OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 20:52

wtf? :ozil:
Fake :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. szeptember 27., péntek 20:12

wtf? :ozil:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. szeptember 27., péntek 20:09

korábban a különböző diákmunkákból én is megtapasztaltam pár dolgot.
például a bonduelle-ről is lehetne mesélni, hogy mondjuk mi a különbség a 380 és a 240 forintos csemegekukorica között. :lol:

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 27., péntek 13:17

De a természetes halállal nő az életkor. Vagyis na. Öregedés következtbéen később halnak meg az emberek. Erre fele egyre több a 80, 90 éves bácsik, nénik.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 13:14

szilamer írta:Épp az, hogy nől az átlag életkor, nem?

Realista, te pedig felkeltetted az érdeklődésemet. Írnál pár sort itt vagy pm-be, hogy mit is tudsz? :D
Borzasztóan csökken... Itt falun legalább is rengetegen hunynak el 50 évesen... Ami erősen szokatlan...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 13:14

Nádudvari vagyok... Tudod Laci bácsi reklámozza a Nádudvari vajkrém, tejfől, tej stb... :D Tudom mi
Vásárolnak tőlünk, tudom mi a helyzet :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 13:11

Őőőő én a háztájira gondoltam végig...:D
Nádudvari vagyok... Tudod Laci bácsi reklámozza a Nádudvari vajkrém, tejfől, tej stb... :D Tudom mik folynak itt is...

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. szeptember 27., péntek 13:08

Épp az, hogy nől az átlag életkor, nem?

Realista, te pedig felkeltetted az érdeklődésemet. Írnál pár sort itt vagy pm-be, hogy mit is tudsz? :D
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

TéOeM
Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos

HozzászólásSzerző: TéOeM » 2013. szeptember 27., péntek 13:05

de nem szégyellem, hogy gyerek koromban volt kecskénk, és esténként anyuval kimentünk megfejni őket. Aztán bementünk ő felforralta és megittam kakaónak
Jézusom, miért szégyen lenne az, hogy volt kecskétek? :roll: Nyilván van sok nagyképű, bunkó városi, ők biztos lenéznek ezért, de más, aki faluban él, az biztos nem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 12:40

Hát igen már lehet, :D de az is lehet, hogy te tudsz valamit amit én nem... Bár én kisvárosi vagyok és itt még a házi tej az igazi... Most nevetni fogsz, de nem szégyellem, hogy gyerek koromban volt kecskénk, és esténként anyuval kimentünk megfejni őket. Aztán bementünk ő felforralta és megittam kakaónak :) . Én szökőévben 1x voltam beteg, és abban az időben rengeteget nőttem... Én csak ajánlani tudom...
Várj, más a házi, meg más az ami "hazai", azaz saját háznál készül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 12:31

Realista24 írta:
Csak és kizárólag házit.
Szívesen belekötnék, de személyes támadásnak vennéd. :)
Hát igen már lehet, :D de az is lehet, hogy te tudsz valamit amit én nem... Bár én kisvárosi vagyok és itt még a házi tej az igazi... Most nevetni fogsz, de nem szégyellem, hogy gyerek koromban volt kecskénk, és esténként anyuval kimentünk megfejni őket. Aztán bementünk ő felforralta és megittam kakaónak :) . Én szökőévben 1x voltam beteg, és abban az időben rengeteget nőttem... Én csak ajánlani tudom...

Az igazság az, hogy normál esetben 1 állat akkor ad tejet, ha fia van, és amint az elveszik tőle elapaszt... A környéken van marhatelep és tudom, hogy ott 1 napig van az anyjával a borja és utána elveszik. Onnantól a borjú tejporon nő fel... A tehenet meg tolják minden féle gyógyszerekkel, hogy ne apasszon le. Itt kezdődik a probléma ugyanis naponta 2x fejik a teheneket a telepeken és 1 bizonyos szinten (még, ha minimálisan is) bele kerül a tejbe is. Ezek nem most hanem sok év után jön ki az emberen. Iszod 20-30 évig és 40 évesen kezdődik 1 magas vérnyomással 50 évesen meg más (agyvérzés, rák, szívbetegség...). Erre vezethető vissza az, hogy egyre lentebb megy az átlag életkor, mert minőségében gyenge ételeket esznek az emberek amik telis tele vannak gyógyszerekkel és vegyszerekkel...
Aprócska példa erre az U.S.A is mivel ott ugyan az az állami cégé a gyógyszer gyár és a tej iparok is... Szar kaják által megbetegednek az emberek, gyengül az immun rendszer és ezáltal az emberek nyomják magukba a gyógyszerek tömkelegét. Amivel az ember azt éri el, hogy a szervezet kevesebbet fog küzdeni a betegségekkel és mindent ráhagy a gyógyszerekre... Ez csak 1 minimális eszmefuttatás a dolgokról... Érteni nem kell vele egyet, ezt csak úgy a témához kapcsolódóan leírtam...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 11:16

Csak és kizárólag házit.
Szívesen belekötnék, de személyes támadásnak vennéd. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 10:49

Csak példa képpen tudom ajánlani, hogy bolti TEJTERMÉKEKET ne vegyetek! Csak és kizárólag házit... A legtöbb betegséget ezek tömeges fogyasztása hozza ki...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 10:03

Ja nem, csak időm nincs annyi, amennyi mindent tudnék írni. :/
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 27., péntek 9:57

Realista24 írta:Élelmiszeriparban érdekelt cégnél dolgozok, tudnék mesélni, de inkább nem teszem. :lol:
szoval nem akarsz holnapra munkanelkulive valni :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 27., péntek 9:55

Élelmiszeriparban érdekelt cégnél dolgozok, tudnék mesélni, de inkább nem teszem. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 27., péntek 9:50

Santi írta:Én arra jöttem rá (mondjuk nem kellett hozzá sok ész), hogy direkt megbetegítik az embert, az élelmiszerek szándékosan vannak tele mindenféle rákkeltő és egyéb betegségeket elősegítő anyagokkal (sok olyan, amiről nem is tudunk), hogy lehetőleg idővel úgy bassza szét az embert, hogy még éppen tudjon élni, de minél több gyógyszerre szoruljon rá. :roll:
Nem feltetlenul szandekosan vannak tele, csak igy sokkal konnyebb (olcsobb) a termelonek. Peldaul en falun lakok, van disznonk, tyukunk, minden fele zoldsegunk, gyumolcsunk. Egyikbol sincs olyan rengeteg, csak annyi amennyit el tudunk fogyasztani egy ev alatt. Vannak szomszedaink, akik nem maguknak csinaljak az egeszet, hanem eladasra. Elofordult mar nem egyszer, hogy este meg teljesen zold volt a paradicsomuk, bepermeteztek nem tudom milyen szerekkel es reggelre mar szep piros lett. Es ezt vittek el masnap a piacra. A varosi emberek meg azonnal megvettek, mert szep nagy piros paradicsom, raadasul egy oreg neni arulja, ez biztos jo lehet. Lakotarsam vett valami fokhagymat es ket het alatt megrohadt, mig az en otthonrol hozottam fel evig is birta. Ugyan ez a helyzet az allatokkal is: mig mi tengerit, arpat, buzat, lucernat, fuvet adunk nekik, addig a nagy termelok minden fele tapokkal taplaljak, amik konnyeden felfujjak. Az emberek pedig megveszik es csodalkoznak, hogy fozeskor par kilo husbol tobb deci viz folyik ki. Ezekrol a szalamikrol meg virslikrol inkabb nem is beszelek. Ismerosunk fia (kb 15 eves lehet most) nem szerette az itthoni csirke meg diszno hust, nagyon valogatos, alig eszik meg valamit, viszont a szalamikat, virsliket nagyon szereti. Kb 4 even keresztul szinte csak ezeken elt es par honappal ezelott rosszul erezte magat, hanyingere volt. Elvittek egy orvoshoz (valami regi jo baratjuk volt), aki megallapitotta, hogy nem tudom milyen betegsege van. O mint orvos nem mondhat ilyesmit, de mint a baratjuk megsugja, hogy ha tovabbra is ezeken a "szarokon" el, meg a 30-at se fogja megelni..

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 27., péntek 8:43

Hát bennem örökké él az az emlék amikor dög beteg volt és haverék nyüstöltek, hogy kéne menni pókerezni, de mondtam nekik, hogy dögrováson vagyok és hagyjanak békébe... Aztán eldöntötték, hogy hol legyen , és utána csak úgy betoppantak, hogy amúgy ők jöttek értem, én aki fetrengett az ágyban pizsiben, hogy kiizzadom a betegséget :mrgreen: ... Na mondom kapjátok be lássátok milyen fasza csávó vagyok elmegyek... Kiderült, hogy haver muterja csinált 5l forralt bort! Zsoltika (én) döntött egyet, hogy majd ő melegében megkóstolja póker közben, be is nyomtam 1- 1,5l forralt bort... Mondanom se kell szépen benyomtam, de hirtelen az volt a legkisebb bajom, hogy amúgy én ezelőtt 2 órával még pizsamában feküdtem az ágyban dög betegen :lol: ... Reggel felkeltem pici fejfájással, és semmi bajom nem volt... Jelzem előző nap 100-as zsepit eltoltam... Másnap talán mikor felkeltem toltam el egyet és kész... Azóta, ha megfázok 1l forralt bor, meg max 1 feles házi és kész! Másnap revenge :D

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. szeptember 27., péntek 8:20

Én arra jöttem rá (mondjuk nem kellett hozzá sok ész), hogy direkt megbetegítik az embert, az élelmiszerek szándékosan vannak tele mindenféle rákkeltő és egyéb betegségeket elősegítő anyagokkal (sok olyan, amiről nem is tudunk), hogy lehetőleg idővel úgy bassza szét az embert, hogy még éppen tudjon élni, de minél több gyógyszerre szoruljon rá. :roll:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2013. szeptember 26., csütörtök 20:34

kelemen.istvan írta:ha beteg vagy akkor pedig a jó öreg mézes fokhagyma kombó ,illetve házipálesz :mrgreen:
"Emberem vagy Bidiga!!" (jelen esetben Kelemen :mrgreen: )

tudod te mi az igazi gyógyszer :smile: :cheers: :iszunk:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Vissza: