Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Persze, ha tvt veszel vagy biciklit... Ha szerinted fel lehet venni 0%ra hitelt akkor csinald gyorsan es rakd be allampapirba, soha tobbe nem kell dolgoznod ;)
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
inkább te vettél fel régen hitelt régen valóban így volt, ma már a "0" %-os hitelek korszakát éljükHalfkey írta:Hitelt is rég vehettél fel Éves 60ra is jó az, persze az is elviselhető.Realista24 írta:
Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Hitelt is rég vehettél fel Éves 60ra is jó az, persze az is elviselhető.Realista24 írta:Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.wZoLee7 írta:Hat nem tudom, majd 600 millio, egy ilyen adossag azert nem semmi, evekig nyogni fogja a klub, ami nem baj, volt mar ilyen, csak most nem igazolasokra koltunk, nem a csapat fog erosodni. Na es akkor mibol fogunk igazolni? Kivancsi vagyok megszavazzak e
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szavazzunk én mondjuk örülnék ha sikerülne megtartani a stadion nevét és nem kellene "eladni". 2020 után meg bőven jók lehetünk egy új mez szerződésselRealista24 írta:Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.wZoLee7 írta:Hat nem tudom, majd 600 millio, egy ilyen adossag azert nem semmi, evekig nyogni fogja a klub, ami nem baj, volt mar ilyen, csak most nem igazolasokra koltunk, nem a csapat fog erosodni. Na es akkor mibol fogunk igazolni? Kivancsi vagyok megszavazzak e
Ehhez meg hozzajon a Ronaldoert kapott 100 millio gondolom.
Nekem úgy rémlik,hogy a Juventus nem fizette ki egyben C.Ronaldot.
A stadionra meg szerintem az arabok majd úgyis lefognak csapni.
Ha tényleg annyi van a kasszában akkor nem kevés pénz ment el a prémiumokra.
Viszont a csapatot féltem,mert ha beindul a stadion projekt tuti hogy nem lesz 100 200 millió igazolgatni.
Közben Realista már válaszolt arra amit írtam.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ez mondjuk évi 30 millio egy 20 éves futamidő eseten. Az nem vészes talan tekintve a klub helyzetet.wZoLee7 írta:Hat nem tudom, majd 600 millio, egy ilyen adossag azert nem semmi, evekig nyogni fogja a klub, ami nem baj, volt mar ilyen, csak most nem igazolasokra koltunk, nem a csapat fog erosodni. Na es akkor mibol fogunk igazolni? Kivancsi vagyok megszavazzak e
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hat nem tudom, majd 600 millio, egy ilyen adossag azert nem semmi, evekig nyogni fogja a klub, ami nem baj, volt mar ilyen, csak most nem igazolasokra koltunk, nem a csapat fog erosodni. Na es akkor mibol fogunk igazolni? Kivancsi vagyok megszavazzak e
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Bár nem láttam a beszámolót, szerintem nagyban közrejátszik a játékosok prémiuma abban, hogy “csak” ennyi van a kasszában. Előző szezon végén kb. 70 millió ment ki csak ezeknek a kifizetésére. A BL meg egy nagy csapatnak közel se olyan jövedelmező, mint mondjuk 15 éve, ahol emlékeim szerint nem sokkal kevesebbet kapott a győztes, mint most, csak mára a fizetések is legalább megduplázódtak. Biztos vagyok benne, hogy ha csak a BL elődöntőig jutunk sokkal több marad a kasszában.
De persze ez így van jól, inkább verjünk agyon mindenkit.
De persze ez így van jól, inkább verjünk agyon mindenkit.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- h3x0r
Nekem az jon le, hogy mint ahogy nincs elerheto jatekos, akiert megerne bankot robbantani, ugy itt sincs olyan ceg, aki eleget fizetne. Nem megyunk bele egy fos uzletbe csak azert, hogy jojjon valaki, akkor mar inkabb megoldjuk hazon belul. Ha meg jovore vagy par ev mulva feltunik valaki, meg mindig ra lehet ugrani.
Hoppá de paraszt az AS. Forrásnak nem jelölte meg a madridom.hu-t
Teletuti lehet a háttérben
Teletuti lehet a háttérben
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt akartad linkelni?Babinho írta:https://as.com/futbol/2018/09/07/primer ... 58337.html
575 millió az annyi
Dobjuk össze.
Én nagyon támogatom, akárhogy is de össze kell hozni.
http://madridom.hu/blog/2018/09/08/saja ... a-stadion/
Tessék Csabi, neked is egy link.Csabi írta:ha kell a pénz, kell a pénz. belemész az üzletbe, ha csak nem kutyaszar (néha akkor is). de ha már megvan a pénz rá lehet húzni még pár milliót az ajánlatra, meg az időtartamból is le lehet húzni pár évet.
mellékesen, nem tudom mikor jár le a szerződésünk az adidasszal, de remélem róluk még a bőrt is lerántja perez az új szerződésnél.
http://madridom.hu/blog/2017/03/01/pere ... az-adidas/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
https://as.com/futbol/2018/09/07/primer ... 58337.html
575 millió az annyi
Dobjuk össze.
575 millió az annyi
Dobjuk össze.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ha kell a pénz, kell a pénz. belemész az üzletbe, ha csak nem kutyaszar (néha akkor is). de ha már megvan a pénz rá lehet húzni még pár milliót az ajánlatra, meg az időtartamból is le lehet húzni pár évet.
mellékesen, nem tudom mikor jár le a szerződésünk az adidasszal, de remélem róluk még a bőrt is lerántja perez az új szerződésnél.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ehhez nem kellene adósságba verni a klubot. Mert leül az arabbal, megmondja, hogy 1 milliárd vagy felhúzzuk saját erőből. Most sincs rossz helyzetben az öreg. Szerintem. De régen volt, hogy százmillió eurókról tárgyaltam, így kijöttem a gyakorlatból.Csabi írta:szerintem azért csinálja az öreg, hogy amikor el fogja adni a stadion nevének megváltoztatási jogát, akkor ő diktálja a feltételeket. hülye arabokból annyi pénzt húz le, amennyit egy kamionnal haza tud vinni.
jó emirates bernabeu
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
szerintem azért csinálja az öreg, hogy amikor el fogja adni a stadion nevének megváltoztatási jogát, akkor ő diktálja a feltételeket. hülye arabokból annyi pénzt húz le, amennyit egy kamionnal haza tud vinni.
jó emirates bernabeu
jó emirates bernabeu
Mondtam én hogy Perez stadionra gyűjt
Nem lesz szponzor, Mbappéra meg 2 éven belül úgysem jön
Nem lesz szponzor, Mbappéra meg 2 éven belül úgysem jön
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Közzétettek a beszámolót, benne van.KAG írta:Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
A kasszában egyébként 190 millio volt június 30an.
Edsigi 300 400 millio a kasszaban levo hireknek elegge ellentmond.
Tenyleg szomoru lenne,ha "csak" ennyink volna
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Nem hinnem. Vinicius, Courtois, Odriozola, Mariano.. es mar el is koltottuk a 100 millat, vagy meg egy kicsivel tobbet is.sonic írta:Ehhez meg hozzajon a Ronaldoert kapott 100 millio gondolom.Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ehhez meg hozzajon a Ronaldoert kapott 100 millio gondolom.Realista24 írta:A hírek szerint Perez kész kölcsönből fedezni a 4-500 milliót a stadionra ha átmegy az elnökségen a javaslat.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."