Igazad van, nem tudom. Köszönöm viszont, hogy itt vagy és értelmet viszel az életembe.HusDen2 írta:Szerintem te nem tudod, hogy működik a google adds.
Egyébként a ló másik oldala, amit leírsz.
Mosalah ide vagy oda, én nem kedvelem, se a PL-t, de nem megdöntött mindenféle gól rekordot, egy rakat assistal? Illetve a Pep-éra is lehet "ujefa", de csak a modern kor legsikeress pár éve, a 2014-18 Real Madrid mellett. Tripla 2x .6kupa 1x.
5 év pr-marketing tanulás, értelmetlen diploma után és pár a szakmában eltöltött év után szerencsére teljesen mást tanultam és mással dolgozok. Szóval szívesen veszem , ha engem mint buta halandó real drukkert kioktatsz. Mindig van mit tanulni, hosszasan, bőven várom az érvelésed, a topic témájánál maradva. Jó időtöltést.
Viszont ha már RealvsBarca topic. Tényleg érdekes lenne szerintem ha idén is alkotna vmit a Real, miután a CR hisztéria elszállt, mindenki Messije elmondta, a héten, hogy a Real gyengült, mellé ujefa.com bestof moszalah videok naponta.. mi pefig szépen sunnyogva, lesajnálva behúznánk egy BL-t újra..tetszene na.
Remélem nem voltam kellemetlen hangvételű és nem bántottam meg a világ moszalaját és messijét sem.Ha igen sry és töröljük, csak egy vélemény volt.