Értékeld a legutóbbi meccset
- BlancoMark
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Mariano kommentekre felkeszulni 3...2...1...
Azert az nem lehet veletlen, hogy Lopi is ennyire jegeli, ZZ-nel is csak perceket kapott, Lyonban sem voltak kiugro statjai
Valszeg egy igazi csereember, nem tobb.
Azert az nem lehet veletlen, hogy Lopi is ennyire jegeli, ZZ-nel is csak perceket kapott, Lyonban sem voltak kiugro statjai
Valszeg egy igazi csereember, nem tobb.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Itt allandora van allitva a spanyol kontingens allando jateka, mind valogatott, itt nem mariano fogja kapni a perceket, ha mindenki egeszseges.
Szerencsetlen gyereket jol atbasztak.
Szerencsetlen gyereket jol atbasztak.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gyenge volt a mai.
Jobban kell tamadni a kaput, direktebbre kell hangolni picit.
Atlethic meg az atma volt a krt eddigi konoly csapatunk, lattuk h mas a leanyzo fekvese
Jobban kell tamadni a kaput, direktebbre kell hangolni picit.
Atlethic meg az atma volt a krt eddigi konoly csapatunk, lattuk h mas a leanyzo fekvese
ZIDANE
Meg kell tanulni többieknek is gólt lőni, Marianot meg beépíteni, sok a pozitívum, lehet mire építeni és egy masszív komoly csapat lehetünk megint.
Sokkal jobb ez, mint vártam.
Annyi, hogy hátul rendbe kell rakni a dolgokat, addig elől se várjuni csodát, de pl amit ma Ramos is csinált.....
Sokkal jobb ez, mint vártam.
Annyi, hogy hátul rendbe kell rakni a dolgokat, addig elől se várjuni csodát, de pl amit ma Ramos is csinált.....
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mint az összes többi mostanában. Oszt’ azé mindig esett le valami BL-nek hívott dolog.H.E.H.E. írta:Kivalo nulla kupas szezonnak indul ez
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aztakurva, ez szep hasonlat volt. Szinte mar elkepzeltem magam ebben a szitubanziro4vr írta:Azért ne legyél pesszimista peti.
Nekem sem mindig tetszik ez, olyan mint egy vasárnapi hasmenés a tűző napon, kavarog benned, minden irányba, de sehogy sem tud kijönni, nincs meg a kimeneti nyílás és a lehetőség.
De a mai mezőnyben ezzel a kerettel is illik virítani, és vannak emberek, akikben nagy a lehetőség, pl Ceballos.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ne legyél pesszimista peti.
Nekem sem mindig tetszik ez, olyan mint egy vasárnapi hasmenés a tűző napon, kavarog benned, minden irányba, de sehogy sem tud kijönni, nincs meg a kimeneti nyílás és a lehetőség.
De a mai mezőnyben ezzel a kerettel is illik virítani, és vannak emberek, akikben nagy a lehetőség, pl Ceballos.
Nem illik.
- H.E.H.E.
Hat en mar nagyon unom hidd el
Ezt a sok semmirekellot.
Ezt a sok semmirekellot.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Reméljük lassan te is megunod.H.E.H.E. írta:Kivalo nulla kupas szezonnak indul ez, nem lennek meglepodve ha perez sem akarna tobbet nezni ezt az impotenciat es edzobanak reszel.
Nem illik.
- H.E.H.E.
Kivalo nulla kupas szezonnak indul ez, nem lennek meglepodve ha perez sem akarna tobbet nezni ezt az impotenciat es edzobanak reszel.
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
vakbíró benya góljánál is támadó faltot ítélt, hálistennek a technika kisegítette.Realista24 írta:Úgy nez ki amúgy hogy a VARt tudjak használni a spanyolok. Nem a mi meccsunk miatt írom elsősorban. Összeségében.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Iscora ki nyomott? Mondjuk a ZZ cselere felallt
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Benzema neve mellé klikkeltem. Szerintem e meccs után csak a legrosszabb indulattal lehetne most őt ekézni Pont azt az intelligenciát vitte a pályára, ami miatt lehetett Őt anno kedvelni és ami például 2012-ben bajnoki aranyat is ért - persze mások teljesítménye mellett. Újra egy a kapu előtt éhes, ugyanakkor az újfajta stílust nagyon érző és értő Karimot látunk a gyepen, csak így tovább!
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
-
szerintem csak szimplán megkönnyebbült. A felkészülési meccseken is eléggé ingerült volt. Most végre megy neki. remélem minél hosszabban kitart neki ez a jó forma mert megérdemli.pheco írta: Benz a Motm, nagyon meglepett engem, a testbeszede meg a mimikaja is teljesen mas, mint volt. Nem tudom, hogy CR miatt volt eddig feszultebb vagy csak szimplan erzi, hogy most vezer kell legyen.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Amit a felkészülés óta látunk az nagyon biztató.
Eddig egy rossz szavam se lehet, nem is volt. Most az h a szuperkupában egy alakuló koncepció ellen a hajrában a 100 fokon izzó Atletico kínkeservesen egyenlített majd a hosszabbításban nyert azt akkor se, és most se tartom mércének.
A játék jó. Nagyon biztató. Az íveléseken látszik, hogy egy koncepciót követnek. Az egyedül maradó szélső védőre ívelik fel, aki aztán a 2. hullámban érkező támadóra lövi be. Gyors játék. Ezt az első félidőben többször próbálták, az első gól ebből lett. Szal nem eszetlen az a kevés hosszú passz sem. Amúgy meg tiki-taka felturbózva, főleg ilyen elemekkel, és pár gyors oldalváltással.
Bale többet húzhatná meg kifelé, mintsem befelé, ez feltűnt, nagyon lövőre teszi befelé. Ez néha a direkt játékot szerintem visszaveti. Amúgy nagyon rendben van a dolog.
Az sem igaz amit többen írtak a fórumban az első félidőben.: Sok a párharc, Asensio főleg aki jeles benne, ezekből is jöttek a 11esek eddig, általában a spanyol meg is nyeri őket. Ügyes eddig. Jól megy. Így tovább.
A 2 B pedig nagyon jó. Benzema aki igazán kiemelkedik, ha Sergio engedte volna, akkor ez tegnap egy mester3as. És meg is érdemelte volna. Bale pedig stabilan elteszi a meccsenkénti 1 gólt.
Egy kontránál volt 1 rossz Asensio döntés, és nem egyből mentek így kapura, hanem csinálták a tiki-takát, de ez még a korai játékképnek tudom be.
Minden nagyon jó, minden klappol eddig.
Persze, korai hosszútávon bármit is levonni, az igazi erőfelmérők majd ezután jönnek. Lesz egy Bilbao-Sevilla -Atletico sor, közte egy hazai Espanyol és Roma meccsel. Mindez laza 2 hét alatt...
Ha ezeket a meccseket nagyrészt tudjuk hozni, jó játékkal, akkor azt hiszem megnyugodhatunk, nem lesz baj.
Remélem a 2 B ha nem is végig, és minden meccsen, de közel az egész szezonban így nyomja majd. Eddig minden király, de korai még nagyon örülni, meg kell nézni majd ezeket a szeptember végi rangadókat, hogy ott hogyan muzsikálunk, aztán remélem minden hasonló mederben megy majd, és nyugalom lehet egy picit
Eddig egy rossz szavam se lehet, nem is volt. Most az h a szuperkupában egy alakuló koncepció ellen a hajrában a 100 fokon izzó Atletico kínkeservesen egyenlített majd a hosszabbításban nyert azt akkor se, és most se tartom mércének.
A játék jó. Nagyon biztató. Az íveléseken látszik, hogy egy koncepciót követnek. Az egyedül maradó szélső védőre ívelik fel, aki aztán a 2. hullámban érkező támadóra lövi be. Gyors játék. Ezt az első félidőben többször próbálták, az első gól ebből lett. Szal nem eszetlen az a kevés hosszú passz sem. Amúgy meg tiki-taka felturbózva, főleg ilyen elemekkel, és pár gyors oldalváltással.
Bale többet húzhatná meg kifelé, mintsem befelé, ez feltűnt, nagyon lövőre teszi befelé. Ez néha a direkt játékot szerintem visszaveti. Amúgy nagyon rendben van a dolog.
Az sem igaz amit többen írtak a fórumban az első félidőben.: Sok a párharc, Asensio főleg aki jeles benne, ezekből is jöttek a 11esek eddig, általában a spanyol meg is nyeri őket. Ügyes eddig. Jól megy. Így tovább.
A 2 B pedig nagyon jó. Benzema aki igazán kiemelkedik, ha Sergio engedte volna, akkor ez tegnap egy mester3as. És meg is érdemelte volna. Bale pedig stabilan elteszi a meccsenkénti 1 gólt.
Egy kontránál volt 1 rossz Asensio döntés, és nem egyből mentek így kapura, hanem csinálták a tiki-takát, de ez még a korai játékképnek tudom be.
Minden nagyon jó, minden klappol eddig.
Persze, korai hosszútávon bármit is levonni, az igazi erőfelmérők majd ezután jönnek. Lesz egy Bilbao-Sevilla -Atletico sor, közte egy hazai Espanyol és Roma meccsel. Mindez laza 2 hét alatt...
Ha ezeket a meccseket nagyrészt tudjuk hozni, jó játékkal, akkor azt hiszem megnyugodhatunk, nem lesz baj.
Remélem a 2 B ha nem is végig, és minden meccsen, de közel az egész szezonban így nyomja majd. Eddig minden király, de korai még nagyon örülni, meg kell nézni majd ezeket a szeptember végi rangadókat, hogy ott hogyan muzsikálunk, aztán remélem minden hasonló mederben megy majd, és nyugalom lehet egy picit
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A labdabirtoklasra leszek kivancsi, hogy fog mukodni mondjuk egy Barca ellen. 77%-ban volt megint nalunk, ZZ-vel es elotte is sokszor 50-55% korul volt akar a kisebb csapatok ellen is. Ami vegul nem feltetlenul volt baj, de orulok ennek a nagyaranyu labdabirtoklasnak, amig nem meddo passzolgatasban merul ki, mint a spanyoloknal.
Benz a Motm, nagyon meglepett engem, a testbeszede meg a mimikaja is teljesen mas, mint volt. Nem tudom, hogy CR miatt volt eddig feszultebb vagy csak szimplan erzi, hogy most vezer kell legyen.
Benz a Motm, nagyon meglepett engem, a testbeszede meg a mimikaja is teljesen mas, mint volt. Nem tudom, hogy CR miatt volt eddig feszultebb vagy csak szimplan erzi, hogy most vezer kell legyen.
- Süti
Csak extended highlightsot láttam, az alapján KAK.
Látom nem csak az alapján.
Látom nem csak az alapján.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Carvajal és Benzema voltak a legjobbsk.
Örülök Benzema visszatérésének így rá nyomtam.
Örülök Benzema visszatérésének így rá nyomtam.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tavaly sokszor a kötelező győzelmekkel is meggyűlt a bajunk, eddig tetszik a dolog, viszont a szeptember az nehéznek ígérkezik.
Jön a válogatott szünet, reméljük sérültek nélkül. Aztán 2 hét alatt 5 meccs amiből egyedül az Espanyol tűnik könnyebnek hazain.
Jön a válogatott szünet, reméljük sérültek nélkül. Aztán 2 hét alatt 5 meccs amiből egyedül az Espanyol tűnik könnyebnek hazain.