Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ha nem tudnám, hogy gyereke van Piqué-nek, még azt hinném, hogy hiányoznak a tökei, mert mostanában úgy sír mint egy rossz ! Érdekelne, hogy mi állhat ennek a hátterében, mert eddig sírtak Mu miatt, hogy megöli a futballt és nem illik ide fújfúj, erre már fél éve le sem szarja őket senki, de tőlük hetente érkezik valami provokáció, akkor most hogy is van ez?
Piqué és a csapata: Több mint egy Film!
Piqué és a csapata: Több mint egy Film!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bizony, pedig kb. 2 fordulóval ezelőtt volt, amikor a Sevilla 3 pontot érdemelt volna. Biztos Piqé aznap nem jutott twitter közelbe. Majom...Csabi írta:nagyon hamar felejtenek az emberek. szerencsére az AS-nél nem. tavaly ez a bíró a barca-sevillán egy jogos gólt vett el a vendégektől. idén meg tudjuk mi volt szintén ezen az összecsapáson.
http://futbol.as.com/futbol/2013/09/26/ ... 01729.html
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt kiegészíteném még Csabber egy jóféle képpel
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 9367_n.jpg
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hph ... 9367_n.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nagyon hamar felejtenek az emberek. szerencsére az AS-nél nem. tavaly ez a bíró a barca-sevillán egy jogos gólt vett el a vendégektől. idén meg tudjuk mi volt szintén ezen az összecsapáson.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát persze, hogy Piké máris kiveri a hisztit, inkább maradhatna csendben.
Kb. a meccs után 5 perccel jutott eszembe, hogy volt a közelmúltban egy barca-milan bl kieséses szakasz, nem a tavalyi, csak nem tudom pontosan melyik, mert mostanában tengernyi barca-milan meccs volt, de nem volt az olyan rég, kb 2-3 éve. Akkor ugyanilyen szitu volt, barca szöglet, kérdéses lerántás, jött is tizi egyből amit Messi bevágott. Érdekes ott semmiféle köpködés nem volt, meg Pikének is tetszett a komédia.
Kb. a meccs után 5 perccel jutott eszembe, hogy volt a közelmúltban egy barca-milan bl kieséses szakasz, nem a tavalyi, csak nem tudom pontosan melyik, mert mostanában tengernyi barca-milan meccs volt, de nem volt az olyan rég, kb 2-3 éve. Akkor ugyanilyen szitu volt, barca szöglet, kérdéses lerántás, jött is tizi egyből amit Messi bevágott. Érdekes ott semmiféle köpködés nem volt, meg Pikének is tetszett a komédia.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ez a Piqué idén bolondolt meg ennyire, vagy mindíg ennyire nyomorék volt!? Nekem nem rémlik, higy mindig ilyen lett volna.
Még szerencse, hogy Arbeloa a meccs után 20 perccel már a neten csüng
Még szerencse, hogy Arbeloa a meccs után 20 perccel már a neten csüng
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A legendás 6 kupás szezonjuk, amit a mai napig felhoz a média, abból se lett volna semmi....
Hogy is mondta Didier bácsi? It's a fucking disgrace?
Hogy is mondta Didier bácsi? It's a fucking disgrace?
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
EZ HATALMAS VOLT ARBELOA RESPECT! ilyenkor azért szeretem,na
Bújj el,Piké...
Bújj el,Piké...
Mibe, hogy nem fogja felfogni.Realista24 írta:Arbeloa válaszolt
"Nagyon elégedettek vagyunk a három ponttal. Örülök, hogy vannak akik a színházat mozira cserélik, ez mindig örömteli"
Nesze Shakira
Amúgy régen röhögtem így fel az éjszaka közepén olvasva valamit.
Pont az még hagyján, de a közvetett avagy közvetlen trófeákról ne is beszéljünk.Hány meg hány pontot szereztek vagy kaptak ajándékba az elmúlt években, vicc, forduljon fel.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- ___Samy___
és tényleg folyamatosan jön tőlük az arcoskodás, amikor mi "botlunk" egy ilyet, mint ma
nem tudom, én nem szoktam találkozni ilyen kiírásokkal a mi játékosaink részéről, ezek meg folyamatosan ugatnak
nem tudom, én nem szoktam találkozni ilyen kiírásokkal a mi játékosaink részéről, ezek meg folyamatosan ugatnak
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- realbeckham
Arbeloanak van humora:) jól lecsapta a lasztit
Végére ajánlhatott volnavegy kiváló rendezőt, állítólag csodás filmeket készít. Valami Övrebö, de Stark is készített már jó vígjátékot
Végére ajánlhatott volnavegy kiváló rendezőt, állítólag csodás filmeket készít. Valami Övrebö, de Stark is készített már jó vígjátékot
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Arbeloa válaszolt
"Nagyon elégedettek vagyunk a három ponttal. Örülök, hogy vannak akik a színházat mozira cserélik, ez mindig örömteli"
Nesze Shakira
Nesze Shakira
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Na igen, lehet ezt madridistaként kétféleképpen fogadni, de hogy egy Barcás szóljon be az nonszensz... Én nem tudom mit képzelnek ezek magukról meg hol élnek. Hány meg hány pontot szereztek vagy kaptak ajándékba az elmúlt években, vicc, forduljon fel.Realista24 írta:Ez a Piqué megint hozta a formáját...twitterére azt írta ki, hogy éppen egy vígjátékot néz a Canal+-on...természetesen a Real meccsre célzott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a Piqué megint hozta a formáját...twitterére azt írta ki, hogy éppen egy vígjátékot néz a Canal+-on...természetesen a Real meccsre célzott.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
az hát, trollfootball. Beba**na, ha ilyen nagy Jampi lenne Lionel.ez valami netes trollkodás
Ez is milyen természetes szólás-mondás lett. Ha jó vkp-t akarsz, olyat, aki lehozza a meccset maximálisan, akkor neked egy Néger kell. Nem is lehetne más. Jó fajta harcinégeregy néger vkp
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
javult, kicsit cr-hez tudnám hasonlítani ebből a szemszögből.A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
őt is beskatulyázták (én is) egy nagyképű, hisztis, önző, egoista karakternek, ami igaz is volt, de sokat komolyodott az utóbbi években.
busquets is javult, sokszor faultolják, akkor azért dobja magát, de az oscarra már nem jelölném.
szerintem amúgy megállná a helyét máshol is, talán a premier league-hez lassú lenne, oda kellene mellé egy néger vkp, mert kevés lenne védekezésben egyedül.Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
ez valami netes trollkodás, vagy tényleg lenyilatkozta ? nem várnám tőle, hogy ilyen szellemes.Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Messi: Ronaldo
Reporter why?
Messi: He scored 2 goals in the final and won the WC for Brazil.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Tuti az évezred pere lenne. Messi vs média.Csabi írta:BIZTOSAN SIKERREL JÁR.
Ezt meg csak most látom, you made my day.hehe írta:Reporter: Who's better, Ronaldo or you?
Messi: Ronaldo
Reporter why?
Messi: He scored 2 goals in the final and won the WC for Brazil.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Abszolút. Már egy ideje nem csinál olyanokat, mint az Inter ellen anno (az Oscar-díjas színészkedés ugyebár ), általában nem fetreng, vagy legalábbis nem olyan gyakran, mint korábban. Amikor meg huzamosabb ideig fekszik a földön, akkor többnyire tényleg kapott egy szép csomagot a bokájára, lehet látni a visszajátszásban. Szóval szerintem javult e tekintetben.RealMadridFanatic írta:Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
Ami nekem nagyobb meglepetés volt (mostanában nem néztem mondjuk Barca meccseket), hogy a viselkedése a pályán is pozitív irányba mozdult el. Mintha fele annyit sem majomkodna, mint korábban, nincs rinya, nagyhalál. Most tudom, hogy nyilván nála is fel volt ez fújva az Interes eset után, és nagyítóval keresték az ilyeneket sokan, de tényleg volt valami alapja, voltak nagyjelenetei... A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
Az más kérdés, hogy ott van Alba, aki színészkedik helyette is...
Viszont az tényleg pozitívum számomra is, hogy egyre többen kezdik elismerni, hogy Busquets valóban kiemelkedően jó játékos, pár éve még nevetségesen alulértékelt volt Sergio.
- RealMadridFanatic
milyen jó játékos lett belőle.
Ja, szerintem tényleg jó zsugás, technikailag is rendben van, a Barcába meg tökéletesen illik is.
Ami nekem nagyobb meglepetés volt (mostanában nem néztem mondjuk Barca meccseket), hogy a viselkedése a pályán is pozitív irányba mozdult el. Mintha fele annyit sem majomkodna, mint korábban, nincs rinya, nagyhalál. Most tudom, hogy nyilván nála is fel volt ez fújva az Interes eset után, és nagyítóval keresték az ilyeneket sokan, de tényleg volt valami alapja, voltak nagyjelenetei... A Barcások hogy látják ezt? Tényleg "javult" az elmúlt időszakban?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)