Korábban azt írtad, hogy a támadóharmad nem elégséges, nincs benne nagy variáció. Nem értek vele egyet.
Isco-DM-Karim-CR-Bale, ez öt ember, három posztra, és akkor még ott van Jesé és Morata. Ennél jobb csak akkor lenne
Majd a szezon végén meglátjuk, hogy mennyire volt ez elég és bőven jó!
A vezetőség letette a voksát a keret mellett, nyárig nem lesz változtatás.
Világos, nem hiába mondtam pár hsz.-szel korábban, hogy majd talán jövőre; ettől függetlenül ez a tény az idei évi hiányosságok alól senkit nem mentesít; a lyuk az idén is lyuk marad(t).
Egyetértek nehogy már azt mondjuk, hogy gyenge vagy rövid ez a támadósor hacsak nem történik vmi sérüléssorozat ami sajnos előfordulhat
Most akkor mi van, még is simán rövid lehet; mint ahogy pl. tegnap is az volt???
Én ezzel nem Jesé ellen beszélek. De jelenleg van egy abszurd helyzet. Nincs megfelelő csatár és tkp csere, vélhetően azért, hogy legyen esélye a két Castillás reménységnek bizonyítani. De jelenleg ott tartunk, hogy nem merjük őket mély vízbe dobni. Na most ha úgysem játszanak, hogy a posztjaik első számú cseréi, akkor felesleges volt nekik helyet csinálni, és többre mentünk volna két tapasztaltabb játékossal. Az igazi probléma ebben az, hogy tudtuk már nyáron, hogy kevesek lesznek, és mégsem történt semmilyen lépés ennek a problémának az orvoslására. Ez egy öngól, és engem ez zavar leginkább.
Ennyi, szóról-szóra!
Évekig azon ment a sírás, hogy nem bízunk a saját neveléseinkben.
Ugyanakkor szerintem az sem megoldás és teljesen elfogadott, normális, hogy ennek a jegyében, minden jött-mentet itt tartunk!