H.E.H.E. írta:a lábtörés is alibi volt.
namindegy, sok expert ti tudjátok
elvertek minket a szuperkupában. nincs miről beszélni.
Most egy meccsből vonsz le következtetést?
Ez az eyetest továbbfejlesztett változata?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 11., kedd 18:53
H.E.H.E. írta:a lábtörés is alibi volt.
namindegy, sok expert ti tudjátok
elvertek minket a szuperkupában. nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 11., kedd 18:26
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 11., kedd 18:03
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 11., kedd 17:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. szeptember 11., kedd 17:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. szeptember 11., kedd 17:18
Szerintem se, plusz a respectjét is jól leadta a VB-n. Előbb jut eszébe bárkinek a szánalmas fetrengése, mint a futball tudása. 27 évesen meg fejlődni sem fog már szerintem, pedig egy kis hozzáállásbeli változás sokat dobna rajta, de a PSG vezére sem igazán tudott lenni.___Samy___ írta:Nagy túrót dolgozott többet anno Neymar, mint most Mbappé.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. szeptember 11., kedd 16:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 11., kedd 16:33
Oblak nem jobb, mint Courtois.H.E.H.E. írta:kisköcsögön kívül mindenben igaza van.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 11., kedd 16:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 11., kedd 16:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 11., kedd 8:09
Fejben még gyengének érzem ehhez a szinthez, de az nem kérdés, hogy nagyon tehetséges. Örülnék neki, ha nem közvetlen riválishoz kerülne.Realista24 írta:Lozanót vinné a Barca és az Atma is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. szeptember 11., kedd 6:27
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 6., csütörtök 22:10
Most erre mit mondjak, jó neked.H.E.H.E. írta: nekem most a sky sports perfekt a német-francián
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 6., csütörtök 21:50
nekem most a sky sports perfekt a német-franciánSüti írta:Redditről pörgetem én is, de mondom, csak az Acestream szokott flawless lenni. Vagy sokat késik, vagy néha be-be szaggat.H.E.H.E. írta: redditen vannak böngészőből nyitható streamek mindig.
espn, beinsports, sky sports, bármi.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 6., csütörtök 21:47
Redditről pörgetem én is, de mondom, csak az Acestream szokott flawless lenni. Vagy sokat késik, vagy néha be-be szaggat.H.E.H.E. írta: redditen vannak böngészőből nyitható streamek mindig.
espn, beinsports, sky sports, bármi.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. szeptember 6., csütörtök 20:44
Van, de azokat szigorúan országon belül adják a jogok miatt. Ellenben VPN-nel talán megoldható.dzsi91 írta:Amúgy valamelyik külföldi mindenes sportcsatornának nincs ilyen hbo-go szerű elöfizetéses megoldása?
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. szeptember 6., csütörtök 20:15
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 6., csütörtök 20:14
redditen vannak böngészőből nyitható streamek mindig.Süti írta:én is BeIN-t nézem, a minőségi résszel egyetértek, de nekem még sose volt atombiztos a stream. 1000-es Digin... Az a 25 mp is inkább 1-2 perc, de lehet én nézelődök rossz helyen...Realista24 írta: Nem hogy hozza, de egy bein sport oda is veri. Szakértő van. HD, olyan igazi, nem mint a sport1nel.
Legutóbb késett kb 25 mpet, nem vészes. 100+ centin akarás nelkul.
Acestream szokott ülni, de az meg körülményesebb, mint megnyomni a bekapcs gombot.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. szeptember 6., csütörtök 20:12
én is BeIN-t nézem, a minőségi résszel egyetértek, de nekem még sose volt atombiztos a stream. 1000-es Digin... Az a 25 mp is inkább 1-2 perc, de lehet én nézelődök rossz helyen...Realista24 írta: Nem hogy hozza, de egy bein sport oda is veri. Szakértő van. HD, olyan igazi, nem mint a sport1nel.
Legutóbb késett kb 25 mpet, nem vészes. 100+ centin akarás nelkul.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. szeptember 6., csütörtök 20:07
nem én kezdtem.Tottinho írta:És jössz a szokásos személyeskedéseddelH.E.H.E. írta:tottinál elgurult be az ágy alá...
namindegy lapozzunk
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem