Bajnokok Ligája
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
Jo nagy faszsag, nyilvan ha megkapja valaki ezt a kettot, az majd az aranylabdat is. Jelen esetben Modriccal valoszinuleg ez lesz. Kiveve ha Ce kur 20-25 golt decemberig, de eddig nem ugy nez ki
nincs mit pontosítani. így van
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez a Fifa The Best.pheco írta:Na most akkor tegyuk tisztaba. Ez most nem az aranylabda? Az ugyanugy gyoker modon december-januarban lesz atadva? Nem birom mar kovetni
Decemberben jön az Aranylabda.
Ez meg UEFA legjobb díj volt.
De majd Bbeno pontosít, ő nagy mágus ezekben.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
Na most akkor tegyuk tisztaba. Ez most nem az aranylabda? Az ugyanugy gyoker modon december-januarban lesz atadva? Nem birom mar kovetni
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az ilyen nyilatkozatok jinxelik majd össze nekünk a 14iket én messit a juvéban nézném meg,poén lenne,ha lenyomnának 1-2 szezont eggyütt
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ja grízesnek aranylaszti, meg év embere díj az kéne. Tizenegyesekre, megpattanó gólokra, ja és a homár gólörömre, amire csak Remy pupillája tágul.
Örülök ha úgy éezik gyengébbek lettünk, innen lehet koppanni nagyot. Jó kis csapatunk van, ha Benzema meg Bale kihúzza tavaszig, baszó kis focit tolhatunk velük elöl.
Örülök ha úgy éezik gyengébbek lettünk, innen lehet koppanni nagyot. Jó kis csapatunk van, ha Benzema meg Bale kihúzza tavaszig, baszó kis focit tolhatunk velük elöl.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nálam Cé gólja szebb.Bale-é nehezebb,de a legszebb gólt keressük nem a legnehezebbet Szerintem mindkettő megmarad az utókornak,függetlenül attól,hogy Ronaldoé nem döntős gól.Az ott a tapsal együtt futballtörténelem volt.
Aranykabdát szerintem mindkettő megérdemli,de mivel Modrict végre felkapták így neki szurkolok.Sokkal korábban felkaphatták volna.És jó lenne ha mindenidők legjobb csapatából nem csak 1 ember aratná le a babérokat.De szórakoztató lenne az is ha Ronaldo megelőzné messit,bár ez még csak a fifa díj,aranylabda top 3at még nem is tudjuk.
Aranykabdát szerintem mindkettő megérdemli,de mivel Modrict végre felkapták így neki szurkolok.Sokkal korábban felkaphatták volna.És jó lenne ha mindenidők legjobb csapatából nem csak 1 ember aratná le a babérokat.De szórakoztató lenne az is ha Ronaldo megelőzné messit,bár ez még csak a fifa díj,aranylabda top 3at még nem is tudjuk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Messi utána mehetne. Mondjuk rómába. Még adná is magát a 10es meg az egesz római feeling
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lionel Messi: “Cristiano not being part of Real Madrid makes them weaker, while now Juventus are clear favorites for the Champions League. To be honest, I was surprised when I heard that he went to Juventus, I didn’t imagine him outside Madrid”
Sértődött gyerekek
Atmások már kirakták a képet hivatalos oldalra, hogy kommentár nélkül és ott ül GR7 a kupáival.ziro4vr írta:Legszebb gólt Bélának adnám, távolság, kivitelezés, tét..komoly volt na. Mondjuk most megnéztem Cé gólját, és baszki hova felmegy, azért kegyetlen az is.
Ronaldo és Modric fix top3 tag nálam, Salah azért sokak szemében esett a bl döntős dolog miatt, de azért ne vegyük el az érdemeit na. Mondjuk Varane is odaférhetne, hatalmas tanár volt egész évben, Madrid plusz válogatott.
Sértődött gyerekek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Legszebb gólt Bélának adnám, távolság, kivitelezés, tét..komoly volt na. Mondjuk most megnéztem Cé gólját, és baszki hova felmegy, azért kegyetlen az is.
Ronaldo és Modric fix top3 tag nálam, Salah azért sokak szemében esett a bl döntős dolog miatt, de azért ne vegyük el az érdemeit na. Mondjuk Varane is odaférhetne, hatalmas tanár volt egész évben, Madrid plusz válogatott.
Nem illik.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
tubatibi írta:Róma - Real meccsre mennyi esély van jegyet szerezni, meg esetleg mennyibe fog kerülni?
Mert 10k odavissza a repjegy Pestről, ha most veszem.
Mi megyünk, már megvan a jegy!
40 juró volt.
Ha Plzenbe túl bonyolult a szükős stadion miatt, akkor megyünk Rómába!
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
what?Nem szamit az osz, mert honap vegen van a dijatado.
the fuck?
akkor modric nem is kérdés.
felesleges nyivákolni
megy a sürgésforgás, a béellcímek és az aranylabda minden évben marad madridban
nyilávn megint címvédés, aztán jövőre bappe aranylabda.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
- pheco
Nem szamit az osz, mert honap vegen van a dijatado.H.E.H.E. írta: modric, céronaldo, akinek jobb lesz az ősz, most sztem modric előrébb jár, egyiknél sem halok bele , ha megkapja.
Modric aranylasztiba egy dolog miatt tudok belekotni, hogy o kb az elmult 5 eveben miota Madridban van vegig jobb volt, mint iden es kozeleben sem volt a dijnak. Mondjuk ez CR-rol is nagyjabol elmondhato. Mindkettonek tudok majd orulni mas-mas okok miatt. Salahnak meg jo a harmadik hely, meg a vegen kificamodik a valla a nehez dijtol
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
amúgy bale gólja nehezebb volt, de céronaldoé szebb.
szerintem.
salah sztem zéró százalék, hogy megkapja ,teljesen esélytelen.
modric, céronaldo, akinek jobb lesz az ősz, most sztem modric előrébb jár, egyiknél sem halok bele , ha megkapja.
céronaldo így megelőzi messit, mondanom se kell, hogy az argentin többet nem fog nyerni, mert bappe fogja vinni sorba sztem ezek után.
szóval ez jó.
ha modric nyeri, az is jó, mert a barcások agyérgörcsvérzést kapnak, hogy iniesta nem kap, modric meg igen
azt már nem teszem hozzá, hogy modric erősebb, gyorsabb és jobban lő, sztem több gólt is szerez, iniesta max egy minimálisan technikásabb volt, de sosem volt extra éve, vébédöntő 1 gólért én nem adok aranylabdát senkinek.
szerintem.
salah sztem zéró százalék, hogy megkapja ,teljesen esélytelen.
modric, céronaldo, akinek jobb lesz az ősz, most sztem modric előrébb jár, egyiknél sem halok bele , ha megkapja.
céronaldo így megelőzi messit, mondanom se kell, hogy az argentin többet nem fog nyerni, mert bappe fogja vinni sorba sztem ezek után.
szóval ez jó.
ha modric nyeri, az is jó, mert a barcások agyérgörcsvérzést kapnak, hogy iniesta nem kap, modric meg igen
azt már nem teszem hozzá, hogy modric erősebb, gyorsabb és jobban lő, sztem több gólt is szerez, iniesta max egy minimálisan technikásabb volt, de sosem volt extra éve, vébédöntő 1 gólért én nem adok aranylabdát senkinek.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Remélem Modric kapja.
A Puskás díjat meg Bale.
Az amúgyis döntőben lőtt győztes gól. 10-15 év múlva már csak a döntőkre emlékeznek, ezért is volt az nagyobb.
Remélem CRonaldo nem jön el a gálára. Mendes meg fákkol 3 napig a twitteren.
Köszönöm.
A Puskás díjat meg Bale.
Az amúgyis döntőben lőtt győztes gól. 10-15 év múlva már csak a döntőkre emlékeznek, ezért is volt az nagyobb.
Remélem CRonaldo nem jön el a gálára. Mendes meg fákkol 3 napig a twitteren.
Köszönöm.
- dzsi91
Ha Cé nem is megy el de mendest biztos elküldi elereszteni egy “fucking disgrace!"-ot.
Amúgy pont minap néztük meg a pi életét.Na Cé pont úgy lépett le innen mint az a tigris. Ennyi közös balhé után várod,hogy legalább kacsintson egyet de visszase nézett.
Amúgy pont minap néztük meg a pi életét.Na Cé pont úgy lépett le innen mint az a tigris. Ennyi közös balhé után várod,hogy legalább kacsintson egyet de visszase nézett.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
kemény ez.
Itt volt 8 évig, legendává vált, rengetget köszönhet nekünk (majdnem annyit, mint mi neki). Illetve amennyire bele láttunk a dolgokba, többségébe jól érezete magát, utolsó 1-2 évet leszámítva segge ki volt nyalva és erre ezt nyomja... nem szép...
Ha perezt nem is csípi, a csapattársak miatt azért lehetne normális.
Max perezre rá se néz, kezet se fog.
Itt volt 8 évig, legendává vált, rengetget köszönhet nekünk (majdnem annyit, mint mi neki). Illetve amennyire bele láttunk a dolgokba, többségébe jól érezete magát, utolsó 1-2 évet leszámítva segge ki volt nyalva és erre ezt nyomja... nem szép...
Ha perezt nem is csípi, a csapattársak miatt azért lehetne normális.
Max perezre rá se néz, kezet se fog.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erre vajon elmegy Ce? Ha esetleg elore tudja hogy ő kapja a legszebb gól címet?! A másikat meg nem...a regnálónak csak illene.pheco írta:Nem tudom elkepzelni, hogy CR elozeset engednek Messivel szemben. Szoval szerintem Lukita megkapja.
Puskas-dijrol hol van Benz golja a dontobol? Azt Ce vagy Bale viszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Mi sírás lesz inesta miatt ha modric megkapja amugy a top 3 kapusnál lorrist nem igazán értem navas helyett.Csak a vb-n láttam a franciát, nem védett rosszul de ott azért nem nyújtott olyan teljesítményt amiért beférne.pheco írta:Nem tudom elkepzelni, hogy CR elozeset engednek Messivel szemben. Szoval szerintem Lukita megkapja.
- pheco
Nem tudom elkepzelni, hogy CR elozeset engednek Messivel szemben. Szoval szerintem Lukita megkapja.