OFF
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
Esélytelen, 1-1 témában partner vagyok, de ömlesztve nem fogok reagálni. Tagolatlan és túl hosszú lenne a hsz, átláthatatlan lenne, a fórum keretei sem optimálisak rá, és rengeteg időt is igénybe venne. Plusz tapasztalatom szerint akkor csak elbeszélnek egymás mellett az emberek, teljesen értelmetlen lenne.gondoltam hogy a fidesz szimpatizánsok megvédik az egy-egy pontban foglaltakat, de nem történt meg
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
De igen. Viszont szerintem naivitás azt hinni hogy ezzel beéri bárki is, ez van, az erősebb kutya baszik. Az EU valóban nem hibátlan, de ezerszer inkább ez mint Putyin és Kína. Vagy saját lábon megállni esetleg mint Venezuela?H.E.H.E. írta:mert az állítólag nem létező szellemi termékünket és piacainkat és erőforrásainkat nem nyitottuk meg cserébe a pénzükért, ugye?
A mostaninál korrektebb játékszabályokat nemigen kaptunk még a történelem során, lehet nem is fogunk. De Orbánék nem korrekt játékosok, ilyenkor jár a _jogos_ bünti.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
géza, kodo, DuplaDé, mega többi lipsi hazaáruló.
Menjetek horgászni, nyilvánvalóan nem értitekmiről beszéltek. Hát nem látjátok?
Vannak nagoyn jó podcastok, lehet hallgatni, aztán eldönteni, hogy mi az igazság, és mi a nevetséges hangulatkeltés.
Aztán miután döntöttetek, lehet befogadni a migránsokat a házatokba, ha ennyire szeretitek őket.
Menjetek horgászni, nyilvánvalóan nem értitekmiről beszéltek. Hát nem látjátok?
Vannak nagoyn jó podcastok, lehet hallgatni, aztán eldönteni, hogy mi az igazság, és mi a nevetséges hangulatkeltés.
Aztán miután döntöttetek, lehet befogadni a migránsokat a házatokba, ha ennyire szeretitek őket.
aztán lehet csak egy fizetett troll vagyok.
Nem vagy az. Azok a fizetett fidesz trollok, akik írják a Magyaridoket, 888-at meg a tobbi szennylapot.
Te magadtól érzel késztetést, hogy naponta migransozz meg libsizz mindenféle értelem nélkül.
Tudjuk melyik a rosszabb.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Úgy elég nehéz komolyan venni, ha rendszeresen kijelentesz valamit hányinger módon, majd ha vitára kerülne a sor, akkor mindig van valami kifogás, vagy csak elintézed annyival, hogy aki nem úgy látja ahogy te, az nem ért az adott dologhoz.H.E.H.E. írta:mondjuk azért az vicces, hogy lassan minden témában úgy állítotok be, hogy semmit nem tudok jól, ti meg mindent jobban tudtok a sok sikeres nagyszerű ember.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
akinek van ideje, energiája és akarata, az biztos megteszi.Figyu, gondoltam hogy ha tényekkel alátámasztom a mondanivalót, akkor előmozdítok egy vitát, gondoltam hogy a fidesz szimpatizánsok megvédik az egy-egy pontban foglaltakat, de nem történt meg. Így valóban nem volt sok értelme, de az már nem az én hibám.
engem nem érdekel a téma különösebben, hogy lőrinc hanyadik közbeszerzését nyeri.
mindenki úgy boldogul, ahogy tud, mindenkinek számos lehetősége van a saját élete jobbá tételére.
az egész mondókám tegnap azért indult, mert nekem külföldiek gecire nem fogják megmondani, hogy mit és hogyan csináljak a saját országomban. pláne nem olyan eszmékkel és felfogással, amit képviselnek.
mert az állítólag nem létező szellemi termékünket és piacainkat és erőforrásainkat nem nyitottuk meg cserébe a pénzükért, ugye?Mi a tökömet hittél, hogy valaki pénzt szór ide és nem pofázik bele mi folyik itt? Ez így működött a történelemben mindig is.
én befejeztem, biztos én látok valamit rosszul, ha már ennyien rámtámadtok, vagy ti vagytok kb hazaáruló szinten, hogy itt örvendeztek, még nem döntöttem el.
aztán lehet csak egy fizetett troll vagyok.
mondjuk azért az vicces, hogy lassan minden témában úgy állítotok be, hogy semmit nem tudok jól, ti meg mindent jobban tudtok a sok sikeres nagyszerű ember.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
H.E.H.E. írta:források elzárását?
H.E.H.E. írta:belegondoltatok mindebbe, amikor itt kb annak örültök, hogy senkiházi faszszopó külföldiek jogtalanul beleszólnak a mi dolgunkba?
Mi a tökömet hittél, hogy valaki pénzt szór ide és nem pofázik bele mi folyik itt? Ez így működött a történelemben mindig is.
Ha nem ez EU pénze, akkor ott van Putyiné vagy Kínáé, biztos jobb lesz ha ők dirigálnak
Tyű gec tovább mer gondolkodni a saját pénztárcáján. mocskos libsi mi?H.E.H.E. írta:akkor géza fasznak elégedetlenkedsz?
géza írta:De migránsok legalább nem jöhetnek, ugye? Leszámítva persze a gazdag bűnözőket.Vagy ha csak az Interpol listáján vannak rajta.Vagy a csöndben besunnyogtatott 1300 ember, ami ellen foggal körömmel küzdöttek eddig elvileg.
H.E.H.E. írta:köszi megvagyok, a fölös energiát olyan helyre lövöm el, aminek van eredménye.
ennek mi?
gecinagy semmi
H.E.H.E. írta: Az 1300 menekült már titkosan befogadásra került
hol olvastad?
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez már kezd nekem kínos lenni.H.E.H.E. írta:sierra ha te olyan okos vagy, magyarázd el akkor légyszíves.
akkor géza fasznak elégedetlenkedsz?
hol olvastad?Az 1300 menekült már titkosan befogadásra került
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Figyu, gondoltam hogy ha tényekkel alátámasztom a mondanivalót, akkor előmozdítok egy vitát, gondoltam hogy a fidesz szimpatizánsok megvédik az egy-egy pontban foglaltakat, de nem történt meg. Így valóban nem volt sok értelme, de az már nem az én hibám.H.E.H.E. írta:köszi megvagyok, a fölös energiát olyan helyre lövöm el, aminek van eredménye.
ennek mi?
gecinagy semmi
Kérlek idézz tőlem, ahol a saját helyzetemmel voltam elégedetlen. A közügyekkel kapcsolatban, ami érint engem, azzal szemben pedig állampolgári jogom az, hogy kritikát fogalmazhatok meg.H.E.H.E. írta:akkor géza fasznak elégedetlenkedsz?
- H.E.H.E.
sierra ha te olyan okos vagy, magyarázd el akkor légyszíves.
hol olvastad?Az 1300 menekült már titkosan befogadásra került
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- shoota
Az 1300 menekült már titkosan befogadásra került, egyébként a kvótát, mint ötletet az EU már elvetette.H.E.H.E. írta: migránskvótát?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shoota 2018. szeptember 12., szerda 16:12-kor.
Sajnálattal közlöm veled, hogy sajnos megint nagyon mellélőttél. Másfél éve végeztem Magyarország egyik legjobb egyetemén, ahol minden évben legmagasabb a ponthatár, emelett négy éve dolgozom a szakmában, elvégeztem már két Microsoft által hitelesített képzést, és sikeresen le is vizsgáztam belőlük, és jelenleg Magyarország legjobb szakmabeli cégénél dolgozok. Mindezt 24 évesen, annyi fizetéssel, hogy miután haza is adok belőle, és támogatok rendszeren egy általam választott non-profit szervezet, még bőven marad minden hónapban.H.E.H.E. írta:azon kacagok, Gézu, ha ennyi időd és energiád van ilyenre, akkor azt miért nem fordítod magadra?
lehet előrébb lennél valamivel és akkor pont leszarnád ki van a kormányon, miket csinál és miért
De ha a jövőben életvezetési tanácsokat akarok, akkor mindenféleképpen Te leszel az első akit felkeresek, mert úgy tűnik, hogy te mindenhez IS nagyon értesz, egy igazi life coach típus vagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára géza 2018. szeptember 12., szerda 16:10-kor.
Te tenyleg hihetetlenul es menthetetlenul ostoba vagy ha ezekre onmagadtol nem tudod a valaszt, akkor ott nagyon-nagyon nagy gondok vannak (mondjuk ez eddig is nyilvanvalo volt, de hat mit var az ember egy fizetett fidesz trolltol)H.E.H.E. írta:csak 1 kérdés:
miért örültök ennyire, ha megbaszkodják a fideszt és rajta keresztül az országot?
büntit akartok?
források elzárását?
migránskvótát?
vagy csak hogy tűnjön el viktor a csapatával?
és utána mi lesz? kiket raknátok oda?
belegondoltatok mindebbe, amikor itt kb annak örültök, hogy senkiházi faszszopó külföldiek jogtalanul beleszólnak a mi dolgunkba?
- H.E.H.E.
csak 1 kérdés:
miért örültök ennyire, ha megbaszkodják a fideszt és rajta keresztül az országot?
büntit akartok?
források elzárását?
migránskvótát?
belegondoltatok mindebbe, amikor itt kb annak örültök, hogy senkiházi faszszopó külföldiek jogtalanul beleszólnak a mi dolgunkba?
ennek mi?
gecinagy semmi
büntit akartok?
források elzárását?
migránskvótát?
köszi megvagyok, a fölös energiát olyan helyre lövöm el, aminek van eredménye.Ezt hívják érvelésnek tudod, nem csak a semmibe puffog és "kurvaanyázik", hanem alátámasztja a véleményét forrásokkal, néha te is gyakorolhatnád.
ennek mi?
gecinagy semmi
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- BlancoMark
Ezt hívják érvelésnek tudod, nem csak a semmibe puffog és "kurvaanyázik", hanem alátámasztja a véleményét forrásokkal, néha te is gyakorolhatnád.azon kacagok, Gézu, ha ennyi időd és energiád van ilyenre, akkor azt miért nem fordítod magadra?
lehet előrébb lennél valamivel és akkor pont leszarnád ki van a kormányon, miket csinál és miért
- H.E.H.E.
azon kacagok, Gézu, ha ennyi időd és energiád van ilyenre, akkor azt miért nem fordítod magadra?
hát biztos azért akkor, mert remegve aggódnak érted, értem, a családjainkért és minden egyes elnyomott, ellehetetlenített magyarért. nekik aztán érdekük, lelki békéjük függ attól, ő az igazán elhivatott politikusok, akik már egy feljebbvalót, egy fentebb stílt képviselnek, már az emberi jóléten is túl, már a piramis tetején is túl lévő magasztos eszmék által vannak vezérelve. azért voltak az örömkönnyek is, meg az ütemes vastaps az eredményhirdetés után.nem a "migrisimogatás" érdekében szavazták meg a jelentést a Fidesszel szemben
patotomadrid2019jan
patotomadrid2019jan
- shoota
Annyi lemaradt még talán, hogy kicsit ironikus az egészben, hogy úgy fogadták el ezt a jelentést 2/3-ddal, hogy valóban nem volt a hagyományos értelembe vett kétharmad. De hát a Fidesz nem ezt csinálta például a kvótás népszavazással? Érvénytelen? Nem baj, még is érvényes!
- BlancoMark
Gyönyörűen összeszedted Géza. És az a vicces, hogy tényleg még a végtelenségig lehetne sorolni a hasonló bűneiket, pedig ezek már önmagukban is elegek lennének 5-6 ciklusra.