Az elmult evek visszafogott koltekezeseihez kepest eleg keves. Meg a vegen kiderul, nincs penzunk igazolni...Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
A kasszában egyébként 190 millio volt június 30an.
Kommentáld a híreket
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ezt oda is irtam, hogy "fizettek ertuk eleget".Kerlon írta:És kerestünk rajtuk 80 milliót.
Igen megnyertuk veluk a bajnoksagot, a BL se volt olyan messze, de ett fuggetlenul azert egybe latni, hogy egy nyaron jottek utolagosan a rajuk omlo utalat vagy legalabbis elegedetlenseg miatt ami jogos volt azert, kicsit vicces. Azota nem veletlenul van elege Khedirabol a legtobb Juve es Ozilbol a legtobb Arsenal szurkolonak se. Di Maria kapott savat a MUnal, de jo helyre ment, a PSGvel nem foglalkoznak annyira,meg nem annyira meghatarozo a szerepe/ nem olyan feltuno ha rosszabbul jatszik.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Azért az a 11-12-es csapat brutálisan erős volt, annak ellenére is, hogy Özil, Khedira és Di Maria is alapemberek voltak. A 100 pont a bajnokságban magáért beszél, a BL-ben pedig kizárólag Mourinho hülyesége miatt estünk ki. A Bayern az elődöntő visszavágójának elején azt sem tudta milyen rendezvényen van, majd tök indokolatlanul visszavettünk. Azt a BL-t megnyerhettük volna, nem Özilen, Khedirán vagy Di Marian múlt.kodo írta: Igen, erre pont eleg volt a tudasuk es viszonylag mind a kettő idoben tavozott. A bl szintre mar kevesek voltak kezdőként, vagyis di Maria brutal tavaszt tolt, de a korábbitól egy eltero szerepkorben.
Osszessegeben kellettek a sikerkorszakunkhoz, bar nagyrészt a tavozasuk a kezdobol (es a csapattol) hozta a legnagyobb sikert. Természetesen leszamitva di Maria szerepet a decimaban, ott o annyira kellett mint Cr.
Igen, erre pont eleg volt a tudasuk es viszonylag mind a kettő idoben tavozott. A bl szintre mar kevesek voltak kezdőként, vagyis di Maria brutal tavaszt tolt, de a korábbitól egy eltero szerepkorben.Lehet szidni Ozilt es DM-et, de annyit boven megertek. Csak sikerult bajnoksagot nyerni veluk a Pep Barcaval szemben.
Osszessegeben kellettek a sikerkorszakunkhoz, bar nagyrészt a tavozasuk a kezdobol (es a csapattol) hozta a legnagyobb sikert. Természetesen leszamitva di Maria szerepet a decimaban, ott o annyira kellett mint Cr.
És kerestünk rajtuk 80 milliót.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lehet szidni Ozilt es DM-et, de annyit boven megertek. Csak sikerult bajnoksagot nyerni veluk a Pep Barcaval szemben.Marci77 írta:Az a 2010-11-es nyár igen erős lett Szerencsere fizettek DMert meg Ozilert eleget, de ez akkor se tul biztato, igy visszanezveRealista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DmW3SFgW4AA4Axw.jpg
Érdekes ezt így látni. Mennyi pénzt kidobtunk az ablakon
De azért sokszor belenyúltunk a tutiba is.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Az a 2010-11-es nyár igen erős lett Szerencsere fizettek DMert meg Ozilert eleget, de ez akkor se tul biztato, igy visszanezveRealista24 írta:https://pbs.twimg.com/media/DmW3SFgW4AA4Axw.jpg
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://pbs.twimg.com/media/DmW3SFgW4AA4Axw.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az 2:2-nél volt egy sokkal jobb csapat ellen és 2x15 perc hosszabbítás várt volna rájuk a kb. biztos halálba.h3x0r írta:A japanok is igy gondoltak a belgak ellen a 93. percben, majd kontrabol szepen be is kaptak egyet, amivel kiestek. Szep dolog az ilyesmi, csak hat vannak a fociban szimpatikus vesztesek is.Kerlon írta: Ha góltszerezhetsz, akkor gólra kell játszani és nem biztonságos labdatartásra, mert ki tudja mikor lesz megint lehetőséged.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Mik vannak... nem mondtál újat.poronty írta:Grízes is másra gondolt, a hülyéje.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Grízes is másra gondolt, a hülyéje.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
-
Én füstjelekkel gondoltam volna, de nem ugyanaz az ízlésünk.poronty írta:Mit szeretnél, hogy közölje a játékossal, aki 40 méterre van tőle, hogy maradjon hátul? Írjon neki sms-t vagy suttogja bele a szélbe?Lehet jól döntött, attól még nem kéne leordítani meg mutogatni a bal hátvédnek hogy takarodjon vissza a helyélre, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mit szeretnél, hogy közölje a játékossal, aki 40 méterre van tőle, hogy maradjon hátul? Írjon neki sms-t vagy suttogja bele a szélbe?Lehet jól döntött, attól még nem kéne leordítani meg mutogatni a bal hátvédnek hogy takarodjon vissza a helyélre, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.
--------------Körte
-------------Haaland
-------------Haaland
-
Lehet jól döntött, attól még nem kéne leordítani meg mutogatni a bal hátvédnek hogy takarodjon vissza a helyélre, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.Petr írta:Ez mitől lesz releváns? Hozott egy döntést és jól jöttek ki belőle. Nem látom, hogy ezen miért kéne azon acsarkodni, hogy a biztos labdatartásra és ezzel a biztosabb továbbjutásra ment. A gól nem volt garantált, de a labda megtartása igen, amivel rengeteg időt nyertek.rashidm írta:1-0-s vezetésnél volt, egyáltalán nem volt biztos a továbbjutás. 4vs3 vagy 3vs2-be mentek, eldönthették volna azon a kontrán. Még ha nem is ment volna be, de meg se próbálta.
Szerintem ott jól döntött, de ha nem, akkor sem értem hogy jön ahhoz, hogy a viselkedése röhejes. Mindegy, elengedem, kicsit úgy érzem, hogy ez itt már off. Meg ne védjem már meg, én sem szeretem.
- h3x0r
A japanok is igy gondoltak a belgak ellen a 93. percben, majd kontrabol szepen be is kaptak egyet, amivel kiestek. Szep dolog az ilyesmi, csak hat vannak a fociban szimpatikus vesztesek is.Kerlon írta:Ha góltszerezhetsz, akkor gólra kell játszani és nem biztonságos labdatartásra, mert ki tudja mikor lesz megint lehetőséged.Petr írta: Ez mitől lesz releváns? Hozott egy döntést és jól jöttek ki belőle. Nem látom, hogy ezen miért kéne azon acsarkodni, hogy a biztos labdatartásra és ezzel a biztosabb továbbjutásra ment. A gól nem volt garantált, de a labda megtartása igen, amivel rengeteg időt nyertek.
Szerintem ott jól döntött, de ha nem, akkor sem értem hogy jön ahhoz, hogy a viselkedése röhejes.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Hjajjj keci ha tudnadKerlon írta: Ha góltszerezhetsz, akkor gólra kell játszani és nem biztonságos labdatartásra, mert ki tudja mikor lesz megint lehetőséged.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
Ha góltszerezhetsz, akkor gólra kell játszani és nem biztonságos labdatartásra, mert ki tudja mikor lesz megint lehetőséged.Petr írta:Ez mitől lesz releváns? Hozott egy döntést és jól jöttek ki belőle. Nem látom, hogy ezen miért kéne azon acsarkodni, hogy a biztos labdatartásra és ezzel a biztosabb továbbjutásra ment. A gól nem volt garantált, de a labda megtartása igen, amivel rengeteg időt nyertek.rashidm írta:1-0-s vezetésnél volt, egyáltalán nem volt biztos a továbbjutás. 4vs3 vagy 3vs2-be mentek, eldönthették volna azon a kontrán. Még ha nem is ment volna be, de meg se próbálta.
Szerintem ott jól döntött, de ha nem, akkor sem értem hogy jön ahhoz, hogy a viselkedése röhejes.
K
K
Ez mitől lesz releváns? Hozott egy döntést és jól jöttek ki belőle. Nem látom, hogy ezen miért kéne azon acsarkodni, hogy a biztos labdatartásra és ezzel a biztosabb továbbjutásra ment. A gól nem volt garantált, de a labda megtartása igen, amivel rengeteg időt nyertek.rashidm írta:1-0-s vezetésnél volt, egyáltalán nem volt biztos a továbbjutás. 4vs3 vagy 3vs2-be mentek, eldönthették volna azon a kontrán. Még ha nem is ment volna be, de meg se próbálta.
Szerintem ott jól döntött, de ha nem, akkor sem értem hogy jön ahhoz, hogy a viselkedése röhejes. Mindegy, elengedem, kicsit úgy érzem, hogy ez itt már off. Meg ne védjem már meg, én sem szeretem.
-
1-0-s vezetésnél volt, egyáltalán nem volt biztos a továbbjutás. 4vs3 vagy 3vs2-be mentek, eldönthették volna azon a kontrán. Még ha nem is ment volna be, de meg se próbálta.Petr írta:Mármint amikor vezettek és a továbbjutás kapujában álltak? Nem is értem, miért nem mentek fejjel a falnak... Én sem bírom, de ne vegyük már elő olyanokért, amikor tényleg használja a fejét és nem csinál hülyeséget.rashidm írta:Legjobb volt amikor a vb-n vezethetett kontrát a franszia csapat, erre megállt hogy ne siessenek és elkezdtett mutogatni. Ő! ŐŐ!!! Még le is szidta a bal vádvédet hogy húzzon vissza. Takarodjon már.