igazolásunk.Az évek óta tartó balfaszkodást úgy tűnik befejezte.CR kiszolgálása nélkül elkezdett focizni.
Béla szintén feltámadott.
Asensio megítélésével várnék. Néha hasznos, sokszor felesleges.Viszont még fiatal és ő eddig tényleg nem kapott időt a bizonyításra.
Isco egyelőre nekem még mindig kevés.Alapemberünknek, a csapat motorjának kellene lennie.
Courtoisnak sok védeni valója nem volt, amit tudott fogott. Brutális a kapus helyzetünk.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Benzema Bale nagggyon jó eddig!
Carvajal is rengeteget javult.
Isco most jól szállt be, Asensio pedig végre használta is a sebességét!
Marcelót kéne valahogy összerakni.
Egyébként pont a napokban néztem róla egy 15-6 körüli YT összeállítást. Rettentő hordó lett a 2-3 év alatt.
Carvajal is rengeteget javult.
Isco most jól szállt be, Asensio pedig végre használta is a sebességét!
Marcelót kéne valahogy összerakni.
Egyébként pont a napokban néztem róla egy 15-6 körüli YT összeállítást. Rettentő hordó lett a 2-3 év alatt.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hagyjál örülni és bizakodni.Yazid írta:Tegyük hozzá mind3 csapat kiesô jelölt, de szép az tényRealista24 írta:77,9%
66,2%
77,3%
Ennyit birtokoltuk a labdát az első három meccsen. Kőkemény.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tegyük hozzá mind3 csapat kiesô jelölt, de szép az tényRealista24 írta:77,9%
66,2%
77,3%
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
77,9%
66,2%
77,3%
66,2%
77,3%
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Oké
Benzema 4
Bale 3
Céronaldo 0
Már csak 105 pont kell a gyémánt kupáig.
Benzema 4
Bale 3
Céronaldo 0
Már csak 105 pont kell a gyémánt kupáig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams